Problem pasa lutalica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
malawi

#3201 Re: Problem pasa lutalica

Post by malawi »

Juce sam prolazio kroz Vogoscu i dok sam cekao na semaforu, lutalica je dosla staroj Nani iza ledja i ujela je za nogu. Jadna nana se prepala. Naravno, odmah sam prijavio u PU Vogosca. Pravo mi zao nane.
homega

#3202 Re: Problem pasa lutalica

Post by homega »

malawi wrote:Juce sam prolazio kroz Vogoscu i dok sam cekao na semaforu, lutalica je dosla staroj Nani iza ledja i ujela je za nogu. Jadna nana se prepala. Naravno, odmah sam prijavio u PU Vogosca. Pravo mi zao nane.
A što nisi prijavio veterinarskoj stanici, veterinari su prvi nadležni za napuštene životinje, nije policija
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3203 Re: Problem pasa lutalica

Post by pici »

homega wrote:
pici wrote:

treba ovoj KOZI jedan dobar QuJaC da se zabavi vodjenjem djece u školu i obdanište a ne da nam šupljira oko pseĆe i ljudske psiHologije...
I naravno, ti se ponudiš :-) Dežurni forumski jebač :lol: :lol:

aja koČe...hoš ti :oops:
homega

#3204 Re: Problem pasa lutalica

Post by homega »

Neću, meni se gadi, de ti, ti ne biraš :D
malawi

#3205 Re: Problem pasa lutalica

Post by malawi »

homega wrote:
malawi wrote:Juce sam prolazio kroz Vogoscu i dok sam cekao na semaforu, lutalica je dosla staroj Nani iza ledja i ujela je za nogu. Jadna nana se prepala. Naravno, odmah sam prijavio u PU Vogosca. Pravo mi zao nane.
A što nisi prijavio veterinarskoj stanici, veterinari su prvi nadležni za napuštene životinje, nije policija
Poslije sam zvao inspekciju pa prijavio. Nisam odmah znao broj.
zikap

#3206 Re: Problem pasa lutalica

Post by zikap »

svi oni govore da psima nije mjesto na ulicama a nista ne rade po tom pitanju, jedino im raste bankovni racun u banci.
Cyrax

#3207 Re: Problem pasa lutalica

Post by Cyrax »

Spremte se spremte sintoriiiiiiii :bih:
Neformalna grupa gradjana hoce da umarsira gdje im je k*rcu cejf :lol: .Najuriti s govnjivim motkama na ulazu!
Sve po zakonu pravnice sa Miki Maus fakulteta
zikap

#3208 Re: Problem pasa lutalica

Post by zikap »

Cyrax wrote:Spremte se spremte sintoriiiiiiii :bih:
Neformalna grupa gradjana hoce da umarsira gdje im je k*rcu cejf :lol: .Najuriti s govnjivim motkama na ulazu!
Sve po zakonu pravnice sa Miki Maus fakulteta

upravo tako a najvise glavobolja im zadaje kako sam cuo neki Edin Ismo
The Realist

#3209 Re: Problem pasa lutalica

Post by The Realist »

Koja glupaca, njoj je skuplje eutanazija, nego 10 godina drzanja psa u azilu.....

U PM, kako je ta zavrsila osnovnu skolu, a da ne govorim o ostalom.

Inace, apsolutno sam za cipovanje pasa i povezivanje sa vlasnicima, ali ovaj problem se sada moze samo smrcu pasa rijesiti.
hellue

#3210 Re: Problem pasa lutalica

Post by hellue »

Efendica ova udruzenja mrze, jedini koji je odlucio da im stane u kraj...
Dole u Kasarnu im je zabranjen ulaz :D
Fallen Angels

#3211 Re: Problem pasa lutalica

Post by Fallen Angels »

Opet kurva Koza nesto nejasno i zapetljano brblja.Necete uspjet s vasim bljutavim i jeftinim propagandama.Dosta nam je takvih poput vas.Mrssssss govna! :)
VjecitiStudent

#3212 Re: Problem pasa lutalica

Post by VjecitiStudent »

Pamet u glavu sutra!
Evo ko je izglasao zakon o cukama 2009.:
Klubovi poslanika u Predstavničkom domu 2006. - 2010.

