Problemi sa YouTube-om
-
forza_456
#1 Problemi sa YouTube-om
Pozdrav
Možda sam proful'o sa kategorijom u kojoj ću objavit problem ali eto jbg
Dakle - unazad 7 dana sam im'o problema sa YT - počelo je prvo tako da, kada bih otvorio početnu stranicu, ne bih mog'o vidjet niti jedan thumbnail videa, ali sam i dalje mog'o npr. slušat muziku, gledati videe i sl. bez problema. Međutim, sinoć je to sve "kulminiralo" - You Tube mi je skroz u behut zap'o - ne radi više nikako. Čak kada i na google-u ukucam ime npr. neke pjesme i otvorim "pješke" link, opet ne radi i pojavljuje se isti problem, s tim da sada piše "Video not available" ili nešto slično. Uradio sam sve moguće cake - očistio cookie-s, uradio update jave, flash-a, uradio update drivera grafičke... Isti problem mi se ponavlja i na Mozilli, a koristim Google Chrome. Svim mojim prijateljima YT radi sasvim normalno. Također, kada pokušam otvoriti preko mobitela, opet ne radi, kao ni preko očevog mobitela i preko laptopa... Ne znam više šta da radim, već me iritira poprilično... Nije do flash-a, očito, jer mi rade videi na drugim stranicama (npr. na facebooku - ali svejedno ne mogu otvoriti link sa youtube-a koji je neko objavio, ili kamoli pustiti pjesmu) :/ pomagajte ako znate. Pojedini mi govore da je do BH Telecoma, da je do samog YouTube-a, ali ja više ne znam šta da radim
. Evo prilažem sliku da vidite kako to sve izgleda ...

- Platformas
-
AjdinS4
#4 Re: Problemi sa YouTube-om
Imam isti problem već tri dana, tražim odgovor ali još ništa nažalost. Ko god nađe neki odgovor molim da se javi ovdje.
-
bikila
#5 Re: Problemi sa YouTube-om
Samo da se nadovežem, također imam isti problem. Kod kuće mi je internet preko kablovske i nemam problema s youtube-om,
ali na poslu mi je internet preko BH Telecom-a i youtube ne radi na svim računarima koje imamo i nema veze koji je browser. Također komšija ispod mene koji ima internet preko BH Telecom-a, ima isti problem. Moguće je da je do linije. Ja ću danas tražiti od BH Telecoma da mi restartaju liniju, pa vam javim...
ali na poslu mi je internet preko BH Telecom-a i youtube ne radi na svim računarima koje imamo i nema veze koji je browser. Također komšija ispod mene koji ima internet preko BH Telecom-a, ima isti problem. Moguće je da je do linije. Ja ću danas tražiti od BH Telecoma da mi restartaju liniju, pa vam javim...
- seinfeld
#6 Re: Problemi sa YouTube-om
Meni iz BH Telecoma kažu da trebam resetovati routerbikila wrote:Samo da se nadovežem, također imam isti problem. Kod kuće mi je internet preko kablovske i nemam problema s youtube-om,
-
bikila
#7 Re: Problemi sa YouTube-om
http://www.klix.ba/forum/youtube-proble ... 8p10132308
Ima na kraju link prema drugom forumu i ja sam isprobao i radi.
Ako šta ne bude jasno, objasnit ću...
Ima na kraju link prema drugom forumu i ja sam isprobao i radi.
Ako šta ne bude jasno, objasnit ću...
- seinfeld
#8 Re: Problemi sa YouTube-om
Meni danas bili i popravili, kažu do njih bilo 
-
Benomir
#9 Re: Problemi sa YouTube-om
bikila daj molimte objasni meni brte jer nista nisam shvatio.
- kombajn
#10 Re: Problemi sa YouTube-om
Bakir se poveo za Erdoanom, pa cenzurisao youtube

-
bikila
#11 Re: Problemi sa YouTube-om
Ovo je za Windows 7: desni klik na Network/Mreža(Properties) i dobiješ ovo i klikni na Change adapter settings
zatim dobićeš ovo
desni klik na LocalAreaConnection i klikni na Properties
Poplavi Internet Procotol Version 4
i klikni na properties

Na kraju odradi kako je zaokruženo i ukucaj iste brojeve kao i kod mene. Za svaki slučaj ako si već imao ukucane brojeve od DNS-a negdje ih ostavi zabilježene
P.S. To što piše "OBRISAO PODATKE" to su moji privatni podaci i zato sam ih makao...

zatim dobićeš ovo
desni klik na LocalAreaConnection i klikni na Properties

Poplavi Internet Procotol Version 4
i klikni na properties

Na kraju odradi kako je zaokruženo i ukucaj iste brojeve kao i kod mene. Za svaki slučaj ako si već imao ukucane brojeve od DNS-a negdje ih ostavi zabilježene
P.S. To što piše "OBRISAO PODATKE" to su moji privatni podaci i zato sam ih makao...
-
forza_456
#12 Re: Problemi sa YouTube-om
A kako za XP da ovo odradim... izgidoh tražeći onaj prozor gdje bih ukucao one brojeve