Imam onako dobronamjeran, možda čak i prijateljski savjet, molim te prije no što napadneš nekog nepoznatog na forumu, prethodno podrobno pročitaj i pokušaj shvatiti šta je dotična osoba htjela reći, a onda uz sav bijes i artikulativnu moć tu osobu, mene što se tiče, napadni baš ovako. Ništa od navedenog nisam uradila, bezveze lupaš. Podržavam što je čovjek udario psa koji je krenuo napasti djevojku, isto bih i ja učinila. Samo ne podržavam da neko tuče ženu iz bilo kog razloga i pri tome ostajem.zmajadaH wrote:Izjave cetnika : Ovi u Sarajevu su se sami granatirali, pa nas optuzuju za to ! Ako je i bilo sa naše strane to su izolovani slučajevi !
Izjave DT : Cukice u Sarajevu nikoga ne ujedaju, jedino ako su provocirani inace su to fine umiljate zivotinjice! Ako je i bilo ujeda to su izolovani slučajevi !
Jebote koincidencija bode oči ko...nema šta.
Zašto je ta ženturača uopšte ulazila u raspravu sa čovjekom koji je odbranio ljudsko biće od životinje koja je BEZ NADZORA, BEZ BRNJICE, BEZ HIGIJENE, BEZ ZDRAVSTVENOG KARTONA (bio obavezan po JUS-u, kao i ID i pasoš ako životinja napušta zemlju boravka)!
Zašto nije gledala svoja posla ?
Zašto toj ženturači treba advokat poput tebe ?
Zašto upoređuješ udaranje ljudi i životinja ?
Zašto u istu ravan stavljaš ljudska bića i životinje ?
I naravno za kraj kad ti je toliko žao životinja, furaj pravo na teletinu ispod sača, najedi se ono ljudski (ne kao životinja) pa reci jadno ono, pa maloprije je živahno skakutalo po livadi !
Problem pasa lutalica
- lua
#226 Re: Problem pasa lutalica
- alkalna_baterija
#227 Re: Problem pasa lutalica
Ma ja je samo navraćam da ga izbaci, znam da će tek onda da padnu batine.Red Wolf wrote:kako ti nani pomazes,sad mi nista nije jasnoalkalna_baterija wrote:Super ti je anegdota. Neka ga je zvekn'o, volim kad se ljudi mlave! Samo oštro!!! PozzRed Wolf wrote: vidis ima ona anegdota o tri jarana za stolom,pili jarani za stolom i ovaj jedan(ponjelo ga) ja se na vas dvojicu nikada ne bih naljutio bez obzira na sve i da me udarite ma bez obzira na sve,ovaj jedan odma fljas spuca mu samarcinu,ukine ga sa stolice,ustaje ovaj,sto me udari ba pi... ti materina,pa sad si rekao da se neces ljutiti,mrs u pm to se samo tako kaze.i sto su pili pili su,....pusti ba to nebi se naljutila,pitao bih te ja dal bi ti bila ovakva prica a i tada reakcija da je bio neko tvoj,oci bi mu izvadila a ne to afirmativno komentarisala,SAMO OSTRO
Nije moja nana. Imate ružnu naviku ne čitati uvodne postove. I što je još gore, ne čitati uopšte, pa se javlja nepismenost kao posljedica.Pet do trinest wrote:Pa to je obicno tako,dok tuđeg mlate dobro je kad tvog pocnu onda ne valja..
- lua
#228 Re: Problem pasa lutalica
Ovdje se ne slažem s tobom, pri tome ostajem. Niko nema pravo nikog tući zbog riječi. Kad ja ne smijem otelembečiti govno koje mi zbog mog porijekla ili političkog ili vjerskog stava da etiketu, onda vala ne smije ni papak udariti ženu sve da mu je rekla: "Jebem te u glavu.". Ne volim dvostruke aršine nigdje. Ne mislim da je to normalno, i šta mogu... Ja ne bih, ti bi i super. Svakom svoje.alkalna_baterija wrote:
Tebe cijenim iz nekih drugih razloga, pa ću tebi ipak da odgovorim
Bukvalno shvatiti nešto što piše je pravo zajebana stvar. Ali evo da to kažem malo drugačije. Ja da sam ovako postupila u nekom ludom momentu kao ta žena i da sam dobila pljusku, halalila bih je. Još bih samu sebe išamarala.
