Pozdrav svima,
kupio sam juce nove gaming slusalice jer kod proslih je otisao kabl pa je samo jedna slusalica radila dok druga nekad proradi ako savijem kabl.
U pitanju su slusalice HG9012 Scorpion Marvo koje su vec par godina na trzistu i kada sam ih spojio u racunar primjetio sam da je desna slusalica glasnija u odnosu na lijevu i ima jaci bass, dok se kod druge koja je tisa bass javlja tek kada pojacam skoro na max. Instalirao sam najnovije drajvere i opet je isto, probao sam na par racunara i takodje je isto samo sto sam primjetio da kod jednog racunara ima nekog pucketanja pri slusanju muzike i pojacavanja/smanjivanja. Imam star racunar pa ne znam da li neke komponente mogu uticati na zvuk ili nesto tako, pa da li je neko od vas imao ovaj problem?
Sutra nosim nazad u trgovinu pa neka oni to rijesavaju ali opet bi zelio cuti vasa misljenja i cudno mi je da ove slusalice koje su 70KM totalno losije u poredjenju sa Genius HS 500V 50KM koje su stvarno jako jako dobre i cak imaju vibraciju, a bass da ni ne spominjem, dok ove eto samo sto svijetle i kao neki surround ali sve je to ajmo reci samo napisano na kutiji i papiru dok su u praksi zestoko sr**je.
Problem sa gaming slusalicama
Moderator: Benq
- triconja
#2 Re: Problem sa gaming slusalicama
Probaj puhnit ono zestoko u slusalicu, more bit da proradi.Landerstorn wrote: Sutra nosim nazad u trgovinu pa neka oni to rijesavaju ali opet bi zelio cuti vasa misljenja i cudno mi je da ove slusalice koje su 70KM totalno losije u poredjenju sa Genius HS 500V 50KM koje su stvarno jako jako dobre i cak imaju vibraciju, a bass da ni ne spominjem, dok ove eto samo sto svijetle i kao neki surround ali sve je to ajmo reci samo napisano na kutiji i papiru dok su u praksi zestoko sr**je.