Problem - punjenje baterija mobitela..
Moderator: Benq
- Mirzareli
#1 Problem - punjenje baterija mobitela..
Ovako kupio sam nedavno novi telefon Honor i uzeo originalni 66W punjač koji je direktno preporucen za taj modeli sa 6A kablom.. Međutim odjenom mi ne puni na 66 W, ima brzo punjenje, ali ne i maksimalno.S tim da telefon ima veliki kapacitet baterije ide mi iskreno na živce sporije punjenje.. O čemu je kvaka ima li ko ideju? 
-
duffy_duck
#2 Re: Problem - punjenje baterija mobitela..
Moguće da ti je telefon sam podesio da puni pri smanjenoj brzini punjenja radi zaštite batetije provjeri pod "baterija" i ako ima da piše super brzo punjenje uključi tu opciju a isključiš sporoMirzareli wrote: ↑15/07/2026 17:28 Ovako kupio sam nedavno novi telefon Honor i uzeo originalni 66W punjač koji je direktno preporucen za taj modeli sa 6A kablom.. Međutim odjenom mi ne puni na 66 W, ima brzo punjenje, ali ne i maksimalno.S tim da telefon ima veliki kapacitet baterije ide mi iskreno na živce sporije punjenje.. O čemu je kvaka ima li ko ideju?![]()
- Peacean
#3 Re: Problem - punjenje baterija mobitela..
Brzo punjenje je u funkciji samo dok je procenat napunjenosti nizak, što je više napunjen to se više usporava kako bi se zaštitila baterija.