Problem pasa lutalica
- malawi
#3201 Re: Problem pasa lutalica
Juce sam prolazio kroz Vogoscu i dok sam cekao na semaforu, lutalica je dosla staroj Nani iza ledja i ujela je za nogu. Jadna nana se prepala. Naravno, odmah sam prijavio u PU Vogosca. Pravo mi zao nane.
- homega
#3202 Re: Problem pasa lutalica
A što nisi prijavio veterinarskoj stanici, veterinari su prvi nadležni za napuštene životinje, nije policijamalawi wrote:Juce sam prolazio kroz Vogoscu i dok sam cekao na semaforu, lutalica je dosla staroj Nani iza ledja i ujela je za nogu. Jadna nana se prepala. Naravno, odmah sam prijavio u PU Vogosca. Pravo mi zao nane.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3203 Re: Problem pasa lutalica
homega wrote:I naravno, ti se ponudišpici wrote:zikap wrote:http://www.youtube.com/watch?v=dy3g8kCGII4
treba ovoj KOZI jedan dobar QuJaC da se zabavi vodjenjem djece u školu i obdanište a ne da nam šupljira oko pseĆe i ljudske psiHologije...Dežurni forumski jebač
![]()
aja koČe...hoš ti
- homega
#3204 Re: Problem pasa lutalica
Neću, meni se gadi, de ti, ti ne biraš 
- malawi
#3205 Re: Problem pasa lutalica
Poslije sam zvao inspekciju pa prijavio. Nisam odmah znao broj.homega wrote:A što nisi prijavio veterinarskoj stanici, veterinari su prvi nadležni za napuštene životinje, nije policijamalawi wrote:Juce sam prolazio kroz Vogoscu i dok sam cekao na semaforu, lutalica je dosla staroj Nani iza ledja i ujela je za nogu. Jadna nana se prepala. Naravno, odmah sam prijavio u PU Vogosca. Pravo mi zao nane.
-
zikap
#3206 Re: Problem pasa lutalica
svi oni govore da psima nije mjesto na ulicama a nista ne rade po tom pitanju, jedino im raste bankovni racun u banci.
- Cyrax
#3207 Re: Problem pasa lutalica
Spremte se spremte sintoriiiiiiii
Neformalna grupa gradjana hoce da umarsira gdje im je k*rcu cejf
.Najuriti s govnjivim motkama na ulazu!
Sve po zakonu pravnice sa Miki Maus fakulteta
Neformalna grupa gradjana hoce da umarsira gdje im je k*rcu cejf
-
zikap
#3208 Re: Problem pasa lutalica
Cyrax wrote:Spremte se spremte sintoriiiiiiii![]()
Neformalna grupa gradjana hoce da umarsira gdje im je k*rcu cejf.Najuriti s govnjivim motkama na ulazu!
upravo tako a najvise glavobolja im zadaje kako sam cuo neki Edin Ismo
-
The Realist
#3209 Re: Problem pasa lutalica
Koja glupaca, njoj je skuplje eutanazija, nego 10 godina drzanja psa u azilu.....
U PM, kako je ta zavrsila osnovnu skolu, a da ne govorim o ostalom.
Inace, apsolutno sam za cipovanje pasa i povezivanje sa vlasnicima, ali ovaj problem se sada moze samo smrcu pasa rijesiti.
U PM, kako je ta zavrsila osnovnu skolu, a da ne govorim o ostalom.
Inace, apsolutno sam za cipovanje pasa i povezivanje sa vlasnicima, ali ovaj problem se sada moze samo smrcu pasa rijesiti.
-
hellue
#3210 Re: Problem pasa lutalica
Efendica ova udruzenja mrze, jedini koji je odlucio da im stane u kraj...
Dole u Kasarnu im je zabranjen ulaz
Dole u Kasarnu im je zabranjen ulaz
- Fallen Angels
#3211 Re: Problem pasa lutalica
Opet kurva Koza nesto nejasno i zapetljano brblja.Necete uspjet s vasim bljutavim i jeftinim propagandama.Dosta nam je takvih poput vas.Mrssssss govna! 
-
VjecitiStudent
#3212 Re: Problem pasa lutalica
Pamet u glavu sutra!
Evo ko je izglasao zakon o cukama 2009.:
Evo ko je izglasao zakon o cukama 2009.:
Klubovi poslanika u Predstavničkom domu 2006. - 2010.
