problem

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sonnyred

#1 problem

Post by sonnyred »

molim moderatora nek ukloni moju prethodnu temu, pisem ovo ponovno s boljim objasnjenjem.
Djevojka i ja smo poceli imati spolne odnose. Nevinost je izgubila prije 15 dana. Nas drugi seks, bio je prije tacno 7 dana. Napravili smo gresku i radili to prezestoko, trajalo je duze od sat vremena, itd. Uglavnom, imala je menstruaciju prije 10 dana, prestala je dan prije tog drugog seksa. No medjutim, nakon tog seksa, dobila je ponovno krvarenje u vidu menstruacije, koje traje sve do danas, tacnije vec 6 dana. Da li neko zna o cemu bi mogla biti rijec, je li neko imao slican slucaj? Molim, pomozite.
Mis mekinjas

#2 Re: problem

Post by Mis mekinjas »

sonnyred wrote:molim moderatora nek ukloni moju prethodnu temu, pisem ovo ponovno s boljim objasnjenjem.
Djevojka i ja smo poceli imati spolne odnose. Nevinost je izgubila prije 15 dana. Nas drugi seks, bio je prije tacno 7 dana. Napravili smo gresku i radili to prezestoko, trajalo je duze od sat vremena, itd. Uglavnom, imala je menstruaciju prije 10 dana, prestala je dan prije tog drugog seksa. No medjutim, nakon tog seksa, dobila je ponovno krvarenje u vidu menstruacije, koje traje sve do danas, tacnije vec 6 dana. Da li neko zna o cemu bi mogla biti rijec, je li neko imao slican slucaj? Molim, pomozite.
joj, nek ide ginekologu...
zateznistub

#3 Re: problem

Post by zateznistub »

Ginekolog a.s.a.p.

Ne trazi resenje na forumu za takve stvari, nije PC.
sonnyred

#4 Re: problem

Post by sonnyred »

ne zeli da ide... bar ne zasad... zato trazim pomoc ovdje... :(
*mima*

#5 Re: problem

Post by *mima* »

sonnyred wrote:ne zeli da ide... bar ne zasad... zato trazim pomoc ovdje... :(

jeste li punoljetni?
BIONA

#6 Re: problem

Post by BIONA »

Ovdje joj nema pomoci...ljute me ovakva pitanja...moze svasta raditi a ne moze kod doktora...izvini ali tako je...
Not My Idea

#7 Re: problem

Post by Not My Idea »

ginekologu cim prije! to nisu stvari koje treba shvatat olako i trazit pomoc na forumu :!:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#8 Re: problem

Post by ladyblue18 »

Djeco draga :roll: neces naci rjesenje na forumu, nego fino kad ste se znali igrati odraslih, sad za ruku djevojku i vodi je ginekologu.
Samo reci da ju je stid otici ginekologu pa da se grohotom nasmijem.

Mimo, nisu ako se dobro sjecam.
sonnyred

#9 Re: problem

Post by sonnyred »

ladyblue18 wrote:Djeco draga :roll: neces naci rjesenje na forumu, nego fino kad ste se znali igrati odraslih, sad za ruku djevojku i vodi je ginekologu.

nish, onda cemo ginekologu, mosh izbrisat temu...
*mima*

#10 Re: problem

Post by *mima* »

ja ovo ne kontam......ili je zajebancija......ili.....daj ba djeco.....kad ste znali sexat ...sad fino kod ginekologa....nije se sa tim stvarima zajebavt i trazit pomoc po forumu
Not My Idea

#11 Re: problem

Post by Not My Idea »

sonnyred wrote:ne zeli da ide... bar ne zasad... zato trazim pomoc ovdje... :(

pa nista, reci joj ako se nesto iskomplikuje da nece moc imat djecu, da moze bit da ima tumor maternice pa cemo vidjet sto nece ginekologu.

i da, reci joj da je primitivna. izvini ali tako je. samo primitivan covjek ne ide doktoru u tako ozbiljnoj situaciji.
Duhovni Vođa

#12 Re: problem

Post by Duhovni Vođa »

zachepi je još jednom da zaustaviš to :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#13 Re: problem

Post by plain vanilla »

trudna je garant
prilagodjeN

#14 Re: problem

Post by prilagodjeN »

ne bih ti umio rijet dok nanu ne bih upito :-)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#15 Re: problem

Post by plain vanilla »

ladyblue18 wrote:Djeco draga :roll: neces naci rjesenje na forumu, nego fino kad ste se znali igrati odraslih, sad za ruku djevojku i vodi je ginekologu.

sad cekam da neki se kolega forumas ponudi sa-nisam ginekolog, ali mogu pogledati :D
clansman

#16 Re: problem

Post by clansman »

da se upisem i ja. GINEKOLOGUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!
Felis

#17 Re: problem

Post by Felis »

sonnyred wrote:molim moderatora nek ukloni moju prethodnu temu, pisem ovo ponovno s boljim objasnjenjem.

Imoca isina iduva svetoga! Kolika ti je kita? :evil:
cava

#18 Re: problem

Post by cava »

ja mislim da je ovo tema za PDF zdravlje, a ne L&S :roll:
zelenashica

#19 Re: problem

Post by zelenashica »

Ti stvarno zapeo da nam kažeš da si hanumu razdjevičio. :roll:
prilagodjeN

#20 Re: problem

Post by prilagodjeN »

cava wrote:ja mislim da je ovo tema za PDF zdravlje, a ne L&S :roll:
slazem se :shock:
Amidza Efendija

#21 Re: problem

Post by Amidza Efendija »

Ako nadjes kakvo dobro rjesenje, metni ovdje tako da se buduci narastaji imaju oslonit na svjedocenje iz prve ruke kako se s ovim stvarima ne treba zahebavat.
Nedaj boze da ti se mladoj sta iskomplikuje, ali, ako pogledas s vedrije strane, i to bi pomoglo buducim narastajima. Sta fali zrtvovat se za nauku.

A mozda bi ipak mogli doktoru i to iz ovih stopa.
sonnyred

#22 Re: problem

Post by sonnyred »

Amidza Efendija wrote:Ako nadjes kakvo dobro rjesenje, metni ovdje tako da se buduci narastaji imaju oslonit na svjedocenje iz prve ruke kako se s ovim stvarima ne treba zahebavat.
Nedaj boze da ti se mladoj sta iskomplikuje, ali, ako pogledas s vedrije strane, i to bi pomoglo buducim narastajima. Sta fali zrtvovat se za nauku.

A mozda bi ipak mogli doktoru i to iz ovih stopa.
s ovim se stvarima definitivno nije zajebavat... nazalost, neki to nauce na tezi nacin... :(
Starlove

#23 Re: problem

Post by Starlove »

nevjerovatno, jednostavno mora otici ginekologu !!! najvjerovatnije da ima eritroplakiju tj, promjenu tkiva na grlicu maternice zbog koje dolazi do vanmenstrulanog krvarenja i naravno nista bez doktora ako bas nece u apoteci postoje vagitorije betadine koje ce je rijesiti eventualnih vaginalnih infekcija al opet ginekologu :)
Post Reply