Problem sa curom

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#76 Re: Problem sa curom

Post by liaar »

Xavier1 wrote:
liaar wrote:Ja sam u petak prekinuo vezu od 8 godina, 4 dana prije godišnjice. Manje više sam uvijek imao ove situacije, i svaki put gledao preko toga, zbog nekih meni sada nejasnih razloga. Što gore napisa, to je način da se uspostavi neka dominacija, i ja sam svojevoljno popuštao uvijek, dok mi jednom ne dođe iz guzice u glavu da pravim budalu od sebe, da zaslužujem bolje.

Poslala mi sinoć za godišnjicu poruku u smislu kako i dalje misli da sam ja taj za nju, reko žao mi je ali ja ne mislim tako, ganjaj fakultet kad ti je master bitniji :bih:
Koliko vam je godina?

Nista okrutnije muskarac ne moze uraditi zeni nego je ostaviti nakon dugogodisnje veze u vec ozbiljnim godinama.
Meni friško 24, njoj friško 22
Ramzess Veliki

#77 Re: Problem sa curom

Post by Ramzess Veliki »

Tomahawk11 wrote: Ima ona popularna...bolje kvalitetno sam nego sa svakim.
Ono, ima tu istine, bolje i sam biti nego kakav belaj sebi za vrat.
Opet, s druge strane, kako budeš stariji, tako će ti sve više faliti neko s kim ćeš provoditi veliki dio svog vremena, ko će ti zvocati zbog ovog ili onog, kome ćeš ti zvocati kad ti naiđe žuta minuta (mada je kod njih ta žuta minuta češća, nekih 28 dana mjesečno).
Ukratko, nužno zlo, neprijatelj s kojim se gledaš iz rova, pojedete vreću soli, a onda skontaš da tek ništa ne znaš o njoj.
Pa nadjes neku kad budes stariji... :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#78 Re: Problem sa curom

Post by Tomahawk11 »

Ramzess Veliki wrote:
Tomahawk11 wrote: Ima ona popularna...bolje kvalitetno sam nego sa svakim.
Ono, ima tu istine, bolje i sam biti nego kakav belaj sebi za vrat.
Opet, s druge strane, kako budeš stariji, tako će ti sve više faliti neko s kim ćeš provoditi veliki dio svog vremena, ko će ti zvocati zbog ovog ili onog, kome ćeš ti zvocati kad ti naiđe žuta minuta (mada je kod njih ta žuta minuta češća, nekih 28 dana mjesečno).
Ukratko, nužno zlo, neprijatelj s kojim se gledaš iz rova, pojedete vreću soli, a onda skontaš da tek ništa ne znaš o njoj.
Pa nadjes neku kad budes stariji... :lol:
Definiši stariji :D
45, 55...75 :zoka:
liaar

#79 Re: Problem sa curom

Post by liaar »

Pa 19 :D
Euphoria

#80 Re: Problem sa curom

Post by Euphoria »

Ohladio od cure jer hoce da upise master????
Najbolje je zaključaj da ne zivi....
Mladi ste, gdje zurite sa brakom? Mozete i zivjeti skupa neko vrijeme, neka studira, radi na sebi, ti isto tako trebas da se razvijas i unapredjujes.
Ti treba da je podstices, izvlacis najbolje iz nje, a ne da je ubijas u pojam i sputavas.
Nismo u srednjem vijeku da se moram odmah u brak čim se nadje posao....
A oprezno ti i sa tom sto se dopisujete 10ak dana. Trebaju godine da nekoga upoznas, sta mozes na osnovu 10ak dana....
Last edited by Euphoria on 27/06/2019 10:06, edited 1 time in total.
Yenna

#81 Re: Problem sa curom

Post by Yenna »

liaar wrote:

Od 14te se zabavljala s tobom? :?

