Problemi s downloadom
Moderator: Benq
- dalmatinka
#1 Problemi s downloadom
Može li me netko uputiti na rješenje problema, naime već dva tjedna ništa ne mogu skinuti, dođe do 20, 50 ili 98%
i onda blokada. Očajna sam, help!
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Disk cleanup..obrisi sa C: sta ti ne treba
.
- dalmatinka
Zašto. ima 60% praznog prostora?Bobi wrote:Disk cleanup..obrisi sa C: sta ti ne treba.
-
bezzeze
#4 Re: Problemi s downloadom
dalmatinka wrote:Može li me netko uputiti na rješenje problema, naime već dva tjedna ništa ne mogu skinuti, dođe do 20, 50 ili 98%i onda blokada. Očajna sam, help!
daj malo vise informacija. koja je konekcija, sta i odakle skidas, koja je velicina fajla?. sta si uradila da si prije dva tjedna mogla skidati a sada ne?
- dalmatinka
#5 Re: Problemi s downloadom
ADSL, ali onaj najsporiji - 512/128 kbit/s, nemam problema s internetom, crkla pržilica pa morala zamijeniti s novom, prije sam uspijevala skinuti fajlove kao npr. Audicija bez problema, a sada one od 30 MB nema šanse. Još informacija? Nikakve postavke nisam mijenjala u zadnja dva tjedna osim što sam morala zamijeniti pokvareni dio.bezzeze wrote:dalmatinka wrote:Može li me netko uputiti na rješenje problema, naime već dva tjedna ništa ne mogu skinuti, dođe do 20, 50 ili 98%i onda blokada. Očajna sam, help!
daj malo vise informacija. koja je konekcija, sta i odakle skidas, koja je velicina fajla?. sta si uradila da si prije dva tjedna mogla skidati a sada ne?
-
bezzeze
#6 Re: Problemi s downloadom
hm.dalmatinka wrote: ADSL, ali onaj najsporiji - 512/128 kbit/s, nemam problema s internetom, crkla pržilica pa morala zamijeniti s novom, prije sam uspijevala skinuti fajlove kao npr. Audicija bez problema, a sada one od 30 MB nema šanse. Još informacija? Nikakve postavke nisam mijenjala u zadnja dva tjedna osim što sam morala zamijeniti pokvareni dio.
znaci, destinacija pohranjivanja ima dovoljno prostora?.
odakle skidas?
i kakva tacno blokada nastupi?
- dalmatinka
#7 Re: Problemi s downloadom
Pa recimo u zadnje vrijeme baš s ovog foruma - muziku - albume što mi je i uspijevalo prije - brzo i efikasno. Blokada ti je takva da se jednostavno zaledi postotak i broj skinutih MB, a onaj "papirić" i dalje se kao pohranjuje u file.bezzeze wrote:hm.dalmatinka wrote: ADSL, ali onaj najsporiji - 512/128 kbit/s, nemam problema s internetom, crkla pržilica pa morala zamijeniti s novom, prije sam uspijevala skinuti fajlove kao npr. Audicija bez problema, a sada one od 30 MB nema šanse. Još informacija? Nikakve postavke nisam mijenjala u zadnja dva tjedna osim što sam morala zamijeniti pokvareni dio.
odakle skidas?
-
bezzeze
#8 Re: Problemi s downloadom
haj, pogledaj da ti slucajno nije temporary int. folder pun. idi na temporary internet files folder settings pa pojacaj malo sizedalmatinka wrote:Pa recimo u zadnje vrijeme baš s ovog foruma - muziku - albume što mi je i uspijevalo prije - brzo i efikasno. Blokada ti je takva da se jednostavno zaledi postotak i broj skinutih MB, a onaj "papirić" i dalje se kao pohranjuje u file.bezzeze wrote: hm.
odakle skidas?
- dalmatinka
#9 Re: Problemi s downloadom
OK. Morala sam odspavati koji sat, kad se vratim s posla baciti ću oko na to.bezzeze
haj, pogledaj da ti slucajno nije temporary int. folder pun. idi na temporary internet files folder settings pa pojacaj malo size
-
kifla071
#10 Re: Problemi s downloadom
dalmatinka wrote:OK. Morala sam odspavati koji sat, kad se vratim s posla baciti ću oko na to.bezzeze
haj, pogledaj da ti slucajno nije temporary int. folder pun. idi na temporary internet files folder settings pa pojacaj malo size
Probaj da izgasis firewall
- dalmatinka
#12 Re: Problemi s downloadom
Ali nisam mijenjala postavke, do sada je funkcioniralo.kifla071 wrote:dalmatinka wrote: OK. Morala sam odspavati koji sat, kad se vratim s posla baciti ću oko na to.
-
bezzeze
#13 Re: Problemi s downloadom
dalmatinka wrote:Ali nisam mijenjala postavke, do sada je funkcioniralo.kifla071 wrote:
nazovi svoj ISP i pitaj gdje je zapelo, bit ce da je do njih.
- dalmatinka
Riješeno! Hvala ekipo na savjetima. 
- dalmatinka
Ja sam rekla da nisam mijenjala postavke, ali nisam znala da ih je promijenio serviser kad je montirao novu pržilicu. Aktivirao je vatrozid Microsofta uz postojeći T-coma. Tako jednostavno i tako pred nosom ali?...bezzeze wrote:kako si rijesila problem?dalmatinka wrote:Riješeno! Hvala ekipo na savjetima.