Meni friško 24, njoj friško 22Xavier1 wrote:Koliko vam je godina?liaar wrote:Ja sam u petak prekinuo vezu od 8 godina, 4 dana prije godišnjice. Manje više sam uvijek imao ove situacije, i svaki put gledao preko toga, zbog nekih meni sada nejasnih razloga. Što gore napisa, to je način da se uspostavi neka dominacija, i ja sam svojevoljno popuštao uvijek, dok mi jednom ne dođe iz guzice u glavu da pravim budalu od sebe, da zaslužujem bolje.
Poslala mi sinoć za godišnjicu poruku u smislu kako i dalje misli da sam ja taj za nju, reko žao mi je ali ja ne mislim tako, ganjaj fakultet kad ti je master bitniji
Nista okrutnije muskarac ne moze uraditi zeni nego je ostaviti nakon dugogodisnje veze u vec ozbiljnim godinama.
Problem sa curom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#76 Re: Problem sa curom
- Ramzess Veliki
#77 Re: Problem sa curom
Pa nadjes neku kad budes stariji...Tomahawk11 wrote: Ima ona popularna...bolje kvalitetno sam nego sa svakim.
Ono, ima tu istine, bolje i sam biti nego kakav belaj sebi za vrat.
Opet, s druge strane, kako budeš stariji, tako će ti sve više faliti neko s kim ćeš provoditi veliki dio svog vremena, ko će ti zvocati zbog ovog ili onog, kome ćeš ti zvocati kad ti naiđe žuta minuta (mada je kod njih ta žuta minuta češća, nekih 28 dana mjesečno).
Ukratko, nužno zlo, neprijatelj s kojim se gledaš iz rova, pojedete vreću soli, a onda skontaš da tek ništa ne znaš o njoj.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#78 Re: Problem sa curom
Definiši starijiRamzess Veliki wrote:Pa nadjes neku kad budes stariji...Tomahawk11 wrote: Ima ona popularna...bolje kvalitetno sam nego sa svakim.
Ono, ima tu istine, bolje i sam biti nego kakav belaj sebi za vrat.
Opet, s druge strane, kako budeš stariji, tako će ti sve više faliti neko s kim ćeš provoditi veliki dio svog vremena, ko će ti zvocati zbog ovog ili onog, kome ćeš ti zvocati kad ti naiđe žuta minuta (mada je kod njih ta žuta minuta češća, nekih 28 dana mjesečno).
Ukratko, nužno zlo, neprijatelj s kojim se gledaš iz rova, pojedete vreću soli, a onda skontaš da tek ništa ne znaš o njoj.
45, 55...75
- liaar
#79 Re: Problem sa curom
Pa 19 
- Euphoria
#80 Re: Problem sa curom
Ohladio od cure jer hoce da upise master????
Najbolje je zaključaj da ne zivi....
Mladi ste, gdje zurite sa brakom? Mozete i zivjeti skupa neko vrijeme, neka studira, radi na sebi, ti isto tako trebas da se razvijas i unapredjujes.
Ti treba da je podstices, izvlacis najbolje iz nje, a ne da je ubijas u pojam i sputavas.
Nismo u srednjem vijeku da se moram odmah u brak čim se nadje posao....
A oprezno ti i sa tom sto se dopisujete 10ak dana. Trebaju godine da nekoga upoznas, sta mozes na osnovu 10ak dana....
Mladi ste, gdje zurite sa brakom? Mozete i zivjeti skupa neko vrijeme, neka studira, radi na sebi, ti isto tako trebas da se razvijas i unapredjujes.
Ti treba da je podstices, izvlacis najbolje iz nje, a ne da je ubijas u pojam i sputavas.
A oprezno ti i sa tom sto se dopisujete 10ak dana. Trebaju godine da nekoga upoznas, sta mozes na osnovu 10ak dana....
Last edited by Euphoria on 27/06/2019 10:06, edited 1 time in total.
- Yenna
#81 Re: Problem sa curom
liaar wrote:
Meni friško 24, njoj friško 22
Od 14te se zabavljala s tobom?
Ja nisam s ove planete...
- liaar
#82 Re: Problem sa curom
Za master treba radno iskustvo, pogotovo u struci koji hoće da ganja master.Miss Moonlight wrote:Ohladio od cure jer hoce da upise master????
Pusti se priče mladi smo, 8 godina veze nije nešto na šta ćeš reći "gdje žurite sa brakom".
Tu opet ima problem oko tog življenja zajedno, takvi su joj roditelji da to ne dolazi u obzir prije braka, bosanski mentalitet klasika.
I to nek studira, radi na sebi, sve to stoji, ja to nisam rekao da ne može nikad, shvatila si priču isto kao i ona.
Ja sam joj samo rekao da je bolje da master upiše vanredno, kako bi mogla raditi i studirati uporedo, kako bi smo se mogli uzeti kako smo već godinu unazad pričali, međutim od te ljubavi ništa.
- liaar
#83 Re: Problem sa curom
Očigledno nisi, moji roditelji su se upoznali u istim godinama, starom 16 njoj 14, pa se uzeli na kraju, ni prvi ni posljednji.nova_ja wrote:liaar wrote:
Od 14te se zabavljala s tobom?![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#84 Re: Problem sa curom
Iskreno, sa 14 me zanimala lopta, video igre i tako to, bilo je nekih simpatija, ali samo to, ništa više...ja sam se upalio tek sa 18 
Dužu vezu koja je na kraju došla do braka sam tek sa 21 i to je trajalo 3 godine.
