Zna li neko šta bi moglo biti i isplati li se uopšte popravljati:
Slika se na monitiru odjednom raširila vodoravno, a na tasterima na monitoru pola funkcija ne radi pa tako ni ona za sužavanje slike.
Ako je neko imao sličan problam, molim da odgovori, a ako to ima ikakve veze radi se o monitoru ViewSonic E50 (15 inčni).
Problem s monitorom
Moderator: Benq
-
Kukuruz_Barbe-q
Vjerovatno je dop monitora.Prijatelju je monitor postao crno bijel,odnije smo ga u servis,majstor reko da je zbog prasine koja je usla unutra.
-
neko iz mase
promjeni rezoluciju na neku bezveze, pa vrati na orignialnu
-
kirk13
Probaj različite rezolucije i frekvencije. Sliku možeš softwerski korigirati sa Powerstripom. Link: http://entechtaiwan.net/util/ps.shtm Eto! 
-
ado-šampion
Suzio sam sliku softverski, ali ima još jedan problem: Na engleskom se zove "pincushion" i ni to se ne može podesiti. Ja sr...a od monitora!
Nego zna li neko dobar servis za monitore a da me ne ogule? Whitefield ne dolazi u obzir, da ne objašnjavam zašto!
Nego zna li neko dobar servis za monitore a da me ne ogule? Whitefield ne dolazi u obzir, da ne objašnjavam zašto!
- sekiracija
#7 Re: Problem s monitorom
Monitore se ne isplati popravljati,jednostavno zamjeni ga drugim-ako si u SA poslacemo ti jedan da rasdi-vaziado-šampion wrote:Zna li neko šta bi moglo biti i isplati li se uopšte popravljati:
Slika se na monitiru odjednom raširila vodoravno, a na tasterima na monitoru pola funkcija ne radi pa tako ni ona za sužavanje slike.
Ako je neko imao sličan problam, molim da odgovori, a ako to ima ikakve veze radi se o monitoru ViewSonic E50 (15 inčni).