Ovako moj stari je ima kompjuter koje znaci starija tipa imao je windows xp
.....znaci pomocc ko zna neka mi pomognee
Moderator: Benq
vjerovatno ste resetirali boot sequence u biosu... samo u tom f12 meniji izaberi HD..Zanima mee wrote:Pozdrav svima
Ovako moj stari je ima kompjuter koje znaci starija tipa imao je windows xpehh sad je porblem nesto nije htio on je poceo da otvara kuciste nije ništa diroo..i sad je problem sto nece kada ga upalis mis i tastatura ne reaguju i dodje sad o jedna crna pozadina sa slovima koj ima opcije da udjes u f12 ili f1 i pise sve osobine neke od njega sta ja znam
Probaj provesti malo vise vremena u skoliZanima mee wrote:Pozdrav svima
Ovako moj stari je ima kompjuter koje znaci starija tipa imao je windows xpehh sad je porblem nesto nije htio on je poceo da otvara kuciste nije ništa diroo..i sad je problem sto nece kada ga upalis mis i tastatura ne reaguju i dodje sad o jedna crna pozadina sa slovima koj ima opcije da udjes u f12 ili f1 i pise sve osobine neke od njega sta ja znam
Problem je sto ne reaguje tastatura (tastatura je ona stara sa zelenim ulazom haha)CPT wrote:vjerovatno ste resetirali boot sequence u biosu... samo u tom f12 meniji izaberi HD..Zanima mee wrote:Pozdrav svima