Problem sa smartphoneom - HTC One M8
Moderator: Benq
-
NinjasInPyjamasCSGO
#1 Problem sa smartphoneom - HTC One M8
Poz svima
posjedujem HTC one m8 koji me je dosad odlično slušao. Ali evo prije nekih 30 minuta, ugasi se sam (nestalo baterije) al haj ne bitno to.. nego prikljucim ga na punjač i puni se, ja ga upalim kad vidim ekran kao u coskovima da "plese" ili "titra" nadam se da razumijete šta govorim haha. Nikad mi nije ispadao baš sam se brinuo o njemu i na jednom ovo mi se desi. Pokušao sam i restart i sve ali sve isto.. Da li znate do čega je mozda ? 
-
winkiewinkie
#2 Re: Problem sa smartphoneom - HTC One M8
Morat ces uradit hard reset , drzi volume dole i power tj progooglaj kako ide za M8. Ostavi ga na punjacu bar 45 min prije toga
-
NinjasInPyjamasCSGO
#3 Re: Problem sa smartphoneom - HTC One M8
E drug hvala na odgovoru. Da li će to iz izbrisati moj imenim, galeriju il nešto bitno xD ?winkiewinkie wrote:Morat ces uradit hard reset , drzi volume dole i power tj progooglaj kako ide za M8. Ostavi ga na punjacu bar 45 min prije toga
-
winkiewinkie
#4 Re: Problem sa smartphoneom - HTC One M8
NinjasInPyjamasCSGO wrote:E drug hvala na odgovoru. Da li će to iz izbrisati moj imenim, galeriju il nešto bitno xD ?winkiewinkie wrote:Morat ces uradit hard reset , drzi volume dole i power tj progooglaj kako ide za M8. Ostavi ga na punjacu bar 45 min prije toga
Sve će obrisati.