Da li neko zna kako ovo popraviti ??

Moderator: Benq

Vrati TV u istu sobu, mozda mu je toplije....wraagh wrote: ↑12/01/2020 18:32 Posjedujem philipsov televizor, i imam problem sa strujnim kablom. Prosli put kad mi se kompletno iskljucio televizor, jeste bilo nakon nestanka struje. Prilikom povratka, nije davao nikakve znake zivota, i tako jedno dva sata, ponovo isprobam, upali se crvena lampica i radi sasvim okej. Danas prebacujem televizor u drugu sobu, i isti problem. Cijeli dan nema nista od televizora, ne pali se crvena lampica nikako.
Jel strujni kabal ili kondenzator ? Jel neko imao slucajno slican problem
Kod mene je los kontakt str.kabla koji ide u tv. Malo ga pomjeris i ugasi se crvena lampica. Poslije moram ustimat da se opet ukljuci. Neko gleda imal lampice, a ja iza stimam i vicem imalllwraagh wrote: ↑12/01/2020 18:32 Posjedujem philipsov televizor, i imam problem sa strujnim kablom. Prosli put kad mi se kompletno iskljucio televizor, jeste bilo nakon nestanka struje. Prilikom povratka, nije davao nikakve znake zivota, i tako jedno dva sata, ponovo isprobam, upali se crvena lampica i radi sasvim okej. Danas prebacujem televizor u drugu sobu, i isti problem. Cijeli dan nema nista od televizora, ne pali se crvena lampica nikako.
Jel strujni kabal ili kondenzator ? Jel neko imao slucajno slican problem
ma davaput bismilu prouci i evo radiplain vanilla wrote: ↑12/01/2020 19:21Kod mene je los kontakt str.kabla koji ide u tv. Malo ga pomjeris i ugasi se crvena lampica. Poslije moram ustimat da se opet ukljuci. Neko gleda imal lampice, a ja iza stimam i vicem imalllwraagh wrote: ↑12/01/2020 18:32 Posjedujem philipsov televizor, i imam problem sa strujnim kablom. Prosli put kad mi se kompletno iskljucio televizor, jeste bilo nakon nestanka struje. Prilikom povratka, nije davao nikakve znake zivota, i tako jedno dva sata, ponovo isprobam, upali se crvena lampica i radi sasvim okej. Danas prebacujem televizor u drugu sobu, i isti problem. Cijeli dan nema nista od televizora, ne pali se crvena lampica nikako.
Jel strujni kabal ili kondenzator ? Jel neko imao slucajno slican problem![]()