Problem sa reklamama

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
dzeko1

#1 Problem sa reklamama

Post by dzeko1 »

Pozdrav. Imao sam win7 i skontam se da ubacim 10-ku, da vidim kakva je. I nakon instaliranja sistema, ubacim sve one programe, drivere i sl. I sad, chrome mi pokazuje iste reklame na bilo kojoj stranici na koju udjem, iako imam adblock. U cemu je problem, jer je ovo sa svim ovim reklamama fkt neizdrzivo :?

Image
L u c i f e r

#2 Re: Problem sa reklamama

Post by L u c i f e r »

Firefox.
semirsar

#3 Re: Problem sa reklamama

Post by semirsar »

upravo zbog tijeh rekljama ja chrome poslah u povijest, djaba silne reinstalacije brisanje dizanje ads blockeri itd... jok, vazdi iste reklame, e ne's ti meni na mom, jok vala. Kao sto kolega forumas sheytan vec rece... firefox i miran, a ni edge nije za odbaciti :D
kolegione

#4 Re: Problem sa reklamama

Post by kolegione »

dzeko1 wrote:Pozdrav. Imao sam win7 i skontam se da ubacim 10-ku, da vidim kakva je. I nakon instaliranja sistema, ubacim sve one programe, drivere i sl. I sad, chrome mi pokazuje iste reklame na bilo kojoj stranici na koju udjem, iako imam adblock. U cemu je problem, jer je ovo sa svim ovim reklamama fkt neizdrzivo :?

Image

settings-settings-extension Ona koja ti je NEPOZNATA nju izbrisi i to je to :)
dzeko1

#5 Re: Problem sa reklamama

Post by dzeko1 »

Ja sam uvijek chrome koristio, i nisam imao problema sa tim reklamama, adblockeri su radili svoje. Medjutim, otkako sam novi sistem nabacio, postalo je neizdrzivo :-O , a te reklame se takodje pojavljuju i na edgeu. I da, pokusao sam vec da obrisem prosirenja, ali nije pomoglo.
Post Reply