Problem sa curom

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#26 Re: Problem sa curom

Post by Tomahawk11 »

Ludzak wrote:Kad čitam vaše doživljaje, onda je najbolje solo. Znači da se ne žalim što sam solo?...
Ima ona popularna...bolje kvalitetno sam nego sa svakim.
Ono, ima tu istine, bolje i sam biti nego kakav belaj sebi za vrat.
Opet, s druge strane, kako budeš stariji, tako će ti sve više faliti neko s kim ćeš provoditi veliki dio svog vremena, ko će ti zvocati zbog ovog ili onog, kome ćeš ti zvocati kad ti naiđe žuta minuta (mada je kod njih ta žuta minuta češća, nekih 28 dana mjesečno).
Ukratko, nužno zlo, neprijatelj s kojim se gledaš iz rova, pojedete vreću soli, a onda skontaš da tek ništa ne znaš o njoj.
Tomahawk11
Globalni moderator

#27 Re: Problem sa curom

Post by Tomahawk11 »

nova_ja wrote:
Tomahawk11 wrote:
Ima to veze i sa nesigurnošću.
Nesigurnost je broj jedan u oba slučaja.
Kažu nesigurni su oni koji su svjesni da zaslužujes bolje od njih samih...
Onda ti je život ko na iglama :) Al ima i dupljaka, tebi histerise a ona/on radi 5x gore....
Svega ima.
Samo online i seen nemaaaa :D
Rekoh ja odmah, vrlo čest slučaj :thumbup:
Ljudi projeciraju svoje radnje na partnere i optužuju ih za nešto što sami rade, ali ne žele da njima partner radi.
kabal1337

#28 Re: Problem sa curom

Post by kabal1337 »

pa zato sto je muska populacija postala pederasta. Ma kome ces, a hoces. Ma cao mala
MrElko

#29 Re: Problem sa curom

Post by MrElko »

MarlboroGold wrote:Mnoge žene dižu glas, histerišu i "bacaju pijesak u oči" kad one nešto zabrljaju praveći cijelu situaciju kao da si ti kriv čak i kad nisi.
Moguće je da je kod nje samo ljubomora u pitanju.

I ja sam se sa jednom takvom zabavljao, pa kad sam išao na rekreaciju sa društvom još joj kažem gdje ću i koliko ću biti, tako da me ne zove... pauza na rekreaciji kad na mobitelu 50 propuštenih poziva, 10 poruka tipa ti mene varaš ovo ono... ma odjebaus i da je Jessica Biel...

Bukvalno to cuj ja nju varam sto sam u tri uso na imstagram a ona online bila pa sta ti koje picke materine radis u to doba tu
kabal1337

#30 Re: Problem sa curom

Post by kabal1337 »

:lol: :lol: :lol:
Last edited by kabal1337 on 26/06/2019 11:14, edited 1 time in total.
Yenna

#31 Re: Problem sa curom

Post by Yenna »

Ne biramo mi svjesno takve partnere, oni to lice pokazu vremenom, ali svjesno ostajemo s njima u nadi da će se to promjeniti.
Što prije shvatis da neće, lakse je :)
Mada ima i osoba koje to imponuje, kao daje začin vezi/braku itd pa i svjesno prave partnera ljubomornim.
Neka hvala, volim da mi je "monotono i dosadno"....
kabal1337

#32 Re: Problem sa curom

Post by kabal1337 »

nova_ja wrote:Ne biramo mi svjesno takve partnere, oni to lice pokazu vremenom, ali svjesno ostajemo s njima u nadi da će se to promjeniti.
Što prije shvatis da neće, lakse je :)
Mada ima i osoba koje to imponuje, kao daje začin vezi/braku itd pa i svjesno prave partnera ljubomornim.
Neka hvala, volim da mi je "monotono i dosadno"....
Znas ono:
Zena misli da moze promijeniti muskarca, a muskarac misli da ce ona ostati zauvijek.
Yenna

