Pozdrav!
Neznam dali ima neko odvas malo mladji ili da zna dosta o igricama!
Instalirao sam igricu Mount and Blade:Napoleonic Wars! Problem je sto mi ta igra stalno steka iako imam i dovoljno memorije i RAM-a i svega! 2.problem je sto je drvece plavo zemlja siva a nebo crno! Moje pitanje je sta je uzrok tome (igrica je ispravna) ali ipak steka? Zasto?
Problem sa necim u kompu
Moderator: Benq
- klaki
#2 Re: Problem sa necim u kompu
Pa to za boje je predznak da ti graficka nije uredu, ali ta igra je malo cudna sto se tice toga...
Da li ti ostale igre rade normalno?
P.S. Probaj igru prebaci na DX7 (DirectX 7) u video opcijama pa vidi kako radi onda, ili probaj update DirectX... Bug-ovit je M&B
Da li ti ostale igre rade normalno?
P.S. Probaj igru prebaci na DX7 (DirectX 7) u video opcijama pa vidi kako radi onda, ili probaj update DirectX... Bug-ovit je M&B
-
l33t
#3 Re: Problem sa necim u kompu
skini nove drivere za graficku ( amd ili nvidia ) ne znam koja je kod tebe
- sarajlija80
#4 Re: Problem sa necim u kompu
12345_6 wrote:Pozdrav!
Instalirao sam igricu Mount and Blade:Napoleonic Wars! Problem je sto mi ta igra stalno steka iako imam i dovoljno memorije i RAM-a i svega! 2.problem je sto je drvece plavo zemlja siva a nebo crno! Moje pitanje je sta je uzrok tome (igrica je ispravna) ali ipak steka? Zasto?
sinko slaba grafcka kartica number one,slab procesor glavni razlozi ,slaba memorija.
-
Vaduz
#5 Re: Problem sa necim u kompu
Minimum zahtjevi za igru pa usporedi sa svojim postavkama http://www.game-debate.com/games/index. ... nic%20Wars12345_6 wrote:Pozdrav!