Dužu vezu koja je na kraju došla do braka sam tek sa 21 i to je trajalo 3 godine.
- klixoris
#85 Re: Problem sa curom
Ha ja ! Dok si se ti igrao i čekao da napuniš 18, Đulijano Pike, otrov za klinke je odrađivao posaoTomahawk11 wrote:Iskreno, sa 14 me zanimala lopta, video igre i tako to, bilo je nekih simpatija, ali samo to, ništa više...ja sam se upalio tek sa 18
- Euphoria
#86 Re: Problem sa curom
@liar i ja sam bila u tvojim godinama, zaljubljena i luda i znam kako je to odlično. Mlada sam se udala....sa ovog aspekta to ne bih ponovo uradila.
Ako je to vaše ok, ono pravo.... moze čekati master da se završi. Jednom kad stupite u brak nema vracanja na ono cura i momak
Uzivajte u tome
Ako je to vaše ok, ono pravo.... moze čekati master da se završi. Jednom kad stupite u brak nema vracanja na ono cura i momak
Uzivajte u tome
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#87 Re: Problem sa curom
Uh, bilo je tih kazanova što u raji što u razredu, meni šega biloklixoris wrote:Ha ja ! Dok si se ti igrao i čekao da napuniš 18, Đulijano Pike, otrov za klinke je odrađivao posaoTomahawk11 wrote:Iskreno, sa 14 me zanimala lopta, video igre i tako to, bilo je nekih simpatija, ali samo to, ništa više...ja sam se upalio tek sa 18
Dužu vezu koja je na kraju došla do braka sam tek sa 21 i to je trajalo 3 godine.![]()
Jednog tako traži djevojka, reko nemam pojma gdje je, a meni rekao ako je vidiš, nisi me vidio (inače otišao s jaranom u igraonu da bace PES-a
- Xavier1
#88 Re: Problem sa curom
Sta ti je tu cudno? Pa u tim godinama negdje krecu vezice.nova_ja wrote:liaar wrote:
Od 14te se zabavljala s tobom?![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#89 Re: Problem sa curom
Čitaš ti da je on to razMiss Moonlight wrote:@liar i ja sam bila u tvojim godinama, zaljubljena i luda i znam kako je to odlično. Mlada sam se udala....sa ovog aspekta to ne bih ponovo uradila.
Ako je to vaše ok, ono pravo.... moze čekati master da se završi. Jednom kad stupite u brak nema vracanja na ono cura i momak![]()
Uzivajte u tome
- DonPizdon
#90 Re: Problem sa curom
ma bjezi.....proce te i bices sretan ....prozivi radi putuj i jos pure jedi ...onda brak mrakliaar wrote:Meni friško 24, njoj friško 22Xavier1 wrote:Koliko vam je godina?liaar wrote:Ja sam u petak prekinuo vezu od 8 godina, 4 dana prije godišnjice. Manje više sam uvijek imao ove situacije, i svaki put gledao preko toga, zbog nekih meni sada nejasnih razloga. Što gore napisa, to je način da se uspostavi neka dominacija, i ja sam svojevoljno popuštao uvijek, dok mi jednom ne dođe iz guzice u glavu da pravim budalu od sebe, da zaslužujem bolje.
Poslala mi sinoć za godišnjicu poruku u smislu kako i dalje misli da sam ja taj za nju, reko žao mi je ali ja ne mislim tako, ganjaj fakultet kad ti je master bitniji
Nista okrutnije muskarac ne moze uraditi zeni nego je ostaviti nakon dugogodisnje veze u vec ozbiljnim godinama.
- liaar
#91 Re: Problem sa curom
Ma šta vam je ljudi, ja sam tu vezu otpisao odavno, samo gledao kako najbezbolnije da raskinem, ne znam što svi očekuju da sam shrvan i slomljen zbog raskida, i neki forumaši i dosta moje raje 
- Euphoria
#92 Re: Problem sa curom
Hajde javi nam se sljedece sedmice da vidimo jel to jos uvjek razj**** 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#93 Re: Problem sa curom
Tako mene moj kum zove, isto bio u dugoj vezi, kaže hajmo na more, reko šta je, posvađao se na mrtvo ime sa ovom svojom
gotovo, nema dalje (isto bili u dugoj vezi), nije trebao dva puta reći, ja po gasu i hop, dok si rekao keks, mi u Budvi
Danas imaju dvoje djece
Danas imaju dvoje djece
- liaar
#94 Re: Problem sa curom
Pošteno.Miss Moonlight wrote:Hajde javi nam se sljedece sedmice da vidimo jel to jos uvjek razj****
I btw ono najvažnije, nije ovo prvi raskid, ovo je 101 raskid, tako da mi je dosadilo ispravljat krivu Drinu
- Euphoria
#95 Re: Problem sa curom
Znam da nije prvi, zato kazem javi se ti nama sljedece sedmice 
- kabal1337
#96 Re: Problem sa curom
to sto vi imate p***u, a bezobrazno ponasanje ne znaci da ce covjek trcat za vama.
- liaar
#97 Re: Problem sa curom
Opet mi nije jasno zašto misliš da ću joj se vratiti, taj master je samo jedna od sitnica koje su se postavile između nas. Nisam ja ovdje napisao ni 10% od svegaMiss Moonlight wrote:Znam da nije prvi, zato kazem javi se ti nama sljedece sedmice
- King Theoden
#98 Re: Problem sa curom
Tomahawk11 wrote:moj kum
Zar si oženjen
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#99 Re: Problem sa curom
Dino34 wrote:Tomahawk11 wrote:moj kum
Zar si oženjen