#33 Re: Problem sa curom

Post by Yenna »

kabal1337 wrote:
Znas ono:
Zena misli da moze promijeniti muskarca, a muskarac misli da ce ona ostati zauvijek.
Mozda do 25te :) Kasnije shvatis da je jedino ispravno sistem eliminacije "mogu li ja ovo, mogu - ok, ne mogu - ćao"....
Niko nikog jos nije promjenio pogotovo ne dugoročno, Samovoljno Da, moguće je da se čovjek malo oblikuje sa zrelosti i iskustvom.
Al sve ostalo je samo gubljenje vremena, svi smo mi manje više gotov proizvod i dolazimo u paketu kakav se i trebas iskreno predstaviti partneru.
Ako te prihvati - to je to!
MarlboroGold

#34 Re: Problem sa curom

Post by MarlboroGold »

Tomahawk11 wrote:
MarlboroGold wrote:Mnoge žene dižu glas, histerišu i "bacaju pijesak u oči" kad one nešto zabrljaju praveći cijelu situaciju kao da si ti kriv čak i kad nisi.

I ja sam se sa jednom takvom zabavljao, pa kad sam išao na rekreaciju sa društvom još joj kažem gdje ću i koliko ću biti, tako da me ne zove... pauza na rekreaciji kad na mobitelu 50 propuštenih poziva, 10 poruka tipa ti mene varaš ovo ono... ma odjebaus i da je Jessica Biel...
Ima to veze i sa nesigurnošću.
Takve kad uđu u brak totalno okrenu ploču.
Ne da nema više te neosnovane ljubomore nego bude i manjka pažnje.
Stoji i to.
kabal1337

#35 Re: Problem sa curom

Post by kabal1337 »

MrElko wrote:
Bukvalno to cuj ja nju varam sto sam u tri uso na imstagram a ona online bila pa sta ti koje picke materine radis u to doba tu
Ne valja ti pristup u samom pocetku. Cim si isfrustriran, djelo ce ti biti lose jer ne mozes cisto da razmisljas. Tinja ti neka doza nervoze i ljutnje u tebi. Prvo treba da se smiris. Pa ako treba bolje i sutnja, nego ruzne rijeci, i psovke, prozivke. Ti moras da vladas svojim emocijama, i da njene usmjeravas.
Otvori svoj um, prije nego sto otvoris usta.
-Ako ti je zaista stalo, i sto bi rekli zaljubio se ( zatvoris oci, zamisli svoj zivot bez nje) onda sijeci. Ti si mlad, a ona nije jedina djevojka. Nemoj da te okuje sobom, ili da pomislis da manje vrijedis.
-Komunikacija je najbolje rjesenje za sve.
-Pomiri se sa tim da ce djevojke uvijek pricati sa drugim likovima. Ovo rade kako bi ispitale koliko vrijede. Sve one vole ulete, i komplimente. A gdje ce to da stane, to sve zavisi iz njenog postovanja prema tebi.
MarlboroGold

#36 Re: Problem sa curom

Post by MarlboroGold »

MrElko wrote:

Razgovaraj s njom, ali bez dizanja tenzija i saslušaj je do kraja, pa onda iznesi svoje mišljenje i da ti to smeta. I njoj sigurno kod tebe smetaju neke stvari.
Koliko god da vam je lijepo, ako problem toksičnosti gurate pod tepih ili ga ne možete na vrijeme prepoznati onda je to osuđeno na propast.
Last edited by MarlboroGold on 26/06/2019 11:25, edited 1 time in total.
kabal1337

#37 Re: Problem sa curom

Post by kabal1337 »

nova_ja wrote:
Mozda do 25te :) Kasnije shvatis da je jedino ispravno sistem eliminacije "mogu li ja ovo, mogu - ok, ne mogu - ćao"....
Niko nikog jos nije promjenio pogotovo ne dugoročno, Samovoljno Da, moguće je da se čovjek malo oblikuje sa zrelosti i iskustvom.
Al sve ostalo je samo gubljenje vremena, svi smo mi manje više gotov proizvod i dolazimo u paketu kakav se i trebas iskreno predstaviti partneru.
Zato sto ti vrijeme prolazi. Prolomljena osoba, pa poslije ogluhi na sve. I bude de da to zavrsim. Da, ne. Cao
I nisi gotov proizvod. Svi smo mi sranje proizvod na pocetku. Zene ne zele sranje proizvod.
Yenna

