Problem sa Login ???

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Bobi

Post Reply
User avatar
Op3r4t0r
Posts: 1799
Joined: 11/06/2004 16:25

#1 Problem sa Login ???

Post by Op3r4t0r » 22/05/2007 01:18

Hajd ako mi ko moze pomoci nek se javi, usput nisam znao gdje postaviti temu pa sam postavio ovdje.

Na forumu sam vec dugo i sa logiranjem do nedavno nisam imao problema, u zadnje vrijeme se vrlo cesto ne mogu logirati, ne znam iz kojeg razloga, koristim mozillu i username i password mi je snimljen i evo npr veceras sam se logao bez problema, kliknuo na ok i logiralo me odjednom kao u dobra stara vremena, medjutim zadnjih para dana sam se pokusavao bezuspjesno logovati, kliknem ok i nikakve promjene, nista se ne desi, ako promjenim pass i pokusam onda mi javi da mi je username ili password pogresan, neki dan sam zbog ovog problema i mjenjao password, odnosno kliknuo na ono da sam ga zaboravio pa dobio novi, taj dan je sve radilo pa opet par dana nije i evo opet veceras radi, ovaj problem imam zadnjih mjesec dana otprilike.

Gdje je zapelo?


User avatar
Bobi
Forum administrator
Posts: 14073
Joined: 30/10/2002 00:00
Location: http://www.klix.ba
Has thanked: 59 times
Been thanked: 81 times
Contact:

#2

Post by Bobi » 22/05/2007 08:17

Koristi IE7... :lol: .

_BosanaC
Posts: 8452
Joined: 16/08/2005 14:02
Location: Sarajevo
Contact:

#3 Re: Problem sa Login ???

Post by _BosanaC » 22/05/2007 09:55

Op3r4t0r wrote:Hajd ako mi ko moze pomoci nek se javi, usput nisam znao gdje postaviti temu pa sam postavio ovdje.

Na forumu sam vec dugo i sa logiranjem do nedavno nisam imao problema, u zadnje vrijeme se vrlo cesto ne mogu logirati, ne znam iz kojeg razloga, koristim mozillu i username i password mi je snimljen i evo npr veceras sam se logao bez problema, kliknuo na ok i logiralo me odjednom kao u dobra stara vremena, medjutim zadnjih para dana sam se pokusavao bezuspjesno logovati, kliknem ok i nikakve promjene, nista se ne desi, ako promjenim pass i pokusam onda mi javi da mi je username ili password pogresan, neki dan sam zbog ovog problema i mjenjao password, odnosno kliknuo na ono da sam ga zaboravio pa dobio novi, taj dan je sve radilo pa opet par dana nije i evo opet veceras radi, ovaj problem imam zadnjih mjesec dana otprilike.

Gdje je zapelo?
Prilikom svake promjene na profilu ceka se aktivacija nekog od administratora. S obzirom da trenutno samo ja aktiviram nove korisnike, i to u vecernjim satima, kada ih se skupi mashala, moguce je da uletis u nekakav timeout pa da imas probleme.

Probaj pocistiti cookies, mozda ti se svega nakupilo, s obzirom da si radio te izmjene, jer i kod mene kuci je Mozzila koja se nekada iz cista mira rusila kada sam se logirao na SA-X sve dok nisam stavio da mi automatski cisti cache prilikom gasenja.

Inace, forum zahtjeva aktivaciju bilo kod promjene passworda bilo kod promjene e-maila.

User avatar
BHG
Posts: 1684
Joined: 03/07/2006 14:12

#4 Re: Problem sa Login ???

Post by BHG » 22/05/2007 10:02

_BosanaC wrote:
Op3r4t0r wrote:Hajd ako mi ko moze pomoci nek se javi, usput nisam znao gdje postaviti temu pa sam postavio ovdje.

Na forumu sam vec dugo i sa logiranjem do nedavno nisam imao problema, u zadnje vrijeme se vrlo cesto ne mogu logirati, ne znam iz kojeg razloga, koristim mozillu i username i password mi je snimljen i evo npr veceras sam se logao bez problema, kliknuo na ok i logiralo me odjednom kao u dobra stara vremena, medjutim zadnjih para dana sam se pokusavao bezuspjesno logovati, kliknem ok i nikakve promjene, nista se ne desi, ako promjenim pass i pokusam onda mi javi da mi je username ili password pogresan, neki dan sam zbog ovog problema i mjenjao password, odnosno kliknuo na ono da sam ga zaboravio pa dobio novi, taj dan je sve radilo pa opet par dana nije i evo opet veceras radi, ovaj problem imam zadnjih mjesec dana otprilike.

Gdje je zapelo?
Prilikom svake promjene na profilu ceka se aktivacija nekog od administratora. S obzirom da trenutno samo ja aktiviram nove korisnike, i to u vecernjim satima, kada ih se skupi mashala, moguce je da uletis u nekakav timeout pa da imas probleme.

Probaj pocistiti cookies, mozda ti se svega nakupilo, s obzirom da si radio te izmjene, jer i kod mene kuci je Mozzila koja se nekada iz cista mira rusila kada sam se logirao na SA-X sve dok nisam stavio da mi automatski cisti cache prilikom gasenja.

Inace, forum zahtjeva aktivaciju bilo kod promjene passworda bilo kod promjene e-maila.
e sto ga i ti komplikujes...neznam sta te ona mima tolko proganja :D

Post Reply