Sad ne kontam više u čemu je fol...jel do samog rutera ili njegove konfiguracije....jel iko imao ovakvih problema i šta da se radi
problem sa routerom
Moderator: Benq
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1 problem sa routerom
poz ljudi imam ruter Asus RT-N10 sa kojeg mi ide LAN i wi-fi i imam stalni problem sa wifijem na laptopu sa Win 8.1. Dotle je štekalo da sam na kraju uštekao kabl u taj laptop. No ni tu problemi nisu stali već je nastavil oda svako malo izbacuje laptop sa LAN-a prijavljujući DNS error.
Sad ne kontam više u čemu je fol...jel do samog rutera ili njegove konfiguracije....jel iko imao ovakvih problema i šta da se radi
- House
- JoseMujica
#3 Re: problem sa routerom
znam ja ući u ruter...samo šta da tamo postavim?
- Altsa
#4 Re: problem sa routerom
I ja imam problem koji ne znam da rijesim. Problem je sa laptopom koji ne vidi moju wifi konekciju. Telefon i tablet fata ali laptop ne. Preko laptopa vidim citav komsiluk ali sebe ne. Morao se na kraju kablom pristekat direkt na modemJoseMujica wrote:poz ljudi imam ruter Asus RT-N10 sa kojeg mi ide LAN i wi-fi i imam stalni problem sa wifijem na laptopu sa Win 8.1. Dotle je štekalo da sam na kraju uštekao kabl u taj laptop. No ni tu problemi nisu stali već je nastavil oda svako malo izbacuje laptop sa LAN-a prijavljujući DNS error.
- JoseMujica
#5 Re: problem sa routerom
vidiš to nisam probao...da laptop mjesto u ruter uštekam drito u modem 
EDIT:
jok...nidže veze...ne pomaže
EDIT:
jok...nidže veze...ne pomaže