madridist wrote:Al sto me nasmija sa ovim glasovima u glavi @esma

Moderator: O'zone
madridist wrote:Al sto me nasmija sa ovim glasovima u glavi @esma
Za ovakvr kazu da su napusteni psi...hhhhhesmasaric wrote:Ma svi psi su mirni u suštini.
Osim onih toy rasa, oni su zli (pekinezeri pogotovo).
Ali u čoporu je puno mješanaca tornjaka, koji možda i nemaju taj mentalitet, a s druge strane u čoporu su tako da postaju divlji.
Ali ipak ja mislim da su ovi najopasniji:
Meni ovo vise lici na kojota, razlika je samo u usima i repu.esmasaric wrote: Ali ipak ja mislim da su ovi najopasniji:
Sad ce se oglasiti oni iz Av-Mau i reci kako to nisu ujedi pasa ili kako ih je zena isprovocirala jer ta jadna i neduzna bica nikad ne napadaju bez razloga.oldtajmer wrote:http://www.avaz.ba/clanak/228077/copor- ... ju-poplatu
volim pse ali fakat kada bi moju majku ovako izgrizli i istraumatizirali za cijeli zivot,do narednog jutra taj bi copor poslao u vjecna lovista bez obzira na cijenu
Naravno da nisu.Zastozato wrote:I jos nesto. Da li je Klix pisao o ova dva posljednja napada pasa?
Ima ih svuda. U svakom coporu ima bar jedan pas koji je agresivan. Maloprije prosetah sa djetetom svojom ulicom prolazeci pored copora lutalica. Jedan od pasa iz copora je rezao na nas prilazeci nam, prednjim sapama rovio je zemlju, a onda je cijeli copor poceo lajati, srecom nisu nas napali. Pas koji je rezao je vec nekoliko puta napadao djecu.undefined007 wrote:Najopasniji bijeli sa Breke, inače ih tu ima bruku, ima i na Bjelavama opasan čopor oko 10-ak pasa.
ne mogu imaju ugovor reklamni su DogMoneyom... jebi ga zivot je kurvaZastozato wrote:I jos nesto. Da li je Klix pisao o ova dva posljednja napada pasa?
ja dobih prijetnje kad sam to rekao, pripazi sepici wrote:ne mogu imaju ugovor reklamni su DogMoneyom... jebi ga zivot je kurvaZastozato wrote:I jos nesto. Da li je Klix pisao o ova dva posljednja napada pasa?
nisam ima li video i kad je prikazan da pogledam na njihovom portaluZastozato wrote:Da li je neko gledao tvsa i snimak napada pasa lutalica na zenu i policajca na Kovacima?
Ja sam upravo pitao zato sto nisam gledao. Bilo je na dnevniku tvsa. Neko je uspio snimiti momenat kad su psi napali zenu i policajca.vješalica wrote:nisam ima li video i kad je prikazan da pogledam na njihovom portaluZastozato wrote:Da li je neko gledao tvsa i snimak napada pasa lutalica na zenu i policajca na Kovacima?