Problemi sa kožom
Moderator: anex
-
bahro
#1 Problemi sa kožom
Prije nekoliko sedmica imao sam problema sa ljustenjem koze oko obrva i na nosu.I kada je prestalo ljustenje koze oko obrva, iznad obrva i ispod ociju mi je ostala bijela koza,a znaci ostalo mi je ostalo kako je bilo i prije..Da li neko zna kako da vratim tu kozu u normalu da mi bude svugdje ista boja koze???
Last edited by bahro on 16/02/2010 19:59, edited 1 time in total.
-
Static-X
#2 Re: Problemi sa kozom
ah kozha, ja mislio koza
Suncanje!
Suncanje!
-
bahro
#3 Re: Problemi sa kozom
suncanje u po zimeStatic-X wrote:ah kozha, ja mislio koza![]()
Suncanje!
mora postojati neko drugo rijesenje
-
Static-X
#4 Re: Problemi sa kozom
bahro wrote:suncanje u po zimeStatic-X wrote:ah kozha, ja mislio koza![]()
Suncanje!![]()
![]()
mora postojati neko drugo rijesenje
Fataj se Australije
a druga opcija solari da zagoris
-
encian
#5 Re: Problemi sa kožom
idi na planinu. i pazi da ne izgoris.
- Michun
#6 Re: Problemi sa kožom
Za planinu ti treba veliki zastitini faktor jer je sunce gore pravo jako, a od jakog faktora neces dobiti boju.
Prvo uradi piling lica (ovog stare boje)...nemas piling, nema problema. Imas li palente ili kukurznog brasna? Jedno bjelance umuti, dodaj palente, nalijepi na lice i malo drzi, onda fino vrhovima prstiju istrljaj lice (pazi nemoj jako da se ne izgrebes). Mozda ti se izjednaci lice
Ako ne, poslije ovoga ili na lagani kvarc ili kupi kremu za samo tamnjenje pa se namazi.
Prvo uradi piling lica (ovog stare boje)...nemas piling, nema problema. Imas li palente ili kukurznog brasna? Jedno bjelance umuti, dodaj palente, nalijepi na lice i malo drzi, onda fino vrhovima prstiju istrljaj lice (pazi nemoj jako da se ne izgrebes). Mozda ti se izjednaci lice