Problem sa rezolucijom ? ?

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
iKE

#1 Problem sa rezolucijom ? ?

Post by iKE »

Da li neko zna kako da promenim rezoluciju u cs - u a da ne ulazim u igricu...Postavio sam preveliku rezoluciju i monitor nece da prikaze sliku ,kad reinstaliram ista je rezolucija i nemogu da promenim jer ne vidim nista na monitoru
PS Komp mi zahtjeva minimalnu rezoluciju 1280 x 1024 na WIN 7 i izbacuje mi notifikacije d je to optimalna rezolucija cim smanjim rezoluciju, naime instalirao sam CS 1.6 i kada ga pokrenem znam da pokrece u 800x600 ali meni otvori i samo cujem muziku i zvukove cs-a u pozadini ali ne vidim nista samo crno nekad bjelo nece da prikaze, zanima me jel ima nacin da to sredim moram postaviti i u cs vecu rezoluciju da bih igrao tj istu kao i na desktopu . ?
bato99

#2 Re: Problem sa rezolucijom ? ?

Post by bato99 »

iKE wrote:Da li neko zna kako da promenim rezoluciju u cs - u a da ne ulazim u igricu...Postavio sam preveliku rezoluciju i monitor nece da prikaze sliku ,kad reinstaliram ista je rezolucija i nemogu da promenim jer ne vidim nista na monitoru
PS Komp mi zahtjeva minimalnu rezoluciju 1280 x 1024 na WIN 7 i izbacuje mi notifikacije d je to optimalna rezolucija cim smanjim rezoluciju, naime instalirao sam CS 1.6 i kada ga pokrenem znam da pokrece u 800x600 ali meni otvori i samo cujem muziku i zvukove cs-a u pozadini ali ne vidim nista samo crno nekad bjelo nece da prikaze, zanima me jel ima nacin da to sredim moram postaviti i u cs vecu rezoluciju da bih igrao tj istu kao i na desktopu . ?
deinstaliraj CS i onda ukucaj regedit i tamo pod current user i local machine nađi software i izbriši "valve"...instaliraj CS i postavi optimalnu rezuluciju...
iKE

#3 Re: Problem sa rezolucijom ? ?

Post by iKE »

Dva puta sam pokusao prvi put sam instalirao na ovaj sistem cs i ne radi evo pokusat cu opet to sto kazes ali cini mi se da moram sis mjenjat :/ XP BOG I BATINA
Post Reply