problem virus

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Klixmen

#1 problem virus

Post by Klixmen »

Imam problem vezan za računar,avg i antimalware ne mogu da uklone virus non stop se iskaču reklame seksi sajtova i kojekave reklame i otvaraju se novi prozori,upadaju na stranicu i nemam pojma šta da radim.
l33t

#2 Re: problem virus

Post by l33t »

Sanjarko

#3 Re: problem virus

Post by Sanjarko »

Ej kako je meni. 3 godine mi tipke nasumicno otkazuju. Pola ih ne radi pa kucam malo na tipkovnici malo na ekranskoj tipkovnici. Ne znam je li do virusa. Sve sam probao a za ostalo nemam uslova. 3 godine kao da mucam tokom tipkanja.
avaks

#4 Re: problem virus

Post by avaks »

Klixmen wrote:Imam problem vezan za računar,avg i antimalware ne mogu da uklone virus non stop se iskaču reklame seksi sajtova i kojekave reklame i otvaraju se novi prozori,upadaju na stranicu i nemam pojma šta da radim.
Koji browser koristiš?
Najbolje je da ga obrišeš kao i njegove postavke pa ponovo probaš uz addon koji je preporučio kolega l33t.
Ako to ne uspije, najbolja i najsigurnija opcija je formatirati c: particiju :-)
sagosen

#5 Re: problem virus

Post by sagosen »

Daleko najbolja opcija za ove stvari je HitmanPro :)
sandra01

#6 Re: problem virus

Post by sandra01 »

Ja sam neki dan pokupila virus i jedva ga skinem sa UnHackMe programom.Medjutim sada imam problem sa padanjem browsera i laptop mi se poceo naglo zagrijavati tj. pregrijavati za jako kratko vrijeme.Sad nemam pojma sta da radim :? :-? :sad: .Ne znam je li mi taj virus ostetio HD ili je sta drugo.
Ako ko zna kako da ovo rijesim neka se javi.
Dope_Man

#7 Re: problem virus

Post by Dope_Man »

Najlakse je reinstalirati sistem uz formatiranje HDD-a. Ne traje dugo, a imas ''fresh start''.
MTV

#8 Re: problem virus

Post by MTV »

Il da probate System restore koji vrati sistem na prethodni period kad je normalno radio bez reinstalacije sistema.
Ako to nepomaze reinstalacija sistema je najbolje rjesenje.
Post Reply