Problem sa paljenjem
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Morphious
#51 Re: Problem sa paljenjem
Samo da javim da sam rijesio problem i to sam tek sada. Moze nekom zatrebati pa da napisem zasto nije palio kada bi ga ogrijalo sunce, provalio sam da je u kabini vruce jako vruce a ispod haube nije. Izvukao sam bravu pregledao sve ok izvukao elektricni ulozak brave koji se nalazi sa lijeve strane ispod volana rastavio ga i vidim nesto nije u redu nisam se htijeo zezati oko toga kupim drugi dio 15 km na otpadu zamjenim i sve ok.
- amar1994
#52 Re: Problem sa paljenjem
Morphious wrote:Samo da javim da sam rijesio problem i to sam tek sada. Moze nekom zatrebati pa da napisem zasto nije palio kada bi ga ogrijalo sunce, provalio sam da je u kabini vruce jako vruce a ispod haube nije. Izvukao sam bravu pregledao sve ok izvukao elektricni ulozak brave koji se nalazi sa lijeve strane ispod volana rastavio ga i vidim nesto nije u redu nisam se htijeo zezati oko toga kupim drugi dio 15 km na otpadu zamjenim i sve ok.
rece ja da je brava glupa , to im je mana da znas za ubuduce
- orinoco
#53 Re: Problem sa paljenjem
Prema prethodnim postovima da se pomisliti da si laik, da ništa ne znaš, a ti čak "izvukao i električni uložak brave koji se nalazi sa lijeve strane ispod volana i rastavio ga", i kvar sam riješioMorphious wrote:Samo da javim da sam rijesio problem i to sam tek sada. Moze nekom zatrebati pa da napisem zasto nije palio kada bi ga ogrijalo sunce, provalio sam da je u kabini vruce jako vruce a ispod haube nije. Izvukao sam bravu pregledao sve ok izvukao elektricni ulozak brave koji se nalazi sa lijeve strane ispod volana rastavio ga i vidim nesto nije u redu nisam se htijeo zezati oko toga kupim drugi dio 15 km na otpadu zamjenim i sve ok.
- bilic
#54 Re: Problem sa paljenjem
.bilic wrote:MOŽE BITI DO ULOŠKA BRAVE ......![]()
![]()
.... Hvala bogu da i ja nešto potrefim na ovim forumima . Hahahahahaa
SUPER