Klub poslanika Stranke demokratske akcije: Bakir Izetbegović (predsjedavajući Kluba), Lejla Klokić, Šemsudin Mehmedović (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Šefik Džaferović, Halid Genjac, Sead Jamakosmanović, Bajazit Jašarević, Husein Nanić, Salko Sokolović.

Klub poslanika Stranke za BiH: Azra Hadžiahmetović (predsjedavajuća Kluba), Mehmed Suljkanović (zamjenik predsjedavajuće Kluba), Ekrem Ajanović, Azra Alajbegović, Sadik Bahtić-Sado, Beriz Belkić, Adem Huskić, Remzija Kadrić

Klub poslanika SNSD: Drago Kalabić (predsjedavajući Kluba), Lazar Prodanović (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Branko Dokić, Slavko Jovičić - Slavuj, Željko Kuzmanović, Milica Marković, Vesna Šain, Milorad Živković

Klub poslanika SDP BiH: Mirjana Malić (predsjedavajuća Kluba), Denis Bećirović (zamjenik predsjedavajuće Kluba), Selim Bešlagić, Zlatko Lagumdžija, Nermina Zaimović - Uzunović

Klub poslanika HDZ- Hrvatska koalicija - HNZ: Velimir Jukić (predsjedavajući Kluba), Niko Lozančić, Slavko Matić

Mješoviti klub poslanika SDS i samostalnog poslanika Momčila Novakovića: Momčilo Novaković (predsjedavajući Kluba), Mirko Okolić (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Savo Erić

Mješoviti klub poslanika narodnih stranaka: Martin Raguž (predsjedavajući Kluba), Vinko Zorić
Klubovi naroda u Domu naroda 2006. - 2010.

Klub bošnjačkog naroda: Hazim Rančić (predsjedavajući Kluba), Adem Ibrahimpašić (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Alma Čolo, Hilmo Neimarlija, Sulejman Tihić

Klub hrvatskog naroda: Branko Zrno (predsjedavajući Kluba), Ivo Miro Jović (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Ilija Filipović, Božo Ljubić, Božo Rajić

Klub srpskog naroda: Drago Ljubičić (predsjedavajući Kluba), Zoran Koprivica (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Mladen Ivanić, Dušanka Majkić, Slobodan Šaraba
The Realist

#3213 Re: Problem pasa lutalica

Post by The Realist »

Pa da ne glasamo sutra, vidim svi glasali za zakon?

Zato lokalne vise volim, konkretnije vidim sta se napravilo, kod ovih drugih vise ne znam ni ko je na vlasti u vrazju mater.....
smijesni_ste

#3214 Re: Problem pasa lutalica

Post by smijesni_ste »

Znači i novi miljenik Raguž ...ebo sliku svoju :D
The Realist

#3215 Re: Problem pasa lutalica

Post by The Realist »

A to pokazuje probleme "demokratije", isti ljudi glasaju o svakom pitanju..... To ne moze biti dobro da ga hebes, pogotovo ne kod nas gdje se strucnjaci ionako ne pitaju puno.
chile987

#3216 Re: Problem pasa lutalica

Post by chile987 »

Da ovu energiju koju forumasi strastveno potrose na zalaganje
ubijanju zivotinja usmjerimo na borbu protiv kriminala i korupcije,
prestigli bi Japan za godinu.

