ado-šampion wrote:Dimi li ti kad se motor ugrije? Ne znam ima li veze s tim problemom, ali ako dimi rikno ti je dihtung glave. Al to bi ti dosad već primjetio jer bi ti trošio permant. A možda i troši?

Nego, kako pali kad se ugrije? Ako pali dobro, ostavi ga tako, jebi ga, staro je auto. Moje prijašnje auto tako nikad nije palilo iz prve, zima, ljeto, uvijek samo moro dvaput zaverglat, a nikakvih (drugih) problema nije imao. Pomiriš se s tim i gotovo. Mada, opet ja imam havera s kecom dizelom koji pali na po ključa

Hvala svima na savjetima...e ovako jutros je verglao tako jaaaaakoooo

da sam probudio pola komsiluka garant....i napokon kada je sastavio (
nakon 7-og pokusaja) izbacio je toliku bugiju plavo bijelog dima za ne povjerovati

.......inace kada sastavi radi bez problema, niti trza, niti ga sta gusi.....evo jutros mi je jedan majstor rekao da bi 90% mogao biti osigurač od grijaca, tako da cu danas ici da to provjerim pa ujutro cu vidjeti...e ja, kupio sam i onaj nepovratni filter pa cu i to ugraditi...
p.s. @ado vidio sam da mi i permanta fali i to pofino, al' je pustao na nekoj gumici od nakog

gebera

ili tako slicno...uglavnom i ta gumica je promijenjena...pa vidimo...jedno po jedno...sta cu....
Fala

raja....pozdrav i cujemo se.....