Žene su ti moj jarane k'o so ..... može bez njih, al nekako .... bljutavoprog321 wrote:Ma zene su zakon.
Svijet je ljepsi sa vama. Mada jeste cangrizave bogom date
Problemi u braku
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- edo_79
#226 Re: Problemi u braku
- Euridika
- Globalna šefica
#227 Re: Problemi u braku
Što so... zar nije bolje šećer?edo_79 wrote:Žene su ti moj jarane k'o so ..... može bez njih, al nekako .... bljutavoprog321 wrote:Ma zene su zakon.
Svijet je ljepsi sa vama. Mada jeste cangrizave bogom date
- edo_79
#228 Re: Problemi u braku
NcEuridika wrote:Što so... zar nije bolje šećer?edo_79 wrote:Žene su ti moj jarane k'o so ..... može bez njih, al nekako .... bljutavoprog321 wrote:Ma zene su zakon.
Svijet je ljepsi sa vama. Mada jeste cangrizave bogom date![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#229 Re: Problemi u braku
Šećer ono s' početka, zatim sol pa biber.Euridika wrote:Što so... zar nije bolje šećer?edo_79 wrote:Žene su ti moj jarane k'o so ..... može bez njih, al nekako .... bljutavoprog321 wrote:Ma zene su zakon.
Svijet je ljepsi sa vama. Mada jeste cangrizave bogom date![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#230 Re: Problemi u braku
Nema od toga ništa ... kad kola krenu nadolje teško se zaustavljaju. Ona pizda koja uništava vezu pokazuje da joj nije stalo do partnera, a partner ako hoće da sačuva zdrav razum i ponos najbolje je da prvi napravi rez i ode svojim životom.djana77 wrote:Naravno,partneru kome je stalo do braka nemoguce je sutjeti,zabijati glavu u pijesak i praviti se da je sve OK.
Ako je problem jasan i sve ostalo ide nekako,razgovarate,gledate da nadjete rjesenje,ako to zele obe strane,ali...
Kad jedna strana ne vidi problem,kad ne zeli o njemu,tvrdi da ga nema...sumnja ubija,razdire dusu i polako ali sigurno unistava sve pred sobom.
Onome partneru koji sumnja pomoci moze samo drugi partner,objasniti,razgovarati.
Niko drugi to ne moze
- Euridika
- Globalna šefica
#231 Re: Problemi u braku
Bo'me si ti ogladnio... a valja ti izdržati do iftara...Ramzess Veliki wrote:Šećer ono s' početka, zatim sol pa biber.Euridika wrote:Što so... zar nije bolje šećer?edo_79 wrote:Žene su ti moj jarane k'o so ..... može bez njih, al nekako .... bljutavo![]()
![]()
Neka, treba začina. Zamisli da je sve bljutavo...
- Ramzess Veliki
#232 Re: Problemi u braku
Jednom prob'o ...Euridika wrote:Bo'me si ti ogladnio... a valja ti izdržati do iftara...Ramzess Veliki wrote: Šećer ono s' početka, zatim sol pa biber.![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#233 Re: Problemi u braku
I ja sam još jutros, metnula mi Eluna jednog mrkog...Ramzess Veliki wrote:Jednom prob'o ...Euridika wrote:Bo'me si ti ogladnio... a valja ti izdržati do iftara...Ramzess Veliki wrote: Šećer ono s' početka, zatim sol pa biber.![]()
... izgubih abdest!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#234 Re: Problemi u braku
pravila su jasna... gdje ima razgovora... nema pokretanja ovih topika... tako da savjeti razgovarajte su sistemska pogreška
ne piju vode jer je to petlja
da pričaju ne bi bilo konstantnog problema a problem postoji jer ne pričaju
također i ta spika o spašavanju kola koja idu nizbrdo ne piju vode jer je jedno i pokrenulo ta kola...i neće da povuče kočnicu
možda se mogu samo izvuči razlozi i motivi
nekad je ljudima lakše sve razjebati nego reći jarane možeš li prestat raditi to i to nebitno da se to porpavi
čovjek je čudna biljka a danas brak ima toliko neprijatelja...a među njima su i dvoje u braku...sami um (sjećanje) i tvoje tijelo (stomačina lijenost smrad) je protiv tebe
a ne okolica rodbina prijatelji
prevelika očekivanja, razočaranje, problemi svakodnevnica, i onda ti oni dani samoće postaju sjajni dani slave
ne mogu naći onu MEME... čekam da ovi današnji usrani dani za nekoliko godina postanu stari dobri dani
također i ta spika o spašavanju kola koja idu nizbrdo ne piju vode jer je jedno i pokrenulo ta kola...i neće da povuče kočnicu
možda se mogu samo izvuči razlozi i motivi
čovjek je čudna biljka a danas brak ima toliko neprijatelja...a među njima su i dvoje u braku...sami um (sjećanje) i tvoje tijelo (stomačina lijenost smrad) je protiv tebe
prevelika očekivanja, razočaranje, problemi svakodnevnica, i onda ti oni dani samoće postaju sjajni dani slave
ne mogu naći onu MEME... čekam da ovi današnji usrani dani za nekoliko godina postanu stari dobri dani
- eluna
#235 Re: Problemi u braku
eno!!!!! Svima je za sve kriva elunaEuridika wrote:I ja sam još jutros, metnula mi Eluna jednog mrkog...Ramzess Veliki wrote:Jednom prob'o ...Euridika wrote: Bo'me si ti ogladnio... a valja ti izdržati do iftara...![]()
... izgubih abdest!
![]()
Ne gledate sto ne treba I sve za 5
- Euridika
- Globalna šefica
#236 Re: Problemi u braku
Ma jook... Ramo i ja ogladnili, shvati nas...eluna wrote:eno!!!!! Svima je za sve kriva elunaEuridika wrote:I ja sam još jutros, metnula mi Eluna jednog mrkog...Ramzess Veliki wrote:Jednom prob'o ...
... izgubih abdest!
![]()
Ne gledate sto ne treba I sve za 5
- eluna
#237 Re: Problemi u braku
Pa ato gledate gole frajere!? Mislim ok ti, ali Ramo 
- Euridika
- Globalna šefica
#238 Re: Problemi u braku
Ma asocijacija na meso, da nam je šta na zub... A nećemo mi one sa slika, pretvrdi su, žilavi...eluna wrote:Pa ato gledate gole frajere!? Mislim ok ti, ali Ramo
- eluna
#239 Re: Problemi u braku
Pa dobro...... I to su problemi u braku 
-
djana h
#240 Re: Problemi u braku
Tesko jeste,ali nije nemoguce.Ramzess Veliki wrote:Nema od toga ništa ... kad kola krenu nadolje teško se zaustavljaju. Ona pizda koja uništava vezu pokazuje da joj nije stalo do partnera, a partner ako hoće da sačuva zdrav razum i ponos najbolje je da prvi napravi rez i ode svojim životom.djana77 wrote:Naravno,partneru kome je stalo do braka nemoguce je sutjeti,zabijati glavu u pijesak i praviti se da je sve OK.
Ako je problem jasan i sve ostalo ide nekako,razgovarate,gledate da nadjete rjesenje,ako to zele obe strane,ali...
Kad jedna strana ne vidi problem,kad ne zeli o njemu,tvrdi da ga nema...sumnja ubija,razdire dusu i polako ali sigurno unistava sve pred sobom.
Onome partneru koji sumnja pomoci moze samo drugi partner,objasniti,razgovarati.
Niko drugi to ne moze
Pod uslovom da je partnerima stalo,naravno.
Inace,nista od kola