Djevojka je bila prilično loše, tresla se i plakala, brat je odreagovao u afektu, i ako mene pitaš, pravoj osobi. Njen način razmišljanja pokazuje da je njen IQ toliki da ništa drugo ne bi razumjela, već samo taj šamar.
U nekim drugim situacijama, kad se vodi normalna rasprava, naravno da nije u redu udariti nekoga.
Ali koliko god se mi zavaravali, riječi znaju da pogode više od bilo kakvog udarca, i malo ko se može poslije toga kontrolisati da ne uzvrati udarcem.
Dok sam bila dijete, nikada se nisam naljutila na drugaricu što me udarila, ako sam joj prethodno svašta rekla, bez obzira na to što je ona mene udarila prva. Kad ohladiš glavu, vidiš neke stvari.
Svi smo mi samo ljudi, i taj momak je samo čovjek koji je braneći nekoga koga voli, odreagovao kako jeste. Nekome za osudu, nekome za aferima. Ja smatram da je taj šamar zaslužila.
- alkalna_baterija
#229 Re: Problem pasa lutalica
Možda i jesi u pravu. Trebao je za ruku uzeti i u Jagomir, zaradit sevapa.
- forest gump
#230 Re: Problem pasa lutalica
Dobra ba jel ovdje tema kerovi ili naki šamari? 
- Koshpa
- Hemera
#232 Re: Problem pasa lutalica
trebamo svi postati cuko,jer cukama niko ništa ne može i mirna bosna
-
Jokericious
#233 Re: Problem pasa lutalica
Zamolio bih sve da ignorisu LuU. Doticna nista pametno nije napisala od kako je tema otvorena i ocigledno da joj je cilj da se ista zatvori.
Hvala.
Hvala.
- Alfons Kauders
#234 Re: Problem pasa lutalica
inace im je bas zanimljiv tajming...jasko_ba wrote:Ovo je samo vazno njima. A besposlene hipsterke to obozavaju![]()
sad smo...

najebali...

valja uz novi ajfon kupiti i ajvoČ... ima da prose i trolaju 18 sati dnevno...
-
L u c i f e r
#235 Re: Problem pasa lutalica
Luca36 wrote:Ma treba zvati policiju ako već niko nije nadležan za pse lutalice. MUP je tu da štiti sigurnost građana a u ovom slučaju mi se ne osjećamo sigurnim zar ne?
Pa kada budu glumili šintore onda će i Pećanac potegnuti malo pitanje nadležnosti.
Lijepo nazoveš, predstaviš se i kažeš, ispred vrata mi leži čopor pasa i terorišu me, dođite trebam vašu pomoć. Oni se moraju odazvati pozivu građana.
Lijepo je vidjeti naivnost u svoj njenoj raskoši...
-
L u c i f e r
#236 Re: Problem pasa lutalica
alkalna_baterija wrote:Ma nije mi jasno kako nekome može pas s ulice biti važniji od nečijeg djeteta, ili bilo kojeg drugog čovjeka.
Nedavno sam vidjela situaciju kad je pas kod BBI centra zaganjao neku djevojku, za njim je trčao i čopor, a čovjek koji radi u centru je izletio i udario ga kišobranom, na šta su pobjegli i on i ostatak čopora.
Međutim, tu se našla neka pametnica i počela da vrijeđa čovjeka zašto je udario psa?! Čovjek ostao zabezeknut njenim pitanjem... Razgovor se odvijao otprilike ovako:
"Ali zašto ste ga udarili, on je samo pas, ne može se braniti?"
"Je li vaš?"
"Pa nije, ali isto kao da jeste!"
"Pa onda ga svežite na povodac, umalo da ujede djevojku!"
"Ali, imao je još metar do nje..."
"Znači trebao sam ga pustit da je ujede, pa onda da reagujem?!"
"Sad ću da vas prijavim policiji, s Vama je nemoguće razgovarati normalno!"
"Marš u pi*ku materinu i ti i policija i onaj ko te dovede u Sarajevo, jeb*la mater svoju glupu..."
