Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Forumaši dragi... Prije par mjeseci sam upoznala jednog simpa momka i viđam ga skoro svaki dan (naime,vozimo se istim busom)... S obzirom na okolnosti, nemamo vremena upoznati se kako treba...
Garant se pitate: u redu,mala,pa šta je sad tu problem? Problem je što se i on "skita" po ovom forumu, ali mi ne želi reći svoj nick... Dala bih sad sve što imam u novčaniku (a plata još nije bila ) da ga "razotkrijem"...
Imate li vi kakav prijedlog?
cinderella wrote:Forumaši dragi... Prije par mjeseci sam upoznala jednog simpa momka i viđam ga skoro svaki dan (naime,vozimo se istim busom)... S obzirom na okolnosti, nemamo vremena upoznati se kako treba...
Garant se pitate: u redu,mala,pa šta je sad tu problem? Problem je što se i on "skita" po ovom forumu, ali mi ne želi reći svoj nick... Dala bih sad sve što imam u novčaniku (a plata još nije bila ) da ga "razotkrijem"...
cuvaj se ako ti bas on odgovori a ti mu platis
mozda ce se osjecati kao one sa stupske
Nisam siguran, razumijem li problem. Jeli hoces savjet kako da mu pridjes, popricas sa njim i bolje ga upoznas ili hoces savjet kako da razotkrijes njegov nick? Za ovo drugo, bilo bi apsurdno da ti sada napisem kako, mozda sam upravo ja taj momak, i onda ce tvoj plan biti lako razotkriven.
karanana wrote:Nisam siguran, razumijem li problem. Jeli hoces savjet kako da mu pridjes, popricas sa njim i bolje ga upoznas ili hoces savjet kako da razotkrijes njegov nick? Za ovo drugo, bilo bi apsurdno da ti sada napisem kako, mozda sam upravo ja taj momak, i onda ce tvoj plan biti lako razotkriven.
ma,daj bilo kakav savjet...jer sama nemam nikakvih ideja... znaš onu: zajedno smo skupa!!! ili...zajedno smo jači...kako li već...
cinderella wrote:Forumaši dragi... Prije par mjeseci sam upoznala jednog simpa momka i viđam ga skoro svaki dan (naime,vozimo se istim busom)... S obzirom na okolnosti, nemamo vremena upoznati se kako treba...
nidje veze...ne bih njemu plaćala...nebistar si...
E vidi ti ove male bezobraznice, sram je bilo, sramoti me i ovdje prred narodom. Doci ces ti meni u autobus.
Koliko puta da ti kaze zao mi je ne mogu imata sexualne odnose sa tobom. ja imam zenu koju volim i stvarno ne mogu, a sto se tice ljubavnog trokuta koji si predlozila mislim da nisam za to.
Dust wrote:E vidi ti ove male bezobraznice, sram je bilo, sramoti me i ovdje prred narodom. Doci ces ti meni u autobus.
Koliko puta da ti kaze zao mi je ne mogu imata sexualne odnose sa tobom. ja imam zenu koju volim i stvarno ne mogu, a sto se tice ljubavnog trokuta koji si predlozila mislim da nisam za to.
pa,vidiš,zanimljivi su ti prijedlozi koje sam navodno predložila...nisam o tome razmišljala,a li zašto da ne...
BTW. imam i ja momka,ako nisi znao,pa onda dobijamo više uglova,znaš...
Ova diskusija nigdje ne vodi, da predjemo na konkretne stvari, ok, shmekno sam te na onaj srednji retrovizor, izmjerio te od glave do pete, mozes proci po mojim standardima, moj nick na sa-x je karanana, eto upoznali smo se. Hocemo li se pariti?
nidje veze...ne bih njemu plaćala...nebistar si...
Joj, nesto nisam siguran ko je u ovom svemu nebistar.