Problem sa filmom ??? Pomoc??
Moderator: _BataZiv_0809
- ProbuseniDolar
#1 Problem sa filmom ??? Pomoc??
Ovako, sa freezone sam skinuo film Terminator Salvation u 2 dijela. (cd1 i cd2). Medjutim nesto se zeznulo i samo drugi dio mi ima prevod. Prvi kad otvorim prvo se javi neka poruka upozorenja, koju kliknem par puta i ona nestane. Nakon toga film pocinje, ali nema prevoda. Skinuo sam title sa neta ali ne zanm kako da ga ubacim u film. Nadam se da ste razumjeli u cemu je moj probmem, ako neko znam molio bih da mi pomogne. Hvala!
-
backclocker
#2 Re: Problem sa filmom ??? Pomoc??
zavisno od plejera koji koristis obicno je desni klik pa u nizu menija bude subtitles - ili je load ili je open subopcija.
GOM plejer
VLC plejer.
Oba plejera imaju opciju za podesenje lokacije sabtajtla mozes ili ubrzati ili usporiti sve ovisi (to je pomalo zbunjujuce).
Mislim da je poodavno svima jasno da je WMP - totalno autsajdersko smetje.
Ako sta bude trebalo jos javi.
GOM plejer
VLC plejer.
Oba plejera imaju opciju za podesenje lokacije sabtajtla mozes ili ubrzati ili usporiti sve ovisi (to je pomalo zbunjujuce).
Mislim da je poodavno svima jasno da je WMP - totalno autsajdersko smetje.
Ako sta bude trebalo jos javi.
- ProbuseniDolar
#3 Re: Problem sa filmom ??? Pomoc??
Hvala puno. Jos nesto. Posto imam film u 2 dijela odnosno 2 odvojena file-a. Kako da ih spojim u jedan. Da mi ne bude cd1i 2, nego samo cd1 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4 Re: Problem sa filmom ??? Pomoc??
imas avi joiner
- ProbuseniDolar
#5 Re: Problem sa filmom ??? Pomoc??
Hvala komi, rijesio sam taj problem. Sada imam novi.
Skinuo sam title sa neta, ali ne prati film nikako. Prvih par recenica je u redu, ali dalje text (titl) brza, odnosno prvo pise nesto sto ce tek biti izgovoreno u filmu. Da li neko ima normalan titl za Terminator Salvation. Ako ima molio bih da ga postavi ovdje. Hvala.
- Bullet Tooth Tony
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7 Re: Problem sa filmom ??? Pomoc??
kako ti se zove film file
recimo
terminator.salvatio,dvdrip.xvid.XoR.avi
eh trazi titl koji ima ovo xor u svom nazivu
recimo
terminator.salvatio,dvdrip.xvid.XoR.avi
eh trazi titl koji ima ovo xor u svom nazivu
- ProbuseniDolar
#8 Re: Problem sa filmom ??? Pomoc??
Hvala puno za pomoc. Rijesio sam problem oko terminatora.
Sada mi treba titl za film Command performance. Pretrazio sam net, ali nisam uspio naci. Ima makedonski i rumunski titl, ali na nasim jezicima nema. Ako neko slucajno ima ili zna stranicu gdje ima bilo hrvatski ili srpski titl za ovaj film opet cu biti zahvalan
Sada mi treba titl za film Command performance. Pretrazio sam net, ali nisam uspio naci. Ima makedonski i rumunski titl, ali na nasim jezicima nema. Ako neko slucajno ima ili zna stranicu gdje ima bilo hrvatski ili srpski titl za ovaj film opet cu biti zahvalan
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#9 Re: Problem sa filmom ??? Pomoc??
pretpostavljam da si do sad našao titl za ovaj film, ali za ubuduće
http://www.divx-titlovi.com/ odlična stranica i ima jako puno titlova, čini mi se da za samo jedan film nisam uspjela naći titl, obrati pažnju na to KOJA je verzija filma titlovana, i trebalo bi ti sve ići OK
- spybuddy
#10 Re: Problem sa filmom ??? Pomoc??
Pozz!!
Kada skinete titl promjenite naziv datoteke titla sa onim nazivom avi datoteke tj. filma najjednostavnije je sa copy - paste i manje više svaki pleyer bi trebao odmah pokrenuti titl kada krene i film.
Kada skinete titl promjenite naziv datoteke titla sa onim nazivom avi datoteke tj. filma najjednostavnije je sa copy - paste i manje više svaki pleyer bi trebao odmah pokrenuti titl kada krene i film.