Eh, kad sam se ja vozila 16komkaranana wrote:Koji je broj busa? Jeli 16ka? Ima jedna mala s kojom se ja shmekam u 16ci pa reko da vidim da to nije to.
Problemčić mali...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- karanana
Shmeko sam ja mace u 16ci i prije 10 godina, mozda si i ti bila te srece da budes shmeknuta.zena21 wrote:Eh, kad sam se ja vozila 16komkaranana wrote:Koji je broj busa? Jeli 16ka? Ima jedna mala s kojom se ja shmekam u 16ci pa reko da vidim da to nije to.
-
cinderella
srednji retrovizor???? parenje???? haloooo!!!!!!!karanana wrote:Ova diskusija nigdje ne vodi, da predjemo na konkretne stvari, ok, shmekno sam te na onaj srednji retrovizor, izmjerio te od glave do pete, mozes proci po mojim standardima, moj nick na sa-x je karanana, eto upoznali smo se. Hocemo li se pariti?
-
Pearl
cinderella wrote:srednji retrovizor???? parenje???? haloooo!!!!!!!karanana wrote:Ova diskusija nigdje ne vodi, da predjemo na konkretne stvari, ok, shmekno sam te na onaj srednji retrovizor, izmjerio te od glave do pete, mozes proci po mojim standardima, moj nick na sa-x je karanana, eto upoznali smo se. Hocemo li se pariti?
de ba, nek joj se javi 'sretnik" na pp, vidite da je cura ozbiljna... nije joj do sale
-
cinderella
e,vala,hvala Bogu...thanks,thanks...Pearl wrote:cinderella wrote:srednji retrovizor???? parenje???? haloooo!!!!!!!karanana wrote:Ova diskusija nigdje ne vodi, da predjemo na konkretne stvari, ok, shmekno sam te na onaj srednji retrovizor, izmjerio te od glave do pete, mozes proci po mojim standardima, moj nick na sa-x je karanana, eto upoznali smo se. Hocemo li se pariti?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oplakah
de ba, nek joj se javi 'sretnik" na pp, vidite da je cura ozbiljna... nije joj do sale:D:D:D:D
- zena21
Ma garant... Nedostaje mi to smekanje u javnom prevozukaranana wrote:Shmeko sam ja mace u 16ci i prije 10 godina, mozda si i ti bila te srece da budes shmeknuta.zena21 wrote:Eh, kad sam se ja vozila 16komkaranana wrote:Koji je broj busa? Jeli 16ka? Ima jedna mala s kojom se ja shmekam u 16ci pa reko da vidim da to nije to.
Moracu opet poceti ici na posao bez auta
-
Pearl
zato i predlozih ppseln wrote:Ako frajer procita ovo sto je do sada napisala, garant se nece javiti.
vidis da nije ni mene skontala
- Bosanac sa dna kace
men se cini da poznajem nekog iz izvidjenja

-
cinderella
a šta sam ja to,živ bio,rekla pa da se on ne treba javiti???'seln wrote:Ako frajer procita ovo sto je do sada napisala, garant se nece javiti.
-
Zhaba
karanana wrote:Ova diskusija nigdje ne vodi, da predjemo na konkretne stvari, ok, shmekno sam te na onaj srednji retrovizor, izmjerio te od glave do pete, mozes proci po mojim standardima, moj nick na sa-x je karanana, eto upoznali smo se. Hocemo li se pariti?
-
cinderella
ja da njega pozovem??? pa,u današnje vrijeme izgleda da žene preuzimaju i to malo što je bilo vaše...pa ni na kafu ne možete pozvati...Things wrote:prvo se gledite...sad bi njegov nick da malo ashikujesh po forumu...
meni to nesto komplikovano...
pozovi ga na kafu i skrati uvertiru
- new_jazzWa
Ti bi da on preuzme inicijativu???Sad ti nekom rece da imas momka,a opet se shmekas po sredstvima javnog prevoza sa drugim tipovima...Cccccc...Kuda ide ovaj svijet??? 
-
Pearl
pa cuva ga "u pricuvi"negra wrote:Ti bi da on preuzme inicijativu???Sad ti nekom rece da imas momka,a opet se shmekas po sredstvima javnog prevoza sa drugim tipovima...Cccccc...Kuda ide ovaj svijet???
ili hoce momka da nogira...
ili da ga momku dovede
brojne su mogucnosti
-
cinderella
OOOOOOOOOJJJJ!!! LJUDI,DRAGI...AKO NEMSTE NEKO KONSTRUKTIVNO RJEŠENJE-NE JAVLJAJTE SE... I...TKO SE ŠMEKA??? SAMO SAM REKLA DA MI JE SIMPA I DA BIH GA VOLJELA BOLJE UPOZNAT!!!!negra wrote:Ti bi da on preuzme inicijativu???Sad ti nekom rece da imas momka,a opet se shmekas po sredstvima javnog prevoza sa drugim tipovima...Cccccc...Kuda ide ovaj svijet???
