Upisao sam faks kao redovan student, medjutim nisam do sad bio ni na jednom predavanju, zbog smrtnog slucaja, pogino mi je najblizi clan familije.
Da li ja sad mogu da zapocnem sa studijama, s obzirom da sam se kolko tolko oporavio, iako je proslo mjesec dana od kad je pocela akademska godina, odnosno da li cu imati nekih problema zbog tog?
Problem s faksom
- neo7
#2 Re: Problem s faksom
Zao mi je zbog tvoga gubitka!
Po nekom mom racunanju nakupio si po 4-5 minusa iz svakog predmeta i jedino sto mozes da odes pojedinacno pricati sa asistentom/profesorom. Objasnis situaciju i zamolis da ti izadju u u susret i zanemare te izostanke.
Po nekom pravilu ti mozes imati 3 izostanka a za potpis moras biti na vise od 50% predavanja ?!....
Kako god, sretno
Po nekom mom racunanju nakupio si po 4-5 minusa iz svakog predmeta i jedino sto mozes da odes pojedinacno pricati sa asistentom/profesorom. Objasnis situaciju i zamolis da ti izadju u u susret i zanemare te izostanke.
Po nekom pravilu ti mozes imati 3 izostanka a za potpis moras biti na vise od 50% predavanja ?!....
Kako god, sretno
Last edited by neo7 on 19/10/2011 00:36, edited 2 times in total.
- Platformas
#3 Re: Problem s faksom
Zavisi gdje i sta studiras, u Tuzli vecina profesora ne gleda prisustvo i dijeli potpise svima.
Sto se tice bodova na prisustvo i oni nisu bitni, ako ne polozis parcijale i njih nigdje ne racunaju a ako polozis onda ti oni uopste i ne trebaju osim ako neces vecu ocjenu.
Jedino opasno je to sto si propustio dosta vjezbi, uglavnom mislim na "racunske" predmete koji se bas i nedaju skontati dok ti neko ne objasni kako i sta.
Zao mi je zbog tvog gubitka, sve najbolje ti zelim.
Sto se tice bodova na prisustvo i oni nisu bitni, ako ne polozis parcijale i njih nigdje ne racunaju a ako polozis onda ti oni uopste i ne trebaju osim ako neces vecu ocjenu.
Jedino opasno je to sto si propustio dosta vjezbi, uglavnom mislim na "racunske" predmete koji se bas i nedaju skontati dok ti neko ne objasni kako i sta.
Zao mi je zbog tvog gubitka, sve najbolje ti zelim.
- Bambi_na_kofeinu
#4 Re: Problem s faksom
Samo se obrati svojim profesorima i objasni im situaciju, biće to uredu i naći će se rješenje 
-
Cukan91
#5 Re: Problem s faksom
Hvala!
Sjutra idjem vidjeti sta i kako.
Mada ce mi biti malo cudno da se ukljucujem u ostale studente, oni su se vec navikli jedni na druge
Sjutra idjem vidjeti sta i kako.
Mada ce mi biti malo cudno da se ukljucujem u ostale studente, oni su se vec navikli jedni na druge
- neo7
#6 Re: Problem s faksom
Ma bez brige stari
Opusteno par dana na pocetku, kasnije ce upoznavanje krenuti samo od sebe, vjeruj mi 
Sretno i ako sta bude trebalo javi..
Sretno i ako sta bude trebalo javi..