problem sa kompjuterom
Moderator: Benq
-
Damir_24
#1 problem sa kompjuterom
ja nemam pojma sta bi moglo bit al me vec ova kanta pocela zivcirat kompjuter mi se gasi svaki 5 minuta restartuje se.znal ko sta bi problem mogao da bude??
-
xon_sa
#3 Re: problem sa kompjuterom
Provjeri cooler...Damir_24 wrote:ja nemam pojma sta bi moglo bit al me vec ova kanta pocela zivcirat kompjuter mi se gasi svaki 5 minuta restartuje se.znal ko sta bi problem mogao da bude??
- burekodsira
mozda koristis razlicite ram module koji se medjusobno ne podnose najbolje pa zbog tog nastaju greske i restartuje se...
-
sulesavic
#9 Re: problem sa kompjuterom
Jo¹ koji podatak bi bio koristan. Kad je kopm kupljen, je li ga ko otvarao, je li u njega i¹ta stavljano, je li ikad otvaran...Damir_24 wrote:ja nemam pojma sta bi moglo bit al me vec ova kanta pocela zivcirat kompjuter mi se gasi svaki 5 minuta restartuje se.znal ko sta bi problem mogao da bude??
- Krigla_Sa
prije eventualne reinstalacije provjeri prvo temperaturu procesora,meni se to desavalo kad mi je cooler stao sa radom pa mi se grijao procesor...googlaj i skini neki program za pracenje temperature...
precesljaj i komp. dobrim antivirusom,skini kaspersky ako ga nemas,mozda je i virus neki
precesljaj i komp. dobrim antivirusom,skini kaspersky ako ga nemas,mozda je i virus neki