Ja nisam s ove planete...
liaar

#82 Re: Problem sa curom

Post by liaar »

Miss Moonlight wrote:Ohladio od cure jer hoce da upise master????
Najbolje je zaključaj da ne zivi....
Mladi ste, gdje zurite sa brakom? Mozete i zivjeti skupa neko vrijeme, neka studira, radi na sebi, ti isto tako trebas da se razvijas i unapredjujes.
Ti treba da je podstices, izvlacis najbolje iz nje, a ne da je ubijas u pojam i sputavas.
Nismo u srednjem vijeku da se moram odmah u brak čim se nadje posao....
A oprezno ti i sa tom sto se dopisujete 10ak dana. Trebaju godine da nekoga upoznas, sta mozes na osnovu 10ak dana....
Za master treba radno iskustvo, pogotovo u struci koji hoće da ganja master.

Pusti se priče mladi smo, 8 godina veze nije nešto na šta ćeš reći "gdje žurite sa brakom".
Tu opet ima problem oko tog življenja zajedno, takvi su joj roditelji da to ne dolazi u obzir prije braka, bosanski mentalitet klasika.
I to nek studira, radi na sebi, sve to stoji, ja to nisam rekao da ne može nikad, shvatila si priču isto kao i ona.

Ja sam joj samo rekao da je bolje da master upiše vanredno, kako bi mogla raditi i studirati uporedo, kako bi smo se mogli uzeti kako smo već godinu unazad pričali, međutim od te ljubavi ništa.
liaar

#83 Re: Problem sa curom

Post by liaar »

nova_ja wrote:
liaar wrote:

Očigledno nisi, moji roditelji su se upoznali u istim godinama, starom 16 njoj 14, pa se uzeli na kraju, ni prvi ni posljednji.
Tomahawk11
Globalni moderator

#84 Re: Problem sa curom

Post by Tomahawk11 »

Iskreno, sa 14 me zanimala lopta, video igre i tako to, bilo je nekih simpatija, ali samo to, ništa više...ja sam se upalio tek sa 18 :D
Dužu vezu koja je na kraju došla do braka sam tek sa 21 i to je trajalo 3 godine.
klixoris

#85 Re: Problem sa curom

Post by klixoris »

Tomahawk11 wrote:Iskreno, sa 14 me zanimala lopta, video igre i tako to, bilo je nekih simpatija, ali samo to, ništa više...ja sam se upalio tek sa 18 :D
Dužu vezu koja je na kraju došla do braka sam tek sa 21 i to je trajalo 3 godine.
Ha ja ! Dok si se ti igrao i čekao da napuniš 18, Đulijano Pike, otrov za klinke je odrađivao posao :mrgreen: :P
Euphoria

#86 Re: Problem sa curom

Post by Euphoria »

@liar i ja sam bila u tvojim godinama, zaljubljena i luda i znam kako je to odlično. Mlada sam se udala....sa ovog aspekta to ne bih ponovo uradila.
Ako je to vaše ok, ono pravo.... moze čekati master da se završi. Jednom kad stupite u brak nema vracanja na ono cura i momak :lol:
Uzivajte u tome :kiss:
Tomahawk11
Globalni moderator

#87 Re: Problem sa curom

Post by Tomahawk11 »

klixoris wrote:
Tomahawk11 wrote:Iskreno, sa 14 me zanimala lopta, video igre i tako to, bilo je nekih simpatija, ali samo to, ništa više...ja sam se upalio tek sa 18 :D
Ha ja ! Dok si se ti igrao i čekao da napuniš 18, Đulijano Pike, otrov za klinke je odrađivao posao :mrgreen: :P
Uh, bilo je tih kazanova što u raji što u razredu, meni šega bilo :D
Jednog tako traži djevojka, reko nemam pojma gdje je, a meni rekao ako je vidiš, nisi me vidio (inače otišao s jaranom u igraonu da bace PES-a :lol: ).
Xavier1

#88 Re: Problem sa curom

Post by Xavier1 »

nova_ja wrote:
liaar wrote:

Sta ti je tu cudno? Pa u tim godinama negdje krecu vezice.
Tomahawk11
Globalni moderator

