Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Uz izvinjenje adminima ako dupliram temu, ali nisam nasao da negdje ima odgovor na slijedece pitanje:
da li je neko imao problem sa MV2 playerom da mu okrece sliku za 180°? Pokrenem regularno film i onda mi je slika okrenuta i sve je "naopacke". U podesavanjima ne mogu da nadjem da promijenim nesto... Subtitle pri tome ide regularno.
Ima li neko rjesenje?
(bez "prijedloga" da okrenem monitor, onda bi mi subtitle bio okrenut )
daduli_sa wrote:Uz izvinjenje adminima ako dupliram temu, ali nisam nasao da negdje ima odgovor na slijedece pitanje:
da li je neko imao problem sa MV2 playerom da mu okrece sliku za 180°? Pokrenem regularno film i onda mi je slika okrenuta i sve je "naopacke". U podesavanjima ne mogu da nadjem da promijenim nesto... Subtitle pri tome ide regularno.
Ima li neko rjesenje?
Desni click - options - controls
tu bi trebao naci kratice za razna podesavanja koja bi ti mogla pomoci..
u najgorem slucaju reinstaliraj aplikaciju
MV2 player je vrlo mali to znas i sam.. i sam ga koristim odlican je
daduli_sa wrote:Uz izvinjenje adminima ako dupliram temu, ali nisam nasao da negdje ima odgovor na slijedece pitanje:
Ima li neko rjesenje?
Desni click - options - controls
tu bi trebao naci kratice za razna podesavanja koja bi ti mogla pomoci..
u najgorem slucaju reinstaliraj aplikaciju
MV2 player je vrlo mali to znas i sam.. i sam ga koristim odlican je
Sve sam to vec probao... Slika ostaje kako jeste. I nema pravila, nekad okrene sliku, nekad ne.