Problem sa instalacijom (/exe.)
Moderator: Benq
-
Ismir18
#1 Problem sa instalacijom (/exe.)
Pozdrav svima
Imam jedan problem sto se tice racunara...a to je da ne mogu instarirati ni jedan exe program,pokusaso sam utorrent,bitorrent,deamon tools nista od toga nece,zapravo ni jedan exe fajl.
Uopšte ne pokrene instalaciju nista se ne prikaže kada kliknem npr na instalaciju utorrenta,mogu klikćat mjesec dana nista ne izbacuje. Koristim Windows xp, jer mi racunar nije bas jak da bi koristio neki veci sistem.
Pa ako neko zna sta je problem da mi pomogne. Hvala
Imam jedan problem sto se tice racunara...a to je da ne mogu instarirati ni jedan exe program,pokusaso sam utorrent,bitorrent,deamon tools nista od toga nece,zapravo ni jedan exe fajl.
Uopšte ne pokrene instalaciju nista se ne prikaže kada kliknem npr na instalaciju utorrenta,mogu klikćat mjesec dana nista ne izbacuje. Koristim Windows xp, jer mi racunar nije bas jak da bi koristio neki veci sistem.
- coyotdevil
#2 Re: Problem sa instalacijom (/exe.)
Pozdrav,
ako moze forum,moze i google.
http://www.google.ba/amp/s/www.techsupp ... windows-xp
Javi da li je uspjelo.
Pozdrav.
ako moze forum,moze i google.
http://www.google.ba/amp/s/www.techsupp ... windows-xp
Javi da li je uspjelo.
Pozdrav.
-
Ismir18
#3 Re: Problem sa instalacijom (/exe.)
Pokusao sam i ne moze..opet sve isto,ni jedan exe fajl ne pokrece.Ali samo nece instalacije pokrenuti,ovo sto je vec instalirano pokrece bez problema,samo ovo sto skinem ne pokrece.
- diablobih
#4 Re: Problem sa instalacijom (/exe.)
Koju ti gresku baci kada pokrenes exe file?
-
Ismir18
#5 Re: Problem sa instalacijom (/exe.)
Nista mi ne izbacuje uopste,sto je najgore.
- diablobih
#6 Re: Problem sa instalacijom (/exe.)
Ili formatiraj racunar, i ako poslije toga ne proradi, onda ga mozes prestati koristiti, da ne kazem baciti u kantu.
- semirsar
#7 Re: Problem sa instalacijom (/exe.)
i da ga formatira, i opet vrati iste stare programe, sa istim postavkama... isto ce mu se opet desavati 
- CPT
#8 Re: Problem sa instalacijom (/exe.)
ubaci bootable xp cd, pokreni instalaciju na pocetku instalacije izaberi (R)epairIsmir18 wrote:Pozdrav svima
svi podatki, programi, itd ostaju....
-
Ismir18
#9 Re: Problem sa instalacijom (/exe.)
Računar je ostao rahmetli/pokojni nije vise ni za šta,u svakom slucaju hvala vam na pomoci. Pozdrav 
-
Heller
#10 Re: Problem sa instalacijom (/exe.)
Ismir18 wrote:Računar je ostao rahmetli/pokojni nije vise ni za šta,u svakom slucaju hvala vam na pomoci. Pozdrav