Kad god želim vidjeti properties nekog foldera, kompjuter mi zakoči. To se već dugo dešava, fakat ne znam šta da radim, uvijek moram Dr. Watson postmortem debugger ukinuti, i onda radi ponovo.
Dešava mi se isto nekad i kad kliknem "play all", ako je muzika u pitanju, ili bilo koju od opcija lijevo na exploreru. Kad klikam desnim na linkove, onda nema problema. Jednom sam trenutno riješio problem prebacivajući jedan AVI fajl na desktop, i gledajući podatke na njemu (kad samo pređem mišem preko njega, problem bi nestajao na nekoliko dana), ali sad ni to ne pali (tu glupost sam pročitao na jednom forumu kao rješenje, mada nije nimalo logično).
Eto, ako neko nešto zna, neka mi kaže.
Ah da... Od nedavno mi ne radi ni scroll na mišu, a u control panelu nema te opcije. Nije do miša jer imam tri različita, scroll radi na drugim kompjuterima.
Problem s desnim klikom na mišu...
Moderator: Benq
- Prince
-
neko iz mase
Dr Watson?? koji to OS koristis?
Za ovaj problem sam cuo na XP, raji je ledilo kad kliknu na AVI files. Jedna od opcija ti je da iskljucis preview (lijevu stranu foldera gdje prikazuje prvi frame od filma). Druga opcija bi ti bila da instaliras sve updates za XP (SP2 prvo). Uradi i defrag diska...
Za ovaj problem sam cuo na XP, raji je ledilo kad kliknu na AVI files. Jedna od opcija ti je da iskljucis preview (lijevu stranu foldera gdje prikazuje prvi frame od filma). Druga opcija bi ti bila da instaliras sve updates za XP (SP2 prvo). Uradi i defrag diska...