Problem update smart tv
Moderator: Benq
-
aida25
#1 Problem update smart tv
Pozdrav, imam jedan mali problem sa tvom pa ako neko slucajno zna sta bih mogla uradit.... Pojavljuje mi se upozorenje da tv izvrsi update, pokusala sam puno puta stigne do pola pa pise failed, ponisteno. Zna li neko slucajno moze li se ili izbrisat taj update ili hoce li vise nestat jer pojavljuje se non stop upozorenje, nije meni problem nego me roditelji zovu stalno evo ga opet
Tv je smart phillips. U opcijama sam gledala nista se ne moze uradit, valjda ce nestat samo od sebe?
-
kiki56
#2 Re: Problem update smart tv
Vrati na tvornicke postavke
-
aida25
#4 Re: Problem update smart tv
A hoce li mi se svi kanali izbrisati, znaci sve ce biti kao kad je tek kupljen tv?
- semirsar
#5 Re: Problem update smart tv
Da, ali ne bi trebalo biti problem ponovo ih postaviti, ili hoce tebi?aida25 wrote:A hoce li mi se svi kanali izbrisati, znaci sve ce biti kao kad je tek kupljen tv?
-
aida25
#6 Re: Problem update smart tv
Ma nije problem samo dugo traje, ok hvala ti.
-
prelivoda
#7 Re: Problem update smart tv
Mozes taj update naci i na stranici proizvodjaca i snimiti ga na USB pa napraviti sve offline.aida25 wrote:Pozdrav, imam jedan mali problem sa tvom pa ako neko slucajno zna sta bih mogla uradit.... Pojavljuje mi se upozorenje da tv izvrsi update, pokusala sam puno puta stigne do pola pa pise failed, ponisteno. Zna li neko slucajno moze li se ili izbrisat taj update ili hoce li vise nestat jer pojavljuje se non stop upozorenje, nije meni problem nego me roditelji zovu stalno evo ga opetTv je smart phillips. U opcijama sam gledala nista se ne moze uradit, valjda ce nestat samo od sebe?