Al haj' najveci problem ovog drustva su psi.
:bih:
drug_profi

#3217 Re: Problem pasa lutalica

Post by drug_profi »

Znaci da ne rjesavamo ni jedan problem dok se ne rjesimo prvo kriminala i korupcije. Ili cemo prvo kriminal, a da ne diramo korupciju dok to ne zavrsimo?
chile987

#3218 Re: Problem pasa lutalica

Post by chile987 »

drugi profil wrote:Znaci da ne rjesavamo ni jedan problem dok se ne rjesimo prvo kriminala i korupcije. Ili cemo prvo kriminal, a da ne diramo korupciju dok to ne zavrsimo?
Ma ne trebamo mi nista :)
Mi smo 'haman pa savrseno drustvo.
Samo jos da se rijesimo zlih copora, stranih placenika koji se ko fol
brinu o zivotinjama i eto ga.
L u c i f e r

#3219 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

Ljudi moji, shvatate li vi uopste koliko se provaljujete tim argumentom o postojanju drugih problema?

Da li uopste shvatate kakvu glupost izvaljujete?

Zato sto zivimo u neuredjenom drustvu, trebamo tolerisati i cca 1000 ujedenih gradjana i djece godisnje, ograniceno kretanje, nocnu buku, rizik zaraze i narocito rizik pogibije necijeg djeteta??
The BEN10

#3220 Re: Problem pasa lutalica

Post by The BEN10 »

L u c i f e r wrote:Ljudi moji, shvatate li vi uopste koliko se provaljujete tim argumentom o postojanju drugih problema?

Zato sto zivimo u neuredjenom drustvu, trebamo tolerisati i cca 1000 ujedenih gradjana i djece godisnje, ograniceno kretanje, nocnu buku, rizik zaraze i narocito rizik pogibije necijeg djeteta??
Naravno da ne. Inače ne bi gluposti pisali.
S druge strane, tastature se svako dočepao - od neodgojenih jediničara iz zadnje klupe do intelektualaca zavidnog morala i struke.
VjecitiStudent

#3221 Re: Problem pasa lutalica

Post by VjecitiStudent »

The BEN10 wrote:
L u c i f e r wrote:Ljudi moji, shvatate li vi uopste koliko se provaljujete tim argumentom o postojanju drugih problema?

Naravno da ne. Inače ne bi gluposti pisali.
S druge strane, tastature se svako dočepao - od neodgojenih jediničara iz zadnje klupe do intelektualaca zavidnog morala i struke.
Naravno da NE. I zato ne glasajte za one koji su ovaj problem napravili!!!!

Klubovi poslanika u Predstavničkom domu 2006. - 2010.

Klub poslanika Stranke demokratske akcije: Bakir Izetbegović (predsjedavajući Kluba), Lejla Klokić, Šemsudin Mehmedović (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Šefik Džaferović, Halid Genjac, Sead Jamakosmanović, Bajazit Jašarević, Husein Nanić, Salko Sokolović.

Klub poslanika Stranke za BiH: Azra Hadžiahmetović (predsjedavajuća Kluba), Mehmed Suljkanović (zamjenik predsjedavajuće Kluba), Ekrem Ajanović, Azra Alajbegović, Sadik Bahtić-Sado, Beriz Belkić, Adem Huskić, Remzija Kadrić

Klub poslanika SNSD: Drago Kalabić (predsjedavajući Kluba), Lazar Prodanović (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Branko Dokić, Slavko Jovičić - Slavuj, Željko Kuzmanović, Milica Marković, Vesna Šain, Milorad Živković

Klub poslanika SDP BiH: Mirjana Malić (predsjedavajuća Kluba), Denis Bećirović (zamjenik predsjedavajuće Kluba), Selim Bešlagić, Zlatko Lagumdžija, Nermina Zaimović - Uzunović

Klub poslanika HDZ- Hrvatska koalicija - HNZ: Velimir Jukić (predsjedavajući Kluba), Niko Lozančić, Slavko Matić

Mješoviti klub poslanika SDS i samostalnog poslanika Momčila Novakovića: Momčilo Novaković (predsjedavajući Kluba), Mirko Okolić (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Savo Erić

Mješoviti klub poslanika narodnih stranaka: Martin Raguž (predsjedavajući Kluba), Vinko Zorić
Klubovi naroda u Domu naroda 2006. - 2010.