#89 Re: Problem sa curom

Post by Tomahawk11 »

Miss Moonlight wrote:@liar i ja sam bila u tvojim godinama, zaljubljena i luda i znam kako je to odlično. Mlada sam se udala....sa ovog aspekta to ne bih ponovo uradila.
Ako je to vaše ok, ono pravo.... moze čekati master da se završi. Jednom kad stupite u brak nema vracanja na ono cura i momak :lol:
Uzivajte u tome :kiss:
Čitaš ti da je on to raz :izet: :?
DonPizdon

#90 Re: Problem sa curom

Post by DonPizdon »

liaar wrote:
Xavier1 wrote:
liaar wrote:Ja sam u petak prekinuo vezu od 8 godina, 4 dana prije godišnjice. Manje više sam uvijek imao ove situacije, i svaki put gledao preko toga, zbog nekih meni sada nejasnih razloga. Što gore napisa, to je način da se uspostavi neka dominacija, i ja sam svojevoljno popuštao uvijek, dok mi jednom ne dođe iz guzice u glavu da pravim budalu od sebe, da zaslužujem bolje.

Poslala mi sinoć za godišnjicu poruku u smislu kako i dalje misli da sam ja taj za nju, reko žao mi je ali ja ne mislim tako, ganjaj fakultet kad ti je master bitniji :bih:
Koliko vam je godina?

Nista okrutnije muskarac ne moze uraditi zeni nego je ostaviti nakon dugogodisnje veze u vec ozbiljnim godinama.
ma bjezi.....proce te i bices sretan ....prozivi radi putuj i jos pure jedi ...onda brak mrak
liaar

#91 Re: Problem sa curom

Post by liaar »

Ma šta vam je ljudi, ja sam tu vezu otpisao odavno, samo gledao kako najbezbolnije da raskinem, ne znam što svi očekuju da sam shrvan i slomljen zbog raskida, i neki forumaši i dosta moje raje :lol:
Euphoria

#92 Re: Problem sa curom

Post by Euphoria »

Hajde javi nam se sljedece sedmice da vidimo jel to jos uvjek razj**** :)
Tomahawk11
Globalni moderator

#93 Re: Problem sa curom

Post by Tomahawk11 »

Tako mene moj kum zove, isto bio u dugoj vezi, kaže hajmo na more, reko šta je, posvađao se na mrtvo ime sa ovom svojom :twisted: gotovo, nema dalje (isto bili u dugoj vezi), nije trebao dva puta reći, ja po gasu i hop, dok si rekao keks, mi u Budvi :oops:
Danas imaju dvoje djece :D
liaar

#94 Re: Problem sa curom

Post by liaar »

Miss Moonlight wrote:Hajde javi nam se sljedece sedmice da vidimo jel to jos uvjek razj**** :)
Pošteno.
I btw ono najvažnije, nije ovo prvi raskid, ovo je 101 raskid, tako da mi je dosadilo ispravljat krivu Drinu
Euphoria

#95 Re: Problem sa curom

Post by Euphoria »

Znam da nije prvi, zato kazem javi se ti nama sljedece sedmice :)
kabal1337

#96 Re: Problem sa curom

Post by kabal1337 »

to sto vi imate p***u, a bezobrazno ponasanje ne znaci da ce covjek trcat za vama.
liaar

#97 Re: Problem sa curom

Post by liaar »

Miss Moonlight wrote:Znam da nije prvi, zato kazem javi se ti nama sljedece sedmice :)
Opet mi nije jasno zašto misliš da ću joj se vratiti, taj master je samo jedna od sitnica koje su se postavile između nas. Nisam ja ovdje napisao ni 10% od svega
King Theoden

#98 Re: Problem sa curom

Post by King Theoden »

Tomahawk11 wrote:moj kum
:shock:
Zar si oženjen :shock:
Tomahawk11
Globalni moderator

#99 Re: Problem sa curom

Post by Tomahawk11 »

Dino34 wrote:
Tomahawk11 wrote:moj kum