Probne table?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Honda NSX

#1 Probne table?

Post by Honda NSX »

Pozdrav,

Kupio sam i uvzeo auto iz njemacke. ovih dana ce biti gotova carina i porez, homologacije i ostale taktike otimacine...

kad to bude gotovo idem da registrujem auto, ali me zanima sljedeće:

Auto nema na sebi nikakvih tablica, hoću li moći voziti ćim uplatim registraciju i dobijem one racune i ostalo, ili mi trebaju te neke probne table??? Ako da, kako do njih? Jel se sta plaća to? itd.
drndalo

#2 Re: Probne table?

Post by drndalo »

Trebace ti nesto... Najbolje da vidis sa nekom agencijom za registraciju, da odmah platis godisnje osiguranje i registraciju, a oni ce ti najbolje znati za reg. tablice sta ti je najbolje...
Honda NSX

#3 Re: Probne table?

Post by Honda NSX »

drndalo wrote:Trebace ti nesto... Najbolje da vidis sa nekom agencijom za registraciju, da odmah platis godisnje osiguranje i registraciju, a oni ce ti najbolje znati za reg. tablice sta ti je najbolje...
ma ja tako cu i uraditi. hvala!
530i

#4 Re: Probne table?

Post by 530i »

Naravno da se plaća, a to zavisi od karakteristika auta i dužine trajanja probnih tablica, tj. osiguranja. Ima negdje na forumu napisano pa potraži malo...a možeš i na crno (posudiš od nekog tablice npr. i provjeriš da nema gdjegod policije na putu...) do tehničkog pregleda i nazad, a onda sačekaš da ti budu gotove tablice...
Optimist

#5 Re: Probne table?

Post by Optimist »

Mislim da mozes voziti bez tablica ako si prethodno uplatio osiguranje. Ipak ces ici samo na tehnicki sa njim.
goran16v

#6 Re: Probne table?

Post by goran16v »

Optimist wrote:Mislim da mozes voziti bez tablica ako si prethodno uplatio osiguranje. Ipak ces ici samo na tehnicki sa njim.
Ne moze ni metar bez tabli. Napravili su sranje sa novim probnim tablicama sto se vracaju, a to je da MUP ne uzima predmete za registraciju dok se ne vrate probne table, bar je bilo tako prosle god, tako da moze uplatiti godisnje osiguranje, izvaditi probne table, odvesti na auto tehnicki, ali vratiti probe prije nego agencija preda predmet tako da kako god okrenes par dana ne mozes voziti.
Better Man

#7 Re: Probne table?

Post by Better Man »

goran16v wrote:
Optimist wrote:Mislim da mozes voziti bez tablica ako si prethodno uplatio osiguranje. Ipak ces ici samo na tehnicki sa njim.
Ne moze ni metar bez tabli. Napravili su sranje sa novim probnim tablicama sto se vracaju, a to je da MUP ne uzima predmete za registraciju dok se ne vrate probne table, bar je bilo tako prosle god, tako da moze uplatiti godisnje osiguranje, izvaditi probne table, odvesti na auto tehnicki, ali vratiti probe prije nego agencija preda predmet tako da kako god okrenes par dana ne mozes voziti.
Upravo tako! Kad dođeš da predaš papire u MUP, traže ti da im vratiš probne tablice, što je čista glupost. Ja sam ipak vozio svoj bibi bez tablica, ali samo 1 dan, jer su mi završili za isti dan.
Post Reply