problem sa USB travelling disk
Moderator: Benq
- shiljak
#1 problem sa USB travelling disk
Imam probljem sa USB privjeskim, kada hocu da ga "Safely RemoveHardware" pojavi mi se greska:

-
neko iz mase
dosta zajebancije, da ti kazem pravi razlog
vjerovatno ti je neki program otvoren, koji koristi fajl sa usb drajva. mozes cekati i do bajrama i isto ce ti biti dok taj fajl ne zatvoris.
Po tvojim prijasnjim postovima bi mogao svasta nesto zakljuciti, ali se suzdrzavam sa izjavama do druge prilike
vjerovatno ti je neki program otvoren, koji koristi fajl sa usb drajva. mozes cekati i do bajrama i isto ce ti biti dok taj fajl ne zatvoris.
Po tvojim prijasnjim postovima bi mogao svasta nesto zakljuciti, ali se suzdrzavam sa izjavama do druge prilike
- shiljak
Eh, a ima li sanse da saznam koji je to program pa da ga iskljucim, jer nemislim svaki put cekati do bajramaneko iz mase wrote:dosta zajebancije, da ti kazem pravi razlog
- shiljak
Sta too znaci??? Da je do operativnog sistema.....a mensecini sporije mi radi privjesak kada je prikopcan na win. xp nego na 2000. (fail od 100 MB treba mu deset minuta vise nego kod win. 2000....cudno je to...)ErrorNo1 wrote:
ja sam probo klikati na ovo gore i fakat nece![]()
restartuj mashinu drug
program koji komunicira sa vanjskim uredajem ne napusta ram memoriju i ti nisi u mogucnosti normalno odvojiti uredaj od sistema