Kao što naslov kaže imam problem sa tastaturom... ne mogu reći da je pokvarena, ali uredu nije..
problem je ovaj.. evo jedan običan primjer:
Jaaa se ovvvm smmr i dolllimmm i Sarjaa.
pravilno: Ja se zovem Ismar i dolazim iz Sarajeva.
Vidite kako je "očigledan" problem.
naravno odnjeo sam laptop na ovlašteni servis. (TOSHIBA)
dobio sam poziv, i navodno sam nešto prolio po tastaturi.. tastatura nije radila od prvog dana kada sam je kupio.. znači da nije moglo od nikakve tekućine da se desi. Kao što u primjeru vidite, svaka tipka povremeno radi tj. neradi..
Fino sam ga pitao: "molim was reci te mi ispod koje tipke je ta tekićina". naravno, ja sam znao da od početka nije radila i da je to samo FOL da dobije lovu.. a on meni, e e e pa ispod "č ć l itd" oko tih tipki.
i opet on meni tekućina, razljutio me pravo..
bla bla bla.. previše sam u detalje otišao..
Htio sam da znam cijenu nove tastature.. kad on meno više od 60KM će ispasti, ja ono izgubio se. čuj 60KM a može biti više, nisam ništa htio raditi, rekao sam da ću se javiti. slao sam mailove pisao po forumima toshibe, čekam odgovore, pa hajd i ovde da napišem.
jednostavno ne želim da mi uvale novu tastaturu jer mislim da kradu pare u tome.. oni će prijaviti tastaturu kao neku serijsku grešku a meni vamo uvaliti tekućinu..
Pa sam htio da znam, dali znate koliko se kreću cijene tastatura za laptope...
Još sam zapazio nešto.. kada sam gledao po forumima većina laptopa je imala takvu grešku.. tj tastatura je imala takvu grešku... neobično je samo sto je svaki bio sa seriom L.
a u mene je: Toshiba Satellite L670-10P
Ako neko zna kako da pomogne, tj. da kaže dali se to isplati od tog servisa raditi, bujrum
Hvala i pozdrav