Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo od kako sam popravio pc javlja mi se jedan novi problem a to je da nekada kad pokusam da ulogujem na msn dodje mi poruka "trenutno nije moguce pokusajte kasnije"
Da li je ovo do njih ili je pak do mog compa? nekako mi tesko za poverovati da je do njih ovako cesto..onda bi to i drugi valjda dozivljavali?
Samo ti slušaj Lepu Brenu....ja ne volim tu muziku al je ipak Brena institucija....slušali je i slušaju milioni...pusti ovog spongebob....kad je spužva...
The Man wrote:Samo ti slušaj Lepu Brenu....ja ne volim tu muziku al je ipak Brena institucija....slušali je i slušaju milioni...pusti ovog spongebob....kad je spužva...
The Man wrote:Samo ti slušaj Lepu Brenu....ja ne volim tu muziku al je ipak Brena institucija....slušali je i slušaju milioni...pusti ovog spongebob....kad je spužva...
ja ovo ozbiljno, a ti me zajebavas
ma znam....čekam dnevnik pa ubijam dosadu....poslije dnevnika dodje mi da ubijem sebe...al evo im qurac...volim ja sebe
Evo od kako sam popravio pc javlja mi se jedan novi problem a to je da nekada kad pokusam da ulogujem na msn dodje mi poruka "trenutno nije moguce pokusajte kasnije"
Da li je ovo do njih ili je pak do mog compa? nekako mi tesko za poverovati da je do njih ovako cesto..onda bi to i drugi valjda dozivljavali?
ovo se UVIJEK desava kada je Internet Explorer postavljen na "Working Offline"
dakle provjeri da li je tako (mozda koristis Firefox za surfanje) i iskljuci to u IE
I mene zeza ovih dana...pa ima jedno 10 dana. Prvi put sam pass mjenjala jer sam se mogla ulogovati na sve druge acc-e, soim na jedan...Danas se nisam mogla ni na jedan...ali eto...izgleda da ovaj savjet sa pljuvanjem ili u mom slucaju samo psovanjem pali