Problem sa grafickom
Moderator: Benq
-
MrElko
#1 Problem sa grafickom
Zapravo ovo nije problem sa grafickom ali evo neka prica,znaci sastacio sam kompjuter i imam problem znaci graficka kada je stavim i prikljucim sa monitorom ne zeli da prikaze sliku a kada pokusam u drugom kompjuteru radi perfektno znaci ne znam do cega je ako je neko imao ovakav problem ili ako zna rjesenje molio bi ga da mi pomogne jer fakat ne znam do cega je
-
MrElko
#2 Re: Problem sa grafickom
I samo da dodam da sam na tom kompjuteru na kojem ne zeli da prenosi sliku probao spojit monitor na integrisanu i radilo je
- aditon
#3 Re: Problem sa grafickom
znači, nije do grafičke ako radi na drugom kompu. Jel moguće da si oštetio nekako PCI slot na matičnoj? Imaš li drugu grafičku da probaš na tom novom kompu?
-
MrElko
#4 Re: Problem sa grafickom
Vjeruj da i ja mislim da je moguce da sam ga ostetio jer sam maticnu nosio bukvalno u kesi od druga do kuce al opet kad sam prvi put graficku stavio radila je na kratko i vise bije proradila poslije toga sam pokusao na drugi komp i radila je
- typeOnegative
#5 Re: Problem sa grafickom
Matična ploča 95 % .. imao sam takve jebade dva tri putaMrElko wrote:Zapravo ovo nije problem sa grafickom ali evo neka prica,znaci sastacio sam kompjuter i imam problem znaci graficka kada je stavim i prikljucim sa monitorom ne zeli da prikaze sliku a kada pokusam u drugom kompjuteru radi perfektno znaci ne znam do cega je ako je neko imao ovakav problem ili ako zna rjesenje molio bi ga da mi pomogne jer fakat ne znam do cega je
-
MrElko
#6 Re: Problem sa grafickom
Upravo sam drko bios i skonto da mi je zapravo bilo nariktano da se pokrece samo onboard i sad sam prebacio na pci express i evo je radi za sad
-
l33t
#7 Re: Problem sa grafickom
MrElko wrote:Upravo sam drko bios i skonto da mi je zapravo bilo nariktano da se pokrece samo onboard i sad sam prebacio na pci express i evo je radi za sad
- Santic_Aleksa
#8 Re: Problem sa grafickom
Elko, kompjuteru!