#38 Re: Problem sa curom

Post by Yenna »

kabal1337 wrote:
nova_ja wrote:
Zato sto ti vrijeme prolazi. Prolomljena osoba, pa poslije ogluhi na sve. I bude de da to zavrsim. Da, ne. Cao
I nisi gotov proizvod. Svi smo mi sranje proizvod na pocetku. Zene ne zele sranje proizvod.
Ne već zato sto si zreo i sto shvatas da se ni ti, pa ni niko drugi ne može promjeniti.
Navike i obaveze da, karakter ne. Neko ko je npr.bolesno ljubomoran će uvijek biti takav, u naletima, tvoje je samo da se pomiriš da živiš s tim ili da produžis pa taman da je ljubav najljubavija... To je zrelost, skinuti ružičaste naočale i za sebe i druge :)
I svaki proizvod ima svog kupca, ono što je meni "sranje" drugom je delikates :)
nineinchnails

#39 Re: Problem sa curom

Post by nineinchnails »

MrElko wrote:

Dobro si skont'o. Ona radi 5x gore stvari, a tebi to prebacuje. Imao sam iskustva takvog. Odjebi to...I nauči se pravopisu, prvenstveno "kako se koriste znakovi interpunkcije".
pijo_zoljo

#40 Re: Problem sa curom

Post by pijo_zoljo »

ne slažem se sa navedenim

Mislim ipak da se radi o uspostavljanju dominacije na ovaj način..
Da se zna ko kosi i ko vodu nosi.
muha_sa

#41 Re: Problem sa curom

Post by muha_sa »

pijo_zoljo wrote:ne slažem se sa navedenim

Mislim ipak da se radi o uspostavljanju dominacije na ovaj način..
Da se zna ko kosi i ko vodu nosi.
pratim
oaza85

#42 Re: Problem sa curom

Post by oaza85 »

Tomahawk11 wrote:
pijo_zoljo wrote:
oaza85 wrote:Nadji novu normalniju djevojku :mrgreen:
ćao lutko
:kiss:
Ja sam Sutko :lol: :lol:
:izet:
Boemica

#43 Re: Problem sa curom

Post by Boemica »

:facepalm:
pijo_zoljo

#44 Re: Problem sa curom

Post by pijo_zoljo »

Boemica wrote::facepalm:
šta se ti fejspalmaš

pih
:D
MarlboroGold

#45 Re: Problem sa curom

Post by MarlboroGold »

Đe si :D
dale cooper

#46 Re: Problem sa curom

Post by dale cooper »

Da mi je više ovakvih problema u životu, a manje nekih drugih. :mrgreen:
Boemica

#47 Re: Problem sa curom

Post by Boemica »

pijo_zoljo wrote:
šta se ti fejspalmaš

pih
:D
Ma evo pokušavam da skontam taj mentalitet.

Momci su mi išli na poslovna putovanja, izlazili, imali prijateljstva sa drugim djevojkama, jedan se čak i odselio u sasvim drugi grad i drugu državu gdje je mogao raditi šta je htio, ali mi nikad nije palo na pamet da me vara, niti sam ikad ikog optuživala za prevaru.

Ne kontam kako to ljudi mogu biti u vezi i stalno misliti da ih druga osoba vara, nešto muti iza leđa, priča sa drugima ... Ne mogu ja tog stresa :D
Boemica

#48 Re: Problem sa curom

Post by Boemica »

MarlboroGold wrote:
eo me đe si ti :D
MarlboroGold

#49 Re: Problem sa curom

Post by MarlboroGold »

Boemica wrote:
MarlboroGold wrote:
eo me đe si ti :D
evo i prozori se znoje :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#50 Re: Problem sa curom

Post by Tomahawk11 »

dale cooper wrote:Da mi je više ovakvih problema u životu, a manje nekih drugih. :mrgreen:
Znaš kako, životni problemi u skladu sa periodom života u kojem si :D
Njima su ovi sad najveći, a ne znaju šta tek ide :-?
Post Reply