Problem s mobitelom
Moderator: Benq
- nKrkan
#1 Problem s mobitelom
Imam Huawei Y520
Do sinoć sve normalno, od jutros ne znam koji mu je đavo, neće ni da se otključa, izvadim bateriju vratim upalim ga , ma ne može 5 sekundi funkcionisat kako treba zaledi se screen, u šta god da pokušam ući za tih pet sekundi mobitel stane.U čemu je fora s ovim jer fakat više nije zanimljivo.
Do sinoć sve normalno, od jutros ne znam koji mu je đavo, neće ni da se otključa, izvadim bateriju vratim upalim ga , ma ne može 5 sekundi funkcionisat kako treba zaledi se screen, u šta god da pokušam ući za tih pet sekundi mobitel stane.U čemu je fora s ovim jer fakat više nije zanimljivo.
- nKrkan
#2 Re: Problem s mobitelom
Mogu li ja ovo solo riješit da se ne cimam sa serviserima?Kaktusov Cvet wrote: To se zove bootloop kada rikne matična ploča, probaj naći rješenje ovde http://www.themobnews.com/2016/06/how-t ... ck-on.html
I zašto uopće ovako šta nastane?
-
DonieBrasco
#3 Re: Problem s mobitelom
Ja sam imao slican problem na Moto G4, uradio hard-reset i sada sve OK radi.
- nKrkan
#4 Re: Problem s mobitelom
Kako da uradim hard resetDonieBrasco wrote:Ja sam imao slican problem na Moto G4, uradio hard-reset i sada sve OK radi.
Jbt da mogu,ali ne mogu , formatirao bih ga na kompu, spojim ga s pcom sve pet, ali ne mogu na mobitelu kliknuti na ono "razmjena podataka preko usba" , ako bi kako uspio da se ne zaledi do tada , formatirao bih sve što očita na kompu , i removable disc E i removable disc g
- MTV
#5 Re: Problem s mobitelom
Ovako, kakav crni removable disc.nKrkan wrote:Kako da uradim hard resetDonieBrasco wrote:Ja sam imao slican problem na Moto G4, uradio hard-reset i sada sve OK radi.![]()
Jbt da mogu,ali ne mogu , formatirao bih ga na kompu, spojim ga s pcom sve pet, ali ne mogu na mobitelu kliknuti na ono "razmjena podataka preko usba" , ako bi kako uspio da se ne zaledi do tada , formatirao bih sve što očita na kompu , i removable disc E i removable disc g
https://youtu.be/rpHlimFhYAY
- nKrkan
#6 Re: Problem s mobitelom
MTV wrote: https://youtu.be/rpHlimFhYAY
-
CrniSA
#7 Re: Problem s mobitelom
spavas li mirno sa 512mb rama i 2014 godina?
- MTV
#8 Re: Problem s mobitelom
Ukratko. Otisla maticna, mijenjaj mobitel.nKrkan wrote:
Uradih i ovo i baš sam se obradovao kad se ponovo pokrećao poslije restora,ali poslije potvrde jezika i onih start up stvari opet zaledi neće s mrtve tačke , ovo postaje iritirajuće.
- JedanOdBraceMorica
#9 Re: Problem s mobitelom
Sta ima veze, 512 MB je sasvim dovoljno za neke osnovne funkcije i aplikacije, nema svako potrebu (kompleks) da kupuje novi telefon svaka dva mjeseca nego koristi onaj koji ima dok se ne pokvari... J*** vas americki konzumerizam 
-
milann1971
#10 Re: Problem s mobitelom
kupi neki premium kinez i da te Bog pogleda...to je prevazidjen fon svakako