problem sa tv karticom

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
niknisn

#1 problem sa tv karticom

Post by niknisn »

Imam TV karticu MSI TV anywhere ....i radio radi odlicno..bez problema..tv..slika odlicna..ali ton na tv me zeza od nedavno...kada ukljucim tv radi bez problema 2 minuta i onda se skroz izgubi ton ,prebacim na drugi kanal i opet imam ton sledeca dva minuta..i tako svaka dva minuta ton se iskljucuje,da bih povratio zvuk moram da menjam kanale svaka dva minuta... ...sta sam zeznuo...molim vas da mi pomognete hvala unapred
stidljiv

Post by stidljiv »

Vidi jel ti zvucna kartica ok...Ako je to dobro onda procackaj opcije TV kartice i vidi opcije za zvuk...mozda ima neka opcija ukljucena da ton bude aktivan 10 min pa da se iskljuci ili tako nesto....prije ce biti da je do opcija TV kartice.... 8)
shiljak

#3 Re: problem sa tv karticom

Post by shiljak »

niknisn wrote:Imam TV karticu MSI TV anywhere ....i radio radi odlicno..bez problema..tv..slika odlicna..ali ton na tv me zeza od nedavno...kada ukljucim tv radi bez problema 2 minuta i onda se skroz izgubi ton ,prebacim na drugi kanal i opet imam ton sledeca dva minuta..i tako svaka dva minuta ton se iskljucuje,da bih povratio zvuk moram da menjam kanale svaka dva minuta... ...sta sam zeznuo...molim vas da mi pomognete hvala unapred
...ako ti se bas uvjek iskljuci ton za uvjek isto vrijeme (u 1 sekundu ili 2 razlike) onda je vjerovatno nesto namjesteno. :D
niknisn

#4 Re: problem sa tv karticom

Post by niknisn »

ma uvijek u isto vrijeme..ima li neko neki dobar predlog kako bih se rijesio muka..:(
stidljiv

#5 Re: problem sa tv karticom

Post by stidljiv »

niknisn wrote:ma uvijek u isto vrijeme..ima li neko neki dobar predlog kako bih se rijesio muka..:(
Pa citas li ti ovo sto ti mi pisemo??? :-?
shiljak

Post by shiljak »

Reinstaliraj program (pomou kojeg gledas satelit) ili drajver reinstaliraj :-D
Skvidji
Location: sector "T" till 3PM after 3PM till 8AM I'm at sector "G"

#7 tv kartica

Post by Skvidji »

vjerovatno da problem nije u kartici vec u codexu, vjerovatno je da imas neregistrovan codex za gledanje, pa radi slika a ton sama 2min.
Post Reply