Klub bošnjačkog naroda: Hazim Rančić (predsjedavajući Kluba), Adem Ibrahimpašić (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Alma Čolo, Hilmo Neimarlija, Sulejman Tihić

Klub hrvatskog naroda: Branko Zrno (predsjedavajući Kluba), Ivo Miro Jović (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Ilija Filipović, Božo Ljubić, Božo Rajić

Klub srpskog naroda: Drago Ljubičić (predsjedavajući Kluba), Zoran Koprivica (zamjenik predsjedavajućeg Kluba), Mladen Ivanić, Dušanka Majkić, Slobodan Šaraba
Alfons Kauders

#3222 Re: Problem pasa lutalica

Post by Alfons Kauders »

chile987 wrote:
drugi profil wrote:Znaci da ne rjesavamo ni jedan problem dok se ne rjesimo prvo kriminala i korupcije. Ili cemo prvo kriminal, a da ne diramo korupciju dok to ne zavrsimo?
Ma ne trebamo mi nista :)
Mi smo 'haman pa savrseno drustvo.
Samo jos da se rijesimo zlih copora, stranih placenika koji se ko fol
brinu o zivotinjama i eto ga.
dobro

meni je najveci problem likvidnost... duguju ljudi po 6-12 mjeseci

dok se to ne rijesi, necemo hapsiti kriminalce, necemo ganjati korumpirane parazite i necemo dirati cuke
huxley

#3223 Re: Problem pasa lutalica

Post by huxley »

Cici, (dva posta iznad) ovdje su SVI poslanici, i ne zna se ko je za a ko protiv. A kako je ranije napisano, Nermina ZU je ta koja se i rukama i nogama bori za izmjene zakona.

Uglavnom, govna koja hoce da nam ova situacija ostane i dalje su prije svih Dragan Covic, Kalabic (generalno citav hdz i snsd), Beriz Belkic, ismeta Dervoz, Kabil. Nekih ove godine i nema na listama. Sds je konfuzan, jer je glasao i za i protiv, zavisno od toga da li je u tom momentu bio dobar sa nekom od stranaka ili ne.

Svi iz Sda i Sdp su ZA izmjene zakona.

Efendic je Sda, i na opstinskom nivou, vjerovatno je najvise uradio za stanovnike svoje opstine. Opet, i Koldzo je Sda, i uradio je kurac za stanovnike N. sarajeva. Itd.

Nasa stranka i Demokratska fronta NE posdrzavaju izmjene zakona, sto im je od mene i jedan od najvecih minusa. U svojim prepiskama, one fukse iz avmau govana su par puta spominjale Komsica kao andjela cuvara i sl, tako da sto se mene tice, jebo im on mater.

Stranka za BIH je Belkic, tako da i sto se njih tice, neka se jebu. Dervoz i Kabil su SBB, Tako da i sto se njih tice, mogu ga fafat. ( mada ovo dvoje smradova nema na listama).

Da ne bude zabune, ovo gore je iskljucivo iz perspektive podrske izmjenama zakona o zastiti i dobrobiti zivotinja,

Uglavnom, jedine dvije stranke na ciju se podrsku vezano za izmjene zakona moze racunati su Sdp i Sda.
L u c i f e r

#3224 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

huxley wrote: Uglavnom, jedine dvije stranke na ciju se podrsku vezano za izmjene zakona moze racunati su Sdp i Sda.
Image
huxley

#3225 Re: Problem pasa lutalica

Post by huxley »

L u c i f e r wrote:
huxley wrote: Uglavnom, jedine dvije stranke na ciju se podrsku vezano za izmjene zakona moze racunati su Sdp i Sda.
Image
Ne kontam ovu sliku? Mislis da je drugacije?

Ovi su glasali protiv u parlamentu:

[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]

A u domu naroda je predsjedavajuci covic oborio prijedlog. Tihic je bio odsutan zbog bolesti.
Locked