Djevojka koja je bila napadnuta se smirivala u centru i zovnula brata da dođe po nju, kad je došao sve mu ispričala šta se desilo, pa i reakciju one glupače. Izlaze njih dvoje iz centra, prilaze onoj ženi, ona priča na mobitel onako sva iznervirana, zaboga... momak joj svinta šamarčinu bez ijedne jedine riječi, okrenu je u mjestu i produži...
I neka je, trebao je još jedan.
Nisam ni ja za zaljevanje nekim kiselinama i sličnim iživljavanjem, ali eutanazija nakon određenog vremenskog roka je jedino što može poboljšati situaciju.
-
L u c i f e r
#237 Re: Problem pasa lutalica
Izljegli malo trolovi iz kanalizacije, deja vu...forest gump wrote:Dobra ba jel ovdje tema kerovi ili naki šamari?
- Radio Sarajevo
#239 Re: Problem pasa lutalica
Ma nema ovdje lijeka osim jedan dan proglasiti policijski sat, poslati vojsku s puškama, riješiti se gamadi i to je to.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#240 Re: Problem pasa lutalica
baš slušam na radionu od dog trusta da od jednog para pasa za 4 godine može biti 20 000 pasa 
- Radio Sarajevo
#241 Re: Problem pasa lutalica
Kojom to matematikom? Tjeraju se dvaput godišnje, a kao bebe se ne tjeraju, koliko znam...Black swan wrote:baš slušam na radionu od dog trusta da od jednog para pasa za 4 godine može biti 20 000 pasa
Može li me neko prosvijetliti?
- Truba
#242 Re: Problem pasa lutalica
baš sam na radiju sarajevo to čuo
valjda nekom idealnom logikom...
mada sad kad kontam možda su 2 para
možda nisam dobro čuo
mada sad kad kontam možda su 2 para
- alkalna_baterija
#243 Re: Problem pasa lutalica
Možda se razmnožavaju i bespolno nekom od dioba, a da u to nismo upućeniRadio Sarajevo wrote:Kojom to matematikom? Tjeraju se dvaput godišnje, a kao bebe se ne tjeraju, koliko znam...Black swan wrote:baš slušam na radionu od dog trusta da od jednog para pasa za 4 godine može biti 20 000 pasa
Može li me neko prosvijetliti?
- Truba
#244 Re: Problem pasa lutalica
koliko se može tokom godine jedna kuja okotiti... onda kad postanu okoti plodni oni se kote pa kuja ponovo pa okoti okota...
ko zna geometrijska progresija

ko zna geometrijska progresija
-
klixo
#245 Re: Problem pasa lutalica
Jbt oni kerovi po gradu nisu normalni ,ne boje se ljudi nimalo, majke mi kod nas na Ilidzi bjeze od insana ko da su nilskog konja vidjeli
A u mojoj ulici cca. 20ak njih i 10oro djece koje ih hrani , sve i jedan stomak ala "super beba"

A u mojoj ulici cca. 20ak njih i 10oro djece koje ih hrani , sve i jedan stomak ala "super beba"
- Alfons Kauders
#246 Re: Problem pasa lutalica
sto se tice samarcina... trudim se da ne zagovaram nasilje, ali omladina danas je jednostavno slaba... ne fizicki, vec mentalno... nemaju integriteta, obraza, pameti, snage da se nose za zivotom... sa 20 i kusur godina imaju zrelosti kao mi sa 12-13...
ne kazem ni da djecu treba udarati, ali ne tako davno to je bila sasvim normalna pojava... znate to je bilo ono vrijeme kada se djeca nisu klala nozevima po skolama i crkavala od horsa prije no sto krenu u srednju... sto ce reci da je i taj primitivni metod disciplinovanja balavurdije efikasniji od nicega
opaliti samar zeni koja je napala covjeka koji je branio djevojku od copora pasa? pa sigurno nije fino, ali razumijem ljude u afektu... jebiga, zena je sama odlucila da stavi dobrobit zivotinje ispred dobrobiti sestre tog koji je opalio vaspitnu... dakle ne da mu je sestru nazvala kujom, vec bi to bio kompliment spram onog sto je ona napravila...
