Problem star 3000 godina

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Pisistratus

#126 Re: Problem star 3000 godina

Post by Pisistratus »

m@m@ wrote:o kom je ovdje problemu rijecImage hebo lud zbunjenogImage

Pa cura se zaljubila u nekog prijatelja i ne zna šta će. E sad taj njen prijatelj često bude s njom, jel' druže se, al' no sex, tako da on u tom smislu ne pokazuje nikakvu želju. A ona bi da se zabavljaju :D I sad, osim tog problem koji ona ima, pojavio se i drugi, zašto on ništa ne radi kad su oni sami? :oops:
Pisistratus

#127 Re: Problem star 3000 godina

Post by Pisistratus »

m@m@ wrote:sjoooooooooo :?
sto ga bona ne pitas, jel ba sta se kofrcis, hos ili nes :D

Pa ne smije, nije to odvrni - zavrni, nego komplikovan i složen proces, u koji su uključena različita psihofizička i emotivna stanja. :run:

P.S. Mada bi tako najlakše bilo :D
SandraB.

#128 Re: Problem star 3000 godina

Post by SandraB. »

A, naravno, kao i obicno djevojka ocekuje da momak cita njene misli, i da sam shvati da je ona i dalje u njega zaljubljena i da zeli nesto vise od prijateljstva..... :-D :-D

Ako sam dobro primjetila pises u zadnjoj recenici da ne volis neiskrene osobe.... zakljucujem da i samu sebe onda nesto ne volis :-D

Ako ti je iskreno stalo do njega (a ne samo da te uhvatio momenat jer ste prinudjeni da dijelite prostor, zajedno provodite vrijeme, i sl.), razgovaraj s njim...ali shvati jednu stvar, ako on do sada nije nista pokusao s tobom, a dijelite ponekad i sobu, i jos ima neku drugu, onda je bolje ne raditi nista, jer samo mozes pokvariti prijateljstvo....

Razmisli dobro vrijedi li ti to :).... Mozda je bolje da se malo distanciras od njega, nadji drustvo, izaci kada je on u kuci, mozda nadjes i ti nekog ...
zlo zlo

#129 Re: Problem star 3000 godina

Post by zlo zlo »

moj savjet.. nadi se s respom, kresni se luda zensko glavo :lol:

ovo sve ti je od nejebice :lol:
sha_ba

#130 Re: Problem star 3000 godina

Post by sha_ba »

zlo zlo wrote:moj savjet.. nadi se s respom, kresni se luda zensko glavo :lol:

ovo sve ti je od nejebice :lol:
sa respom se kafa pije....
zlo zlo

#131 Re: Problem star 3000 godina

Post by zlo zlo »

onda ovoj nebre respo pomoc :lol:
sha_ba

#132 Re: Problem star 3000 godina

Post by sha_ba »

zlo zlo wrote:onda ovoj nebre respo pomoc :lol:
yok
:mrgreen: :mrgreen:
madtv

#133 Re: Problem star 3000 godina

Post by madtv »

problem star 3000 godina
sta je ovo, i mumije na klixu traze pomoc? :mrgreen: :mrgreen:
sour cherry

#134 Re: Problem star 3000 godina

Post by sour cherry »

da se mogu barem nekako osvetiti
Ama za šta da se svetiš?Prema svemu što si napisala,nije ti ništa uradio.I sama si rekla da je i on bio tu za tebe na neki način.Ti si to vaše druženje previše srcu primila,a on baš i nije.Njemu samo malo bilo dosadno,a ti bila pristupačna i to je to,otprilike,ukratko.
nenadjebivi_2

#135 Re: Problem star 3000 godina

Post by nenadjebivi_2 »

Jao situacije,podsjeti me na ovog mog jarana.On je tako prijatelj bio sa jednom 5 godina.Izlazili 2-3 puta u sedmici.Vidjali se redovno,izlazili jedno drugom u susret i sve to bajno krasno.Ali nije nista bilo nista sex nista fatacina samo prica.Kad se sjetim koliko sam mu puta rekao pa pusti se toga ili se pokupi sa njom ili razjebi totalno.I tako dodje trenutak kad mu je pokupi rodjak njegov.I naravno on digo nos.Kao krivo mu sto se ona pokupila sa tim likom.Elem sad vise ne pricaju ima godina dana i ako je ona raskinula sa tim likom podavno.Zato ti je moj savjet ili mu reci sve sta ti je na dusi ili ga odjebi na neki nacin.Ako ne pristane da se pokupite onda imas priliku da razjebes to ha ja.

Sent from my GT-I9300
Pisistratus

#136 Re: Problem star 3000 godina

Post by Pisistratus »

nenadjebivi_2 wrote:Jao situacije,podsjeti me na ovog mog jarana.On je tako prijatelj bio sa jednom 5 godina.Izlazili 2-3 puta u sedmici.Vidjali se redovno,izlazili jedno drugom u susret i sve to bajno krasno.Ali nije nista bilo nista sex nista fatacina samo prica.Kad se sjetim koliko sam mu puta rekao pa pusti se toga ili se pokupi sa njom ili razjebi totalno.I tako dodje trenutak kad mu je pokupi rodjak njegov.I naravno on digo nos.Kao krivo mu sto se ona pokupila sa tim likom.Elem sad vise ne pricaju ima godina dana i ako je ona raskinula sa tim likom podavno.Zato ti je moj savjet ili mu reci sve sta ti je na dusi ili ga odjebi na neki nacin.Ako ne pristane da se pokupite onda imas priliku da razjebes to ha ja.

A to se uvijek tako desi, čekaš, čekaš, i na kraju naiđe neki frajer i pokupi trebu. Ha ya.
nenadjebivi_2

#137 Re: Problem star 3000 godina

Post by nenadjebivi_2 »

Pisistratus wrote:
nenadjebivi_2 wrote:Jao situacije,podsjeti me na ovog mog jarana.On je tako prijatelj bio sa jednom 5 godina.Izlazili 2-3 puta u sedmici.Vidjali se redovno,izlazili jedno drugom u susret i sve to bajno krasno.Ali nije nista bilo nista sex nista fatacina samo prica.Kad se sjetim koliko sam mu puta rekao pa pusti se toga ili se pokupi sa njom ili razjebi totalno.I tako dodje trenutak kad mu je pokupi rodjak njegov.I naravno on digo nos.Kao krivo mu sto se ona pokupila sa tim likom.Elem sad vise ne pricaju ima godina dana i ako je ona raskinula sa tim likom podavno.Zato ti je moj savjet ili mu reci sve sta ti je na dusi ili ga odjebi na neki nacin.Ako ne pristane da se pokupite onda imas priliku da razjebes to ha ja.

A to se uvijek tako desi, čekaš, čekaš, i na kraju naiđe neki frajer i pokupi trebu. Ha ya.
To je tako.Pa jesam jedno 100 puta govorio da ce doci i taj dan kad ce se ona htjeti udati...Ko da ce ona njega pitati da li da se uda ... al eto.. Po meni je to najbolje razjebati...

Sent from my GT-I9300
respo

#138 Re: Problem star 3000 godina

Post by respo »

to nije razlog da ne pomognem tebi :D
zlo zlo

#139 Re: Problem star 3000 godina

Post by zlo zlo »

respo wrote:
fala .. ali napravih nedavno lobotomiju..tak da neam nekih problema :lol:
respo

#140 Re: Problem star 3000 godina

Post by respo »

zlo zlo wrote:
respo wrote:
fala .. ali napravih nedavno lobotomiju..tak da neam nekih problema :lol:
ne brini ja sam i za post lobotomske zahvate specijalista :)
Post Reply