Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozz.
Ovako imam problem sa mjenjačom kad ubacujem u rikverc nešto "škripne" šta bi to moglo da bude...i ne radi mi prekidač klime,tj.dugme za brze razhladjivanje unutrašnjosti automobila,kako doći do njega i popraviti
Hvala unaprijed
Golf 4 sdi wrote:Pozz.
Ovako imam problem sa mjenjačom kad ubacujem u rikverc nešto "škripne" šta bi to moglo da bude...i ne radi mi prekidač klime,tj.dugme za brze razhladjivanje unutrašnjosti automobila,kako doći do njega i popraviti
Hvala unaprijed
Dugme za brze rashladjivanje unutrasnjosti automobila, to garant kod tebe nesto specijalno na autu kod nas tako nema mi smo hudi jos na automatskoj klimi i onim rucnim kolutovima, jarane nije ti to biciklo, auto i pravac servis
Golf 4 sdi wrote:Pozz.
Hvala unaprijed
Sto se tice skripe mjenjaca, to se moze nastelovati u vecini slucajeva, ali da znas da G4 je imao dosta problema sa mjenjacem. Podesavanje se radi u servisu, i ako ti treba samo imbus kljuc nemoj glumit majstora.
Ne znam o kojem dugmetu za brze rashladjivanje mislis?
Imas dugme za klimu/hladzenje i recilkulaciju, u svakom slucaju su oba na centralnom grebenu.
Mislim da ti je pri kraju set kvacila. Ali ima rjesenje da ti ne skripi kad ubacujes u rikerc, prvo ubaci u prvu brzinu pa izbaci iz brzine pusti kvacilo, onda opet pritisni kvacilo i ubaci u rikerc i onda bi trebalo da nista ne skripne.
svašta će čovjek da se nagleda jebote....krči mu u motoru i on vozi tako, tek toliko se potrudio da ustanovi šta je u pitanju s ovim javljanjem na forum.
pink floydd wrote:svašta će čovjek da se nagleda jebote....krči mu u motoru i on vozi tako, tek toliko se potrudio da ustanovi šta je u pitanju s ovim javljanjem na forum.