stoga ko je jebe, svako odgovara za svoje postupke, a kad necijoj sestri kazes da je njena dobrobit manje vazna od dobrobiti ulicnog psa, samar znaci da si prilicno dobro prosao, jer ljudi za dosta manje uvrede biju do krvi
ne kazem ni da djecu treba udarati, ali ne tako davno to je bila sasvim normalna pojava... znate to je bilo ono vrijeme kada se djeca nisu klala nozevima po skolama i crkavala od horsa prije no sto krenu u srednju... sto ce reci da je i taj primitivni metod disciplinovanja balavurdije efikasniji od nicega
opaliti samar zeni koja je napala covjeka koji je branio djevojku od copora pasa? pa sigurno nije fino, ali razumijem ljude u afektu... jebiga, zena je sama odlucila da stavi dobrobit zivotinje ispred dobrobiti sestre tog koji je opalio vaspitnu... dakle ne da mu je sestru nazvala kujom, vec bi to bio kompliment spram onog sto je ona napravila...
stoga ko je jebe, svako odgovara za svoje postupke, a kad necijoj sestri kazes da je njena dobrobit manje vazna od dobrobiti ulicnog psa, samar znaci da si prilicno dobro prosao, jer ljudi za dosta manje uvrede biju do krvi
-
Dino_noDi
#247 Re: Problem pasa lutalica
Ovdje smo da govorimo o rjesavanju problema lutalica i gdje ih ima a ne pojedinacne incidente izmedju nekih ljudi.
Trenutno je previse kerova u gradu i mora se staviti vanredno stanje.
Da li opstina moze proglasiti vanredno stanje u svojim granicama?
Trenutno je previse kerova u gradu i mora se staviti vanredno stanje.
Da li opstina moze proglasiti vanredno stanje u svojim granicama?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#248 Re: Problem pasa lutalica
Alfons Kauders wrote:sto se tice samarcina... trudim se da ne zagovaram nasilje, ali omladina danas je jednostavno slaba... ne fizicki, vec mentalno... nemaju integriteta, obraza, pameti, snage da se nose za zivotom... sa 20 i kusur godina imaju zrelosti kao mi sa 12-13...
-
celava_dlaka
#249 Re: Problem pasa lutalica
alal vera momku, protiv sam svakog nasilja nad zenama al vazda ima ovakvih iznimkialkalna_baterija wrote:Ma nije mi jasno kako nekome može pas s ulice biti važniji od nečijeg djeteta, ili bilo kojeg drugog čovjeka.
Nedavno sam vidjela situaciju kad je pas kod BBI centra zaganjao neku djevojku, za njim je trčao i čopor, a čovjek koji radi u centru je izletio i udario ga kišobranom, na šta su pobjegli i on i ostatak čopora.
Međutim, tu se našla neka pametnica i počela da vrijeđa čovjeka zašto je udario psa?! Čovjek ostao zabezeknut njenim pitanjem... Razgovor se odvijao otprilike ovako:
"Ali zašto ste ga udarili, on je samo pas, ne može se braniti?"
"Je li vaš?"
"Pa nije, ali isto kao da jeste!"
"Pa onda ga svežite na povodac, umalo da ujede djevojku!"
"Ali, imao je još metar do nje..."
"Znači trebao sam ga pustit da je ujede, pa onda da reagujem?!"
"Sad ću da vas prijavim policiji, s Vama je nemoguće razgovarati normalno!"
"Marš u pi*ku materinu i ti i policija i onaj ko te dovede u Sarajevo, jeb*la mater svoju glupu..."
Djevojka koja je bila napadnuta se smirivala u centru i zovnula brata da dođe po nju, kad je došao sve mu ispričala šta se desilo, pa i reakciju one glupače. Izlaze njih dvoje iz centra, prilaze onoj ženi, ona priča na mobitel onako sva iznervirana, zaboga... momak joj svinta šamarčinu bez ijedne jedine riječi, okrenu je u mjestu i produži...
I neka je, trebao je još jedan.
Nisam ni ja za zaljevanje nekim kiselinama i sličnim iživljavanjem, ali eutanazija nakon određenog vremenskog roka je jedino što može poboljšati situaciju.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#250 Re: Problem pasa lutalica
to je kad vidiš da psi napadaju neko dijete il bilo koga...staneš i gledaš kako ga raspore...kad su onu djevojčicu na bjelavama napali čopori a komšija izašao da je istrga iz njihovi zuba... eto trebo se je neko naći od ovih dušebrižnika i napasti čovjeka što se petlja u lov izmedju lovaca i plijena...