kupio sam dopunu i ne mogu da dopunim kredit, zovem broj za podrsku-zauzet-cijeli dan
IMA LI IKO SLICAN PROBLEM???
(sutra brisite temu)
saaaaaaaaatima se niko ne javlja.hvala.d2 wrote:ja sam cuo da oni imaju broj za podrsku, cini mi se 1444
iphone + ultra - kakva kombinacija[Matrix] wrote:saaaaaaaaatima se niko ne javlja.hvala.d2 wrote:ja sam cuo da oni imaju broj za podrsku, cini mi se 1444
pomislih iphone me zeza.
probaj onu tetu na 1204...ona se vazda javlja, nikad ne ide na godisnji, nikad se ne zali i uvijek zna koliki ti je kredit i kad istice[Matrix] wrote:Isti problem.
niko ziv se ne javlja na 1423 i 1444
izgleda otisli svi na godisnji
pa eto, kontamo ko oni telekomunikacijska kompanija, pa bi mogli mozda i snimiti neku obavijest koju bismo dobili kad nazovemo broj za podrsku....d2 wrote:ja vas fakat ne kontam pa svima se moze desiti da nesto ne radi, sigurno da rade na tome da se rijesi problem, jel tolika frka malo sacekati

a znam ali se oni toga jos nisu sjetili...delightful wrote:pa eto, kontamo ko oni telekomunikacijska kompanija, pa bi mogli mozda i snimiti neku obavijest koju bismo dobili kad nazovemo broj za podrsku....d2 wrote:ja vas fakat ne kontam pa svima se moze desiti da nesto ne radi, sigurno da rade na tome da se rijesi problem, jel tolika frka malo sacekati![]()
![]()
vjeruj mi nikad bolji mobash nisam imao od iphone-a.aaa kombinacija sa ultrom,pa isto tid2 wrote:iphone + ultra - kakva kombinacija[Matrix] wrote:saaaaaaaaatima se niko ne javlja.hvala.d2 wrote:ja sam cuo da oni imaju broj za podrsku, cini mi se 1444
pomislih iphone me zeza.