- baustelac
#43 Re: Problemčić mali...
A da postavis ovo pitanje u neki od teen magazina? Mozda ga brze "razotkrijes".cinderella wrote:Forumaši dragi... Prije par mjeseci sam upoznala jednog simpa momka i viđam ga skoro svaki dan (naime,vozimo se istim busom)... S obzirom na okolnosti, nemamo vremena upoznati se kako treba...
Garant se pitate: u redu,mala,pa šta je sad tu problem? Problem je što se i on "skita" po ovom forumu, ali mi ne želi reći svoj nick... Dala bih sad sve što imam u novčaniku (a plata još nije bila) da ga "razotkrijem"...
Imate li vi kakav prijedlog?
- Bosanac sa dna kace
bezbeli da ti nekad dodje pomoc iznijet tepihe na pranjecinderella wrote:OOOOOOOOOJJJJ!!! LJUDI,DRAGI...AKO NEMSTE NEKO KONSTRUKTIVNO RJEŠENJE-NE JAVLJAJTE SE... I...TKO SE ŠMEKA??? SAMO SAM REKLA DA MI JE SIMPA I DA BIH GA VOLJELA BOLJE UPOZNAT!!!!negra wrote:Ti bi da on preuzme inicijativu???Sad ti nekom rece da imas momka,a opet se shmekas po sredstvima javnog prevoza sa drugim tipovima...Cccccc...Kuda ide ovaj svijet???
-
cinderella
hm.... vi mi ljudi fakat dajete 1001 ideju!!! nisam ni znala da imam tolike mogućnosti... baš ste zlatni...Pearl wrote:pa cuva ga "u pricuvi"negra wrote:Ti bi da on preuzme inicijativu???Sad ti nekom rece da imas momka,a opet se shmekas po sredstvima javnog prevoza sa drugim tipovima...Cccccc...Kuda ide ovaj svijet???ako s momkom ne uspije
ili da ga momku dovede![]()
![]()
brojne su mogucnosti
-
cinderella
vidiš kako si me skontao!!!! congratulations!!!!!Bosanac sa dna kace wrote:bezbeli da ti nekad dodje pomoc iznijet tepihe na pranjecinderella wrote:OOOOOOOOOJJJJ!!! LJUDI,DRAGI...AKO NEMSTE NEKO KONSTRUKTIVNO RJEŠENJE-NE JAVLJAJTE SE... I...TKO SE ŠMEKA??? SAMO SAM REKLA DA MI JE SIMPA I DA BIH GA VOLJELA BOLJE UPOZNAT!!!!negra wrote:Ti bi da on preuzme inicijativu???Sad ti nekom rece da imas momka,a opet se shmekas po sredstvima javnog prevoza sa drugim tipovima...Cccccc...Kuda ide ovaj svijet???
- seln
Ma jok....da iscetka macku i procepi cijevi...Bosanac sa dna kace wrote:bezbeli da ti nekad dodje pomoc iznijet tepihe na pranjecinderella wrote:OOOOOOOOOJJJJ!!! LJUDI,DRAGI...AKO NEMSTE NEKO KONSTRUKTIVNO RJEŠENJE-NE JAVLJAJTE SE... I...TKO SE ŠMEKA??? SAMO SAM REKLA DA MI JE SIMPA I DA BIH GA VOLJELA BOLJE UPOZNAT!!!!negra wrote:Ti bi da on preuzme inicijativu???Sad ti nekom rece da imas momka,a opet se shmekas po sredstvima javnog prevoza sa drugim tipovima...Cccccc...Kuda ide ovaj svijet???
-
Pearl
paaaa.. hoces ti postavljati na lj&s temucinderella wrote:hm.... vi mi ljudi fakat dajete 1001 ideju!!! nisam ni znala da imam tolike mogućnosti... baš ste zlatni...Pearl wrote:pa cuva ga "u pricuvi"negra wrote:Ti bi da on preuzme inicijativu???Sad ti nekom rece da imas momka,a opet se shmekas po sredstvima javnog prevoza sa drugim tipovima...Cccccc...Kuda ide ovaj svijet???ako s momkom ne uspije
ili da ga momku dovede![]()
![]()
brojne su mogucnosti
- BHG
#50 Re: Problemčić mali...
kakva slucajnost...i meni se to desilo...nego koliko imas u novcaniku???cinderella wrote:Forumaši dragi... Prije par mjeseci sam upoznala jednog simpa momka i viđam ga skoro svaki dan (naime,vozimo se istim busom)... S obzirom na okolnosti, nemamo vremena upoznati se kako treba...
Garant se pitate: u redu,mala,pa šta je sad tu problem? Problem je što se i on "skita" po ovom forumu, ali mi ne želi reći svoj nick... Dala bih sad sve što imam u novčaniku (a plata još nije bila) da ga "razotkrijem"...
Imate li vi kakav prijedlog?