Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DarkAngel wrote:Imam jedan mozda neobican problem, ali...zapravo stalno mi se namecu misli o disanju.To mi se desava vec mjesec dana, u toku dana sigurno u pola sata mi se jave te misli o "udisaju-izdisaju".Molim Vas mozete li mi reci o kojoj vrsti psihickog poremecaja je rijec i da li trebam ici kod psihica?
pitt wrote:De me dijagnoziraj onda ziva bila i bacusku kakvog ozenila :D
Nesto me probadaju krsta ...jel do promjene vremana ili je dan-dva pa bare? :D
Nema mjesta na Barama. Prebukirano. :D Da si ranije havrekno mogli bi nesto skontat. :D
DarkAngel wrote:Imam jedan mozda neobican problem, ali...zapravo stalno mi se namecu misli o disanju.To mi se desava vec mjesec dana, u toku dana sigurno u pola sata mi se jave te misli o "udisaju-izdisaju".Molim Vas mozete li mi reci o kojoj vrsti psihickog poremecaja je rijec i da li trebam ici kod psihica?
sve to lijeci dobra stara trava :):)
povuci dva dima duhana i trave omjera 60:40 smotanih u skracenu rizlu u narodu poznatu kao dzoja i zaboravit ces za kratko vrijeme ionako kakav problem imas. znaci, imas kompletan gubitak kratkog pamcenja! time je postignut zeljeni efekat
Kad god osjetiš da počinješ misliti o disanju ti stani na prag. Zavrni rukav iznad lakta. Otprilike pod uglom od 90 stepeni, savij jednu ruku u laktu. Nakon toga, krhni, ne iz sve snage nego... onako... nešto jače... laktom te ruke od ivicu štoka.
Poslije toga sigurno više nećeš misliti na disanje.
Ukoliko nema štoka u blizini, mogu poslužiti i fiksirani materijali od metala, zid kuće, klupa u parku ali i drugi priručni "rekviziti".
Ponavljati sve dok se trauma potpuno ne sanira.
Kontraindikacije: problemi sa pisanjem i rukovanjem.