Ja nemam problem s njimaAmirBaa wrote:Samo trolajte i kruzite oko problema pasa lutalica...

Ja nemam problem s njimaAmirBaa wrote:Samo trolajte i kruzite oko problema pasa lutalica...

Zasto si onda na temi problem pasa lutalica ?pakica_ wrote:Ja nemam problem s njimaAmirBaa wrote:Samo trolajte i kruzite oko problema pasa lutalica...
ZatoAmirBaa wrote: Zasto si onda na temi problem pasa lutalica ?

Vrlo zrelo od tebepakica_ wrote:ZatoAmirBaa wrote: Zasto si onda na temi problem pasa lutalica ?
forest gump wrote:Meni je prekipilo.
Čekao sam. Dosta više.
Kupujem antifriz.
http://www.petmd.com/dog/emergency/dige ... _poisoning
Damir je strucno popljuvao DogTrust i ostala stranjska govna, koja su se dovukla ovdje zaradjivati prvo na nazovi 'ljudskim' pravima, a zatim pravima zivotinja. I ja se s njim apsolutno slazem. Razne NVO nakradose se vise od politickog vrha, a tu je konkurencija fkt zestoka. Ovo je za posebnu temu, tako da se vracam na poentu - A to je da svaki pujdo treba kucicu, klopu i paznju i ukoliko taj minimum uvjeta nije zadovoljen, humana eutanazija je bolje rjesenje od alternative - smrzavanja, gladi, nesaniranih povreda, bolesti, maltretiranja i sl.Zastozato wrote:Ma ko sto reko Damir Niksic, ovo nidje na svijetu nema. Kad zamislis da moras birati rute kuda ces proci da nebi bio napadnut, ili jednostavno moras sa autom jer nisi siguran pjesaciti, normalnom covjeku dodje da place gdje nas dovede nekolicina placenika, a ogromna vecina suti. Evo mi barem ovdje pisemo, neko ce ko moze nesto uciniti mozda pokrenuti nesto. Ovo naravno nije jedini problem. Problem je kriminal, korupcija, ali u svemu tome manjina terorise vecinu, jos nam se smiju u facu, a mi sutimo, pasivni da bilo sta pokusamo uraditi.
Ako ti se da peglati, provjeri broj markice, javi dogs trustu da kazne veta i caoeluna wrote:jučer vidim kod moje zgrade kuja koja uredno ima markicu ima kućiće![]()
majku im njihovu, pa zašto nosi markicu????
ne mogu da stignem kuju, a markicu ima već godinu dana, a kućići su jesenji okotpakica_ wrote:Ako ti se da peglati, provjeri broj markice, javi dogs trustu da kazne veta i caoeluna wrote:jučer vidim kod moje zgrade kuja koja uredno ima markicu ima kućiće![]()
majku im njihovu, pa zašto nosi markicu????osim ako stene nije starije od cca.dva mjeseca, tad se.moze kuja sterilisati
Mozes prijaviti ima negdje ranije na temi br za prijavu agresivnih pasamanekenka u penziji wrote:Kako to sada fercera?
Sintori kupe sve pse ili samo probrane?
Mogu li ja prijaviti ove svoje coporase?
Black swan wrote:jučer sam krenuo šetati s kamenicom
Hvala!kakaljin wrote:Mozes prijaviti ima negdje ranije na temi br za prijavu agresivnih pasamanekenka u penziji wrote:Kako to sada fercera?
Sintori kupe sve pse ili samo probrane?
Mogu li ja prijaviti ove svoje coporase?
eluna wrote:jučer vidim kod moje zgrade kuja koja uredno ima markicu ima kućiće![]()
majku im njihovu, pa zašto nosi markicu????
shandrprcSA wrote:juce sintori uz pratnju policije po Novom Sarajevu kupili lutalice...krenulo je
eluna wrote:da, ali ova kuja markicu ima već više od godinu dana!!!!!!! doduše i proljetos smo oko zgrade imali štenaca
zar oni ne moraju pravdati markicu???