problem sa klima uredjajem...

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
chockad

#1 problem sa klima uredjajem...

Post by chockad »

e ovako, u kuci imam lg klima uredjaj, velicina 12. do prije par dana sve je funkcionisalo ekstra, ali u zadnje vrijeme primjetio sam da vise nepuse hladan zrak onako jako kako je to islo ranije. kada ukljucim turbo opciju ne vidim neku razliku u brzini ventilatora, odnosno jacini puhanja. ranije je ta turbo opcija nosila sve pred sobom. ako neko zna u cemu bi mogao biti problem unaprijed hvala.
Naslovnica

#2 Re: problem sa klima uredjajem...

Post by Naslovnica »

Kada si je zadnji put čistio, filtere i tako to?
bosna boy

#3 Re: problem sa klima uredjajem...

Post by bosna boy »

:?:
Daryl Dixon

#4 Re: problem sa klima uredjajem...

Post by Daryl Dixon »

chockad wrote:e ovako, u kuci imam lg klima uredjaj, velicina 12. do prije par dana sve je funkcionisalo ekstra, ali u zadnje vrijeme primjetio sam da vise nepuse hladan zrak onako jako kako je to islo ranije. kada ukljucim turbo opciju ne vidim neku razliku u brzini ventilatora, odnosno jacini puhanja. ranije je ta turbo opcija nosila sve pred sobom. ako neko zna u cemu bi mogao biti problem unaprijed hvala.
Buras plin ti moraju dopuniti, R410A u najčešćem slučaju. Daj link klime da vidim o kojoj klimi je riječ. :) :thumbup:
mayab

#5 Re: problem sa klima uredjajem...

Post by mayab »

Ako ne puse hladno, onda je valjda prvo da se vidi stanje sa plinom, u svakom slucaju zovi servis
Post Reply