Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Spakujes monitor i odneses tamo gdje si kupio, mislim da je u pitanju jedan kondenzator, ukoliko bi serviseri bili brzi trebao bi dobiti monitor nazad u roku par dana
Ovih dana cu nabavit novi racunar,odlucio sam se za IT computers,3godine garancije a i kreditna linija je povoljna..
Rekose mi neki ovdje na forumu da su ovi LCD Samsungovi monitori bezveze ovi modeli od 17" pa i od 19" nikakve razlike samo malkice veci..
Ko dobro poznaje monitore za sta da se odlucim za ovaj samsungov 17 (mislim da je model 710N) ili da doplatim 200KM za Philips-ov od 19" (vjerovatno sa boljim karakteristikama)
Raja sta da radim?
sanco wrote:Ovih dana cu nabavit novi racunar,odlucio sam se za IT computers,3godine garancije a i kreditna linija je povoljna..
Rekose mi neki ovdje na forumu da su ovi LCD Samsungovi monitori bezveze ovi modeli od 17" pa i od 19" nikakve razlike samo malkice veci..
Ko dobro poznaje monitore za sta da se odlucim za ovaj samsungov 17 (mislim da je model 710N) ili da doplatim 200KM za Philips-ov od 19" (vjerovatno sa boljim karakteristikama)
Raja sta da radim?
IT Comp ima nevjerovatno skupe konfiguracije.
Samsung LCD monitori vaze za dobar izbor (ne znam ko je to provalio)