ovo je tema o postojanju problema u ljubo-seskulanin vezama, a koje je dosita nemoguce rijesiti
evo ja cu postaviti prvi problem:
nekompatibilnost u seksu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
nisam procitalainsomnia78 wrote:Osunecen
pff, a kao veze mogu osptti iskljucivo radi dobrog seksaBellomo wrote:Prevencijom do rješenja. Šta će ti takva ili takav ako je nekompatibilna u najbitnijoj stvari.
postaviti komprmois nije isto sto i biti protiv sebe , dva razlicita aktazipoo wrote:voli ona izazov
ti meni nikad nisi odgovorila na ono pitanjeConnaisseur Karlin wrote:nisam procitalainsomnia78 wrote:Osunecen![]()
![]()
![]()
pff, a kao veze mogu osptti iskljucivo radi dobrog seksaBellomo wrote:Prevencijom do rješenja. Šta će ti takva ili takav ako je nekompatibilna u najbitnijoj stvari.![]()
postaviti komprmois nije isto sto i biti protiv sebe , dva razlicita aktazipoo wrote:voli ona izazov
jesam, i ne ganjvi sa istim na ovoj temizipoo wrote:
ti meni nikad nisi odgovorila na ono pitanje
hahaha, pa ti si kraljica dede miConnaisseur Karlin wrote:jesam, i ne ganjvi sa istim na ovoj temizipoo wrote:
ti meni nikad nisi odgovorila na ono pitanje
insomnia78 wrote:Ljubomora
Često opstanu. Ako ništa ostanete "prijatelji" dok se neko ne oženi ili uda ili bude u ozbiljnijoj vezi. Mada i to nekad nekima nije prepreka za "prijateljstvo".Connaisseur Karlin wrote:pff, a kao veze mogu osptti iskljucivo radi dobrog seksaBellomo wrote:Prevencijom do rješenja. Šta će ti takva ili takav ako je nekompatibilna u najbitnijoj stvari.![]()
pa tema je ipak o ozbiljnim vezamaBellomo wrote:Često opstanu. Ako ništa ostanete "prijatelji" dok se neko ne oženi ili uda ili bude u ozbiljnijoj vezi. Mada i to nekad nekima nije prepreka za "prijateljstvo".Connaisseur Karlin wrote:pff, a kao veze mogu osptti iskljucivo radi dobrog seksaBellomo wrote:Prevencijom do rješenja. Šta će ti takva ili takav ako je nekompatibilna u najbitnijoj stvari.![]()
A ovo novo, mene je uvijek handrilo, jer baš radim to. Iskažeš misli i "emocije", ovo prvo je inače u većoj mjeri nego ovo drugo. Uglavnom to bude s lošim posljedicama, ali iste bi bile i da ne radiš to. Kako god ili ćeš ispasti idiot ili pićić koji ne smije da kaže šta misli.
Bitno je naći srodan mozak.
kako je to problem, svega tidemagog wrote:Jedan tehnicki problem, pogotovo za brak ili zajednicko zivljenje:
Cini mi se da muskarci i zene imaju razlicite termostate. One bi zagrijavale prostoriju a mi bi hladili...ne vidim dobro rjesenje jer je uvijek nekome hladno ili nekome vruce.
Jes jebo majku. Sreca pa mogu paliti i gasiti termostat putem wifija. Ja dok se okrenem ona namjestila na 25demagog wrote:Jedan tehnicki problem, pogotovo za brak ili zajednicko zivljenje:
Cini mi se da muskarci i zene imaju razlicite termostate. One bi zagrijavale prostoriju a mi bi hladili...ne vidim dobro rjesenje jer je uvijek nekome hladno ili nekome vruce.
Nisi se ti haman nazivio zajednocendlerbing wrote:kako je to problem, svega tidemagog wrote:Jedan tehnicki problem, pogotovo za brak ili zajednicko zivljenje:
Cini mi se da muskarci i zene imaju razlicite termostate. One bi zagrijavale prostoriju a mi bi hladili...ne vidim dobro rjesenje jer je uvijek nekome hladno ili nekome vruce.![]()
ako je njoj hladno a tebi vruće...samo se zagrlite i sve taman.
Jesam pun ljubavi i njeznosti ali ne bi bas da zivimo kao sijamski blizancicendlerbing wrote:kako je to problem, svega tidemagog wrote:Jedan tehnicki problem, pogotovo za brak ili zajednicko zivljenje:
Cini mi se da muskarci i zene imaju razlicite termostate. One bi zagrijavale prostoriju a mi bi hladili...ne vidim dobro rjesenje jer je uvijek nekome hladno ili nekome vruce.![]()
ako je njoj hladno a tebi vruće...samo se zagrlite i sve taman.
to nije nerijesiv problem ( imala sma takav problem u vezi)demagog wrote:Jedan tehnicki problem, pogotovo za brak ili zajednicko zivljenje:
Nastasia wrote:Nekompatibilnost u seksu.
Drastično različiti budući planovi (recimo ti planiraš odseliti se negdje vani, on/a to ne želi)
Različit pogled na djecu, neko je želi, neko ne.
Različite religije (ovo ako su baš baš zagriženi)
uf ... kasnije ću