Problem sa defragmentacijom
Moderator: Benq
- kriticarka_nikova
#1 Problem sa defragmentacijom
Ne mogu da defragmentiram particiju C .Jednostavno kaze mi svaki put da ima neki fajl na particiji koji ne moze da se defragmentira.Jasno mi je da mora biti slobodnog prostora 15 % da bi se particija defragmentisala i imam toliko,ali nece pa nece....pomagajte... 
- strong69
#3 Re: Problem sa defragmentacijom
Probaj sa O&O Defrag Pro programom za defragmentaciju... Ovaj windows-ov je bezveze, da ne kazem sta ruznije. Pozdravkriticarka_nikova wrote:Ne mogu da defragmentiram particiju C .Jednostavno kaze mi svaki put da ima neki fajl na particiji koji ne moze da se defragmentira.Jasno mi je da mora biti slobodnog prostora 15 % da bi se particija defragmentisala i imam toliko,ali nece pa nece....pomagajte...
- kriticarka_nikova
#4 Re: Problem sa defragmentacijom
Hvala ali gdje da nadjem taj program...jos uvijek nsiam nista rijesilastrong69 wrote:Probaj sa O&O Defrag Pro programom za defragmentaciju... Ovaj windows-ov je bezveze, da ne kazem sta ruznije. Pozdravkriticarka_nikova wrote:Ne mogu da defragmentiram particiju C .Jednostavno kaze mi svaki put da ima neki fajl na particiji koji ne moze da se defragmentira.Jasno mi je da mora biti slobodnog prostora 15 % da bi se particija defragmentisala i imam toliko,ali nece pa nece....pomagajte...
- kriticarka_nikova
Pa to sam radila,ali opet nece...kojsino wrote:Izvrsi prvo kontrolu, pa onda defragmentaciju..
-
kojsino
Probaj ciscenje diska
[img]http://img326.imageshack.us/img326/7699/ciscenjediska6td.th.jpg
[/img]
Klikni za uvecanje
[img]http://img326.imageshack.us/img326/7699/ciscenjediska6td.th.jpg
[/img]
Klikni za uvecanje
-
neko iz mase
u command promptu ukucaj chkdsk /F i restartuj windows
- kriticarka_nikova
#10 Re: Problem sa defragmentacijom
Jupiiiii.Moj komp.je konacno odahnuo....strong69 wrote:Probaj sa O&O Defrag Pro programom za defragmentaciju... Ovaj windows-ov je bezveze, da ne kazem sta ruznije. Pozdravkriticarka_nikova wrote:Ne mogu da defragmentiram particiju C .Jednostavno kaze mi svaki put da ima neki fajl na particiji koji ne moze da se defragmentira.Jasno mi je da mora biti slobodnog prostora 15 % da bi se particija defragmentisala i imam toliko,ali nece pa nece....pomagajte...
Hvala ti jos jednom i da znas da nisam mogla registrovati,jednostavno nece,pa sam skinula trial verziju koja ce mi trajati 30 dana