lua wrote:alkalna_baterija wrote:
Lua, taman da mi je mati, nek je zvekn'o.
Meni da neko mater zvekne na moje oči, razvalila bih mu usta istog trenutka. Ne znam šta da moja mati izgovori niko na svijetu nema pravo da je bije. Mislim... Fuck logic. Ode ovo u OT, a haj' što ode u OT, neg' stalno isti fluid u argumentima. Da nisam ove teme vidjela ne bih ni čula za Dog Trust. Ispade da je svaki čovjek zaslužio da ga iznabadaš glavom što ne misli k'o ti. Šta da kažem.. Jebi ga raja.
Tebe cijenim iz nekih drugih razloga, pa ću tebi ipak da odgovorim
Bukvalno shvatiti nešto što piše je pravo zajebana stvar. Ali evo da to kažem malo drugačije. Ja da sam ovako postupila u nekom ludom momentu kao ta žena i da sam dobila pljusku, halalila bih je. Još bih samu sebe išamarala.
Djevojka je bila prilično loše, tresla se i plakala, brat je odreagovao u afektu, i ako mene pitaš, pravoj osobi. Njen način razmišljanja pokazuje da je njen IQ toliki da ništa drugo ne bi razumjela, već samo taj šamar.
U nekim drugim situacijama, kad se vodi normalna rasprava, naravno da nije u redu udariti nekoga.
Ali koliko god se mi zavaravali, riječi znaju da pogode više od bilo kakvog udarca, i malo ko se može poslije toga kontrolisati da ne uzvrati udarcem.
Dok sam bila dijete, nikada se nisam naljutila na drugaricu što me udarila, ako sam joj prethodno svašta rekla, bez obzira na to što je ona mene udarila prva. Kad ohladiš glavu, vidiš neke stvari.
Svi smo mi samo ljudi, i taj momak je samo čovjek koji je braneći nekoga koga voli, odreagovao kako jeste. Nekome za osudu, nekome za aferima. Ja smatram da je taj šamar zaslužila.