Klub poslanika Stranke demokratske akcije: Bakir Izetbegović (predsjedavajući Kluba), Lejla Klokić, Šemsudin Mehmedović (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Šefik Džaferović, Halid Genjac, Sead Jamakosmanović, Bajazit Jašarević, Husein Nanić, Salko Sokolović.
Klub poslanika Stranke za BiH: Azra Hadžiahmetović (predsjedavajuća Kluba), Mehmed Suljkanović (zamjenik predsjedavajuće Kluba), Ekrem Ajanović, Azra Alajbegović, Sadik Bahtić-Sado, Beriz Belkić, Adem Huskić, Remzija Kadrić
Klub poslanika SNSD: Drago Kalabić (predsjedavajući Kluba), Lazar Prodanović (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Branko Dokić, Slavko Jovičić - Slavuj, Željko Kuzmanović, Milica Marković, Vesna Šain, Milorad Živković
Klub poslanika SDP BiH: Mirjana Malić (predsjedavajuća Kluba), Denis Bećirović (zamjenik predsjedavajuće Kluba), Selim Bešlagić, Zlatko Lagumdžija, Nermina Zaimović - Uzunović
Klub poslanika HDZ- Hrvatska koalicija - HNZ: Velimir Jukić (predsjedavajući Kluba), Niko Lozančić, Slavko Matić
Mješoviti klub poslanika SDS i samostalnog poslanika Momčila Novakovića: Momčilo Novaković (predsjedavajući Kluba), Mirko Okolić (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Savo Erić
Mješoviti klub poslanika narodnih stranaka: Martin Raguž (predsjedavajući Kluba), Vinko Zorić
Klubovi naroda u Domu naroda 2006. - 2010.
Klub bošnjačkog naroda: Hazim Rančić (predsjedavajući Kluba), Adem Ibrahimpašić (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Alma Čolo, Hilmo Neimarlija, Sulejman Tihić
Klub hrvatskog naroda: Branko Zrno (predsjedavajući Kluba), Ivo Miro Jović (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Ilija Filipović, Božo Ljubić, Božo Rajić
Klub srpskog naroda: Drago Ljubičić (predsjedavajući Kluba), Zoran Koprivica (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Mladen Ivanić, Dušanka Majkić, Slobodan Šaraba
-
The Realist
#3213 Re: Problem pasa lutalica
Pa da ne glasamo sutra, vidim svi glasali za zakon?
Zato lokalne vise volim, konkretnije vidim sta se napravilo, kod ovih drugih vise ne znam ni ko je na vlasti u vrazju mater.....
Zato lokalne vise volim, konkretnije vidim sta se napravilo, kod ovih drugih vise ne znam ni ko je na vlasti u vrazju mater.....
-
smijesni_ste
#3214 Re: Problem pasa lutalica
Znači i novi miljenik Raguž ...ebo sliku svoju 
-
The Realist
#3215 Re: Problem pasa lutalica
A to pokazuje probleme "demokratije", isti ljudi glasaju o svakom pitanju..... To ne moze biti dobro da ga hebes, pogotovo ne kod nas gdje se strucnjaci ionako ne pitaju puno.
-
chile987
#3216 Re: Problem pasa lutalica
Da ovu energiju koju forumasi strastveno potrose na zalaganje
ubijanju zivotinja usmjerimo na borbu protiv kriminala i korupcije,
prestigli bi Japan za godinu.
Al haj' najveci problem ovog drustva su psi.

ubijanju zivotinja usmjerimo na borbu protiv kriminala i korupcije,
prestigli bi Japan za godinu.
Al haj' najveci problem ovog drustva su psi.
- drug_profi
#3217 Re: Problem pasa lutalica
Znaci da ne rjesavamo ni jedan problem dok se ne rjesimo prvo kriminala i korupcije. Ili cemo prvo kriminal, a da ne diramo korupciju dok to ne zavrsimo?
-
chile987
#3218 Re: Problem pasa lutalica
Ma ne trebamo mi nistadrugi profil wrote:Znaci da ne rjesavamo ni jedan problem dok se ne rjesimo prvo kriminala i korupcije. Ili cemo prvo kriminal, a da ne diramo korupciju dok to ne zavrsimo?
Mi smo 'haman pa savrseno drustvo.
Samo jos da se rijesimo zlih copora, stranih placenika koji se ko fol
brinu o zivotinjama i eto ga.
-
L u c i f e r
#3219 Re: Problem pasa lutalica
Ljudi moji, shvatate li vi uopste koliko se provaljujete tim argumentom o postojanju drugih problema?
Da li uopste shvatate kakvu glupost izvaljujete?
Zato sto zivimo u neuredjenom drustvu, trebamo tolerisati i cca 1000 ujedenih gradjana i djece godisnje, ograniceno kretanje, nocnu buku, rizik zaraze i narocito rizik pogibije necijeg djeteta??
Zato sto zivimo u neuredjenom drustvu, trebamo tolerisati i cca 1000 ujedenih gradjana i djece godisnje, ograniceno kretanje, nocnu buku, rizik zaraze i narocito rizik pogibije necijeg djeteta??
-
The BEN10
#3220 Re: Problem pasa lutalica
Naravno da ne. Inače ne bi gluposti pisali.L u c i f e r wrote:Ljudi moji, shvatate li vi uopste koliko se provaljujete tim argumentom o postojanju drugih problema?
S druge strane, tastature se svako dočepao - od neodgojenih jediničara iz zadnje klupe do intelektualaca zavidnog morala i struke.
-
VjecitiStudent
#3221 Re: Problem pasa lutalica
Naravno da NE. I zato ne glasajte za one koji su ovaj problem napravili!!!!The BEN10 wrote:Naravno da ne. Inače ne bi gluposti pisali.L u c i f e r wrote:Ljudi moji, shvatate li vi uopste koliko se provaljujete tim argumentom o postojanju drugih problema?
S druge strane, tastature se svako dočepao - od neodgojenih jediničara iz zadnje klupe do intelektualaca zavidnog morala i struke.
Klubovi poslanika u Predstavničkom domu 2006. - 2010.
Klub poslanika Stranke demokratske akcije: Bakir Izetbegović (predsjedavajući Kluba), Lejla Klokić, Šemsudin Mehmedović (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Šefik Džaferović, Halid Genjac, Sead Jamakosmanović, Bajazit Jašarević, Husein Nanić, Salko Sokolović.
Klub poslanika Stranke za BiH: Azra Hadžiahmetović (predsjedavajuća Kluba), Mehmed Suljkanović (zamjenik predsjedavajuće Kluba), Ekrem Ajanović, Azra Alajbegović, Sadik Bahtić-Sado, Beriz Belkić, Adem Huskić, Remzija Kadrić
Klub poslanika SNSD: Drago Kalabić (predsjedavajući Kluba), Lazar Prodanović (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Branko Dokić, Slavko Jovičić - Slavuj, Željko Kuzmanović, Milica Marković, Vesna Šain, Milorad Živković
Klub poslanika SDP BiH: Mirjana Malić (predsjedavajuća Kluba), Denis Bećirović (zamjenik predsjedavajuće Kluba), Selim Bešlagić, Zlatko Lagumdžija, Nermina Zaimović - Uzunović
Klub poslanika HDZ- Hrvatska koalicija - HNZ: Velimir Jukić (predsjedavajući Kluba), Niko Lozančić, Slavko Matić
Mješoviti klub poslanika SDS i samostalnog poslanika Momčila Novakovića: Momčilo Novaković (predsjedavajući Kluba), Mirko Okolić (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Savo Erić
Mješoviti klub poslanika narodnih stranaka: Martin Raguž (predsjedavajući Kluba), Vinko Zorić
Klubovi naroda u Domu naroda 2006. - 2010.
Klub bošnjačkog naroda: Hazim Rančić (predsjedavajući Kluba), Adem Ibrahimpašić (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Alma Čolo, Hilmo Neimarlija, Sulejman Tihić
Klub hrvatskog naroda: Branko Zrno (predsjedavajući Kluba), Ivo Miro Jović (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Ilija Filipović, Božo Ljubić, Božo Rajić
Klub srpskog naroda: Drago Ljubičić (predsjedavajući Kluba), Zoran Koprivica (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Mladen Ivanić, Dušanka Majkić, Slobodan Šaraba
- Alfons Kauders
#3222 Re: Problem pasa lutalica
dobrochile987 wrote:Ma ne trebamo mi nistadrugi profil wrote:Znaci da ne rjesavamo ni jedan problem dok se ne rjesimo prvo kriminala i korupcije. Ili cemo prvo kriminal, a da ne diramo korupciju dok to ne zavrsimo?![]()
Mi smo 'haman pa savrseno drustvo.
Samo jos da se rijesimo zlih copora, stranih placenika koji se ko fol
brinu o zivotinjama i eto ga.
meni je najveci problem likvidnost... duguju ljudi po 6-12 mjeseci
dok se to ne rijesi, necemo hapsiti kriminalce, necemo ganjati korumpirane parazite i necemo dirati cuke
-
huxley
#3223 Re: Problem pasa lutalica
Cici, (dva posta iznad) ovdje su SVI poslanici, i ne zna se ko je za a ko protiv. A kako je ranije napisano, Nermina ZU je ta koja se i rukama i nogama bori za izmjene zakona.
Uglavnom, govna koja hoce da nam ova situacija ostane i dalje su prije svih Dragan Covic, Kalabic (generalno citav hdz i snsd), Beriz Belkic, ismeta Dervoz, Kabil. Nekih ove godine i nema na listama. Sds je konfuzan, jer je glasao i za i protiv, zavisno od toga da li je u tom momentu bio dobar sa nekom od stranaka ili ne.
Svi iz Sda i Sdp su ZA izmjene zakona.
Efendic je Sda, i na opstinskom nivou, vjerovatno je najvise uradio za stanovnike svoje opstine. Opet, i Koldzo je Sda, i uradio je kurac za stanovnike N. sarajeva. Itd.
Nasa stranka i Demokratska fronta NE posdrzavaju izmjene zakona, sto im je od mene i jedan od najvecih minusa. U svojim prepiskama, one fukse iz avmau govana su par puta spominjale Komsica kao andjela cuvara i sl, tako da sto se mene tice, jebo im on mater.
Stranka za BIH je Belkic, tako da i sto se njih tice, neka se jebu. Dervoz i Kabil su SBB, Tako da i sto se njih tice, mogu ga fafat. ( mada ovo dvoje smradova nema na listama).
Da ne bude zabune, ovo gore je iskljucivo iz perspektive podrske izmjenama zakona o zastiti i dobrobiti zivotinja,
Uglavnom, jedine dvije stranke na ciju se podrsku vezano za izmjene zakona moze racunati su Sdp i Sda.
Uglavnom, govna koja hoce da nam ova situacija ostane i dalje su prije svih Dragan Covic, Kalabic (generalno citav hdz i snsd), Beriz Belkic, ismeta Dervoz, Kabil. Nekih ove godine i nema na listama. Sds je konfuzan, jer je glasao i za i protiv, zavisno od toga da li je u tom momentu bio dobar sa nekom od stranaka ili ne.
Svi iz Sda i Sdp su ZA izmjene zakona.
Efendic je Sda, i na opstinskom nivou, vjerovatno je najvise uradio za stanovnike svoje opstine. Opet, i Koldzo je Sda, i uradio je kurac za stanovnike N. sarajeva. Itd.
Nasa stranka i Demokratska fronta NE posdrzavaju izmjene zakona, sto im je od mene i jedan od najvecih minusa. U svojim prepiskama, one fukse iz avmau govana su par puta spominjale Komsica kao andjela cuvara i sl, tako da sto se mene tice, jebo im on mater.
Stranka za BIH je Belkic, tako da i sto se njih tice, neka se jebu. Dervoz i Kabil su SBB, Tako da i sto se njih tice, mogu ga fafat. ( mada ovo dvoje smradova nema na listama).
Da ne bude zabune, ovo gore je iskljucivo iz perspektive podrske izmjenama zakona o zastiti i dobrobiti zivotinja,
Uglavnom, jedine dvije stranke na ciju se podrsku vezano za izmjene zakona moze racunati su Sdp i Sda.
-
L u c i f e r
#3224 Re: Problem pasa lutalica
huxley wrote: Uglavnom, jedine dvije stranke na ciju se podrsku vezano za izmjene zakona moze racunati su Sdp i Sda.

-
huxley
#3225 Re: Problem pasa lutalica
Ne kontam ovu sliku? Mislis da je drugacije?L u c i f e r wrote:huxley wrote: Uglavnom, jedine dvije stranke na ciju se podrsku vezano za izmjene zakona moze racunati su Sdp i Sda.
Ovi su glasali protiv u parlamentu:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
A u domu naroda je predsjedavajuci covic oborio prijedlog. Tihic je bio